Dodaj do ulubionych

DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!!

IP: *.tvsat364.lodz.pl 11.05.04, 23:11
To pewne . Zajście widzieli moi znajomi z jednego z akademików . Chłopak
rzucał w policję kamieniami i butelkami - w trakcie agresywnego ataku
dresiarskiej hordy dostał postrzał w brzuch , potem padł na czworaka i
próbował się wycofać... Polak mądry po szkodzie ? Nieważne . Nie żal mi
tego , że zginął - żal , że się stoczył do bandyckiego poziomu . Jego śmierć
była zaś konsekwencją uprzedniego zezwierzęcenia .

Panowie policjanci - dobrzeście zrobili .
Obserwuj wątek
    • Gość: her Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.fnj1.hawkcommunications.com 12.05.04, 05:49
      Bardzo dobrze! Popieram policje i studenta! Jak ktos jest bandyta, jak bandyta
      ginie. I fuck mu w smak!
    • Gość: Nika Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.05.04, 14:10
      mamy chyba wspolych znajomych bo ja tez slyszalam od nich ze tak to dokladnie
      wygladalo.Podobnie jak tobie zal mi chlopaka ze zszedl na psy bujajac sie z
      bandyckimi drecholami.
      • gray Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! 12.05.04, 14:15
        Gość portalu: Nika napisał(a):

> mamy chyba wspolych znajomych bo ja tez slyszalam od nich ze tak to dokladnie
        > wygladalo.

a może po prostu tak to wyglądało - moi znajomi opisują to tak samo.
      • Gość: RED ARMY Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!!!! IP: 217.97.129.* 12.05.04, 15:00
        ...cos czego nie masz ty ani ta twoja cala banda kupujaca sobie dyplomy i
        kombinujaca na prawo i lewo jak uciec z tego kraju. ON kochal to miasto,
        walczyl za jego czesc za ŁÓDZKI WIDZEW, za klub, za osiedle. Jedzili na wyjazdy
        i bronil honoru miasta i barw. I robil to nie dla kasy ani dla slawy tylko dla
        IDEI. Ale to jest dla Ciebie bubku slowo nieznane.
        • dziad_borowy Mam w du...mie taką dume!!! 12.05.04, 15:04
          To ci dopiero honor czerwonoarmisto! To glupota i nic wiecej!
          Antydzierżbór!!!
        • Gość: mat28 Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: 195.136.33.* 12.05.04, 15:06
          Nie wiem, czy siec IDEA potrzebuje aż takiego poświęcenia.
          • dziad_borowy Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! 12.05.04, 15:08
            no chyba, ze za jakis ogromny abonament.
            Dzierż!!!
        • barracuda7110 Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! 12.05.04, 15:08
          Szkoda, że za zabicie takich jak ty idzie się do pierdla jak za normalnego
          człowieka.

Dzięki takim jak ty wstydzę się, że jestem z Łodzi!!
        • gray uaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahhaaaaaaa :DDDD 12.05.04, 15:36

spadłem z krzesła :DDD

kochał miasto napadając na studentów! :D
          walczył za cześć miasta kradnąc piwo! :D
          bronił honoru miasta rzucając w policjantów kamieniami z uprzednio zniszczonego
          chodnika! :D

ROTFL !!!

a żebyś się wysrać nie mógł pogięty pajacu!
        • Gość: Lisic Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:07
          My sobie tych dyplomów nie kupujemy, my na nie ciezko pracujemy - czego wy
          jakos nie potraficie. I nie dziw sie ze chcemy stad uciec skoro mamy sie caly
          czas bac takich bezmózgich neandertalów jak ty, ktorzy leja dla zabawy a nie
          dla idei. Zreszta czy na jakokolwiek idee stac zwykle zwierze, które potrafi
          sie tylko instynktem kierowac?
          I powiedz mi, czy napasc na LÓDZKICH studentów to tez walka w imie LODZI?
          • Gość: Cierpiace kumpele Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: 212.191.130.* 12.05.04, 18:42
            Popieramy to w 100% i nie wierzymy w to że mógł byc wśród tych"kibiców". Sam
            nam mówił że idzie na juwenalia sie bawić a nie na mecz. Reszte pozostwaiamy
            bez komentarza. Chuj w dupe wszystkim którzy uważają że był czemu kolwiek
            winien!!!!
            • Gość: maputo Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: *.retsat1.com.pl 12.05.04, 18:46
              Co popieracie?? Potraficie czytać tekst ze zrozumieniem?? Chyba przekracza to
              Wasze możliwości.

Co robi dres na juwenaliach?? A co ze świadkami, którzy widzieli moment śmierci
              dresa??

• Gość: rozbawiony :))) Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 12.05.04, 19:29
          BUHAHAHAHAHAHAHAHA !!! Aleś ty jest tępy ćwoku :))) Ale rozbawiłeś mnie do
          łez :))) Wiesz co ? Mam gdzieś te wasze pseudoidee . DUMA , HONOR itp. ? To są
          dla imbecyli i impotentów intelektualnych twojego pokroju jedynie puste słowa .
          Acha i nie wycierajcie sobie gęby słowem Łódź . Łódź i Widzew wyrzekają się
          pogiętych prymitywów twojego kalibru . CHWDD... Idźcie i załóżcie jakiś kabaret
          klasy b :)))
        • Gość: Joozek ChWDDrechom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 23:03
          Drechy do piachu!!!

J.
        • Gość: sith Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 11:40
          dłużej chodzę na mecze widzewa niż ty masz lat pajacu , i ten twój koleś damian
          dostał kulke bo był BANDYTĄ a nie kibicem i nie walczył za widzew czy łódź a po
          prostu był równie zidiociały jak ty, samym mswoim istnieniem obrazacie
          normalnych kibiców i klub oraz miasto
        • Gość: ktoś Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: 62.29.134.* 13.05.04, 14:05
          A dla Ciebie zjebie mózg jest również czymś obcym!!
          Studenci cos zlego Wam zrobili, że przylezlizcie i zaczeliscie rozpierdalac
          impreze?? Was trzeba kurwa IZOLOWAC!!!! Jeżeli napierdalanie, rozbienie burd to
          OBRONA HONORU!!?? A barwy miasta sa żólto czerwone a nie czerwono-biało-
          czerwone. Przez takich jak Ty giną ludzie ćwoku!!!!
        • Gość: Człowiek honoru OTO CO ZNACZY HONOR !!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.05.04, 18:25
          Człowiek honoru nie atakuje bezbronnych kijem bejzbolowym. Człowiek honoru nie
          kopie leżących. Człowiek honoru nie atakuje w dużym stadzie mniej liczną
          grupkę. Człowiek honoru MYŚLI i ma UCZUCIA WYŻSZE !
        • Gość: były Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 20:47
          :_)(*&^%())()*&@^*&@)+@><?":_@@*@*&&^^^@(@||}{
          @E@E)(*@(SKKJJ**(@)
        • Gość: qwerty Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 13.05.04, 21:14
          pomyśl, że to przez takich jak ty i damian całe to zamieszanie. przez was zginął
          on sam i dziewczyna. twoje argumenty są poniżej krytyki. wszyscy powinniście
          wynieść się daleko od jakiejkolwiek cywilizacji i sami się powybijać.
          • h8red Re: Bo mial honor i dume studencki gnojku!!!!!!!! 14.05.04, 08:30
            Gość portalu: qwerty napisał(a):

> wszyscy powinniście
            > wynieść się daleko od jakiejkolwiek cywilizacji i sami się powybijać.

Próżne nadzieje...
    • Gość: Kredens Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 14:26
      niemal identyczna relacje slyszalem w niedziele wieczorem, podejrzewam ze
      faktycznie tak bylo
    • Gość: barnaba Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 12.05.04, 15:06
      W takim razie, odczepcie się od policji. Spełniła swój obowiązek- zastrzeliła
      młodocianego bandytę. Do takich należy strzelać jak do wściekłych psów.
    • Gość: łodzianka Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.res-polona.com.pl 12.05.04, 15:32
      Ale żeście odkrycie zrobili. A czyje zdjęcie dresiarze nieśli na pochodzie. Na
      dodatek dziennikarze zrobili z niego studenta i tak poszło w świat. Superzdolny
      19-latek. Wszyscy policji do oczu skoczyli, że aniołka niewinnego zabiła.
      Dziennikarze znakomicie sobie sprawę zdawali, że to dresiarz, ale bohatera z
      niego zrobili. Jak na razie to najwięcej zamieszania właśnie dziennikarze
      narobili.
      • aniapakero Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! 12.05.04, 17:47
        Bandyta, nie bandyta ale człowiek. Fakty są takie, że policja jest do dupy.
        Nabojami na słonie nie strzela się w tłum. Tym bardziej że te jełopy
        (dresiarze) nie miały broni palnej.
        Uważam ,że stwierdzenie iż dobrze się stało, że chłopak zginął nie przystoi
        cywilizowanym ludziom....
        Heh wpadłam w patetyczne tony:)))))
        • Gość: nemo Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.wrzos.wroc.pl 12.05.04, 19:58
          aniapakero napisała:
          [...]
          Tym bardziej że te jełopy (dresiarze) nie miały broni palnej.

NO, TEGO BY JESZCZE BRAKOWAŁO!!!!!!
          WTEDY GLINIARZE POWINNI MIEĆ T Y L K O OSTRĄ AMUNICJĘ!
        • h8red Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! 12.05.04, 21:43
          aniapakero napisała:

> Tym bardziej że te jełopy
          > (dresiarze) nie miały broni palnej.

Pogieło Cię??? Wiesz co by się wtedy działo??? Wtedy już dziennikarze pewnikiem
          nie musieliby przerabiać dresa na studenta...
          • Gość: http://pamietamy.t Re:cos tu smierdzi bezpieka przebrana za studentow IP: *.westworld.ca 12.05.04, 22:27
            kazdy czlowiek po maturze a tym bardziej student wie
            ze obojetne jest kim byla ofiara
            okolicznosci sprawy wskazuja na strzelanie do tlumu
            i celowanie w glowy ludzi
            identyczne dzialania byly na wujku
            ta sama kampania dezinformacji trwala w stanie wojennym
            i trwa do dzisiaj patrzac na zachowanie i dzialania sadu po ponad 20 latach po popelnieniu zbrodni

takie wypowiedzi sa slownym zachety do linczow rekami panstwa policyjnego
            i nakrecaja spirale przemocy
            w iraku mamy naoczny przyklad czym sie koncza
            takie dzialania
            mozna tylko ostrzec pozostalych ludzi w akademikach
            przed takimi
            lajdakami pewnie dobrowolnymi
            platnymi tajnym wspolpracownikom policji
            ktorych juz w prl-u bylo na uczelniach pelno i latwo sie ich werbowalo
            dzisiaj jest to jeszce latwiejsze gdyz pokusy dla ludzi biednych
            sa jeszcze wieksze
            potem mamy takich oleksych kwachow jaskiernie dziewulskich
            czy takich jak nemo & co

• Gość: nemo Re:cos tu smierdzi bezpieka przebrana za studento IP: *.wrzos.wroc.pl 13.05.04, 06:54
              Co ty, k...., wiesz o zabijaniu?

• h8red Za dużo Orwella [nono] 13.05.04, 08:27

• Gość: lancet Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.telia.com 12.05.04, 23:19
          aniapakero napisała:

(...)
          > Uważam ,że stwierdzenie iż dobrze się stało, że chłopak zginął nie przystoi
          > cywilizowanym ludziom....
          -------------------------

Pewnie ze nie przystoi.. (Ale bardzo dobrze ze ubili kanalie.. Oby to sie stalo
          regula..)

lancet
      • Gość: M Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 13.05.04, 09:36
        zapominasz o nieżyjącej 23-latce, i postrzelonej 22-letniej studentce, one też
        były wśród atakujących, według Ciebie ?
        problem w tym, że policja strzelała na oślep w tłum
        • Gość: X Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.05.04, 22:09
          Nie o tych biednych studentkach jest ta dyskusja.
        • Gość: X Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.05.04, 22:11
          Acha. To nie jest tekst antypolicyjny, ale antydresiarski. To oni są
          największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa.
    • 12345mmm Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! 12.05.04, 23:18
      J E S T E Ś Ś W I I Ą
    • 12345mmm Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! 12.05.04, 23:23
      Gość portalu: student napisał(a):

> To pewne . Zajście widzieli moi znajomi z jednego z akademików . Chłopak
      > rzucał w policję kamieniami i butelkami - w trakcie agresywnego ataku
      > dresiarskiej hordy dostał postrzał w brzuch , potem padł na czworaka i
      > próbował się wycofać... Polak mądry po szkodzie ? Nieważne . Nie żal mi
      > tego , że zginął - żal , że się stoczył do bandyckiego poziomu . Jego śmierć
      > była zaś konsekwencją uprzedniego zezwierzęcenia .
      >
      > JESTEŚ 100KILOGRAMOWĄ ŚWINIĄ POZA KLASOWĄ.
      • Gość: Joozek CHWDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 23:26
        drechy do piachu!!!

J.
    • Gość: Jypli Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.widzew.net / *.widzew.net 13.05.04, 00:35
      A widzisz... ja takei info dostałęm od swojej babci, która to dowiedziała
      się od cioci a tamta od koleżanki której bratowa mieszka na retkini ale
      wynajmuje mieszkanie na julianowie a tam mieszka jej koleżanka która zna
      kogoś kogo córka była na juwenaliach 2 lata temu i poznała chłopaka którego kuzyn poszedł na juwenalia w tym roku ale zmył się wcześniej i z opowieści kolegów wie ze ten chłopak bawił się spokojnie...

Jestem kibicem Widzewa! Jestem mordercą! Żałosne jest to co piszesz...
      • Gość: Hubertus35 Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.05.04, 07:32
        I ja jestem kibicem widzewa. Ale brzydzę się kibolami, czy raczej KIBELAMI - bo
        to syf. Bandycki, zadymiarski, prymitywny, zezwierzęcony syf. A taki należy
        spuszczać z wodą.
        • Gość: ister Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: 81.168.185.* 13.05.04, 11:13
          z przerażenim czytam te wypowiedzi!Czym ty , studencie, różnisz się od Damiana?
          Ile w tobie zawziętości i złości!"spuszczać z wodą"?To jest poziom
          intelektualnej elity? Co raz mniej zaczynam dziwić się dresiarzom.
        • uerbe ... 13.05.04, 11:49
          Gość portalu: Hubertus35 napisał(a):

> I ja jestem kibicem widzewa. Ale brzydzę się kibolami...

OK, jak w takim razie pozbyć się tych, co psują wizerunek kibica?
          • vilen To nie jest kwestia nienawiści 13.05.04, 13:13
            Jestem tolerancyjny, nie mam nic osobiście do DRESÓW bo do dziś nic złego z ich
            strony mnie nie spotkało, uważam tylko że dla dobra ludzkości powinno się TEN
            RODZAJ ISTOT deportować na inną nie zamieszkaną planetę. Jeśli z przyczyn
            technicznych nie jest to możliwe należy ich w możliwie bezbolesny i humanitarny
            sposób wyeliminować. Nie chodzi tu o zagrożenie dla jednostek. HOMO DRESSUX
            stanowi ogromne zagrożenie dla ewolucji gatunku ludzkiego, jako że rozmnaża się
            szybciej i ma niższe wymagania wypiera ze środowiska bardziej rozwinęte lecz i
            bardziej wymagające istoty. Poza tym ISTOTA ŚWIADOMA nie wykorzystująca daru
            natury jakim jest inteligencja sama skazuje się na zagładę, ponieważ nie
            dysponuje innym narzędziem konkurencyjnym w stosunku do tygrysich, wilczych
            bądź niedżwiedzich kłów.

Pozdrawiam Czerwonoarmiejca i życzę ... udanego (choć zapewne krótkiego) życia
            • Gość: Mutos Re: To nie jest kwestia nienawiści IP: 62.29.134.* 13.05.04, 14:19
              Amen
    • Gość: Tomson I brawo Policja, wyrwali chwasta, tak trzymać!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.05.04, 19:35
      Szkoda tylko tej niewinnej dziewczyny :o(
      Mam nadzieję że dresiarskie odpady zapłacą za jej śmierć.
    • Gość: Ingo Re: DAMIAN BYŁ W TŁUMIE ATAKUJĄCYCH DRESÓW !!! IP: 213.17.170.* 14.05.04, 07:33
      Dresiarstwo precz wcale nie szkoda mi gościa, który z premedytacją poszedł
      wszczynać burdy i bić innych ludzi.
    • wielorybi_fiszbin Dresiarstwo ? A nie pijani studenci? 14.05.04, 10:18
      Zwalacie wszystko na jakis dresow...co to wogole znaczy dres?
      Jestescie za strzelaniem do ludzi z osterj broni
      JA mysle ze poprostu tak piszecie zeby zachowanie studentow wybielic
      A co do zachowania policji ...to moze korzystajac z materialow filmowych
      zindentyfikuje okna z ktorych rzucano ...wpadnie i spaluje lokatorow.
      Wszystko zgodnie czego oczekujecie w swoich postach od policji .
      A moze jeszcze zacznie strze4lac z ostrej ? Bo przeciez skoro mozna stzrelac do
      rzycajacych na ulicy to mozna i do tych co to robili z okien .
      A nie ...zapomnialem .Tam napewno wdarly sie "dresy" i to oni rzucali
      Zachowujecie sie jak policja za wszelka cena broniac "swoich"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka