Dodaj do ulubionych

Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi

IP: *.piotrkow.pilicka.pl 19.05.04, 19:39
Ja proponuje Tysia
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 217.113.234.* 19.05.04, 19:39
      ja myślę że nie powinno to być imię śmieszne ani zbyt poważne bo chyba jej
      nie nazwiecie pierdzimonka ani bolesła chrobra no nie ? ja to myślę że
      powinniśmy ją nazwać... n.p Kludja,Kasia,Natalka a nie barbara pierdzimonka.
      • ab84 Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 19:50
        wg mnie zwierzeta nie powinny miec ludzkich imion...
        • pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 20:12
          a może jakaś panna-forumowiczka podzieli sie z szanowną żyrafą swoim nickiem?
          hę? co wy na to?
          • ixtlilto Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 20:37
            Jedyną osobą z tego wątku, któa może się podzielić swoim nickiem jesteś Ty.
            Imię żyrafy ma być na "s" więc jedynie "strzałka" :D
            • pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 20:42
              oj, qrcze, miało być imię żenskie, a strzałka wbrew pozorom jest rodzaju
              męskiego :)
          • pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 23:32
            no co jest? mój pomysł się nie podoba? :(
      • keridwen ES 20.05.04, 16:09
        jak na es, to tylko srututu ;))))
    • neochuan Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 20:22
      UTOPIA
    • b00g13 Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 00:52
      Tradycja?
      • aric Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 08:19
        Ekstradycja??
    • Gość: kropidełko Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 20.05.04, 08:45
      proponuję"Antykropka" lub "Antykropeczka".....
      • Gość: ja Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:20
        Żyroskop :)
        • kaligar Żyrafina! :) 20.05.04, 10:08
          No tak mi się spodobało...
          • Gość: kas Re: Żyrafina! :) IP: *.toya.net.pl 20.05.04, 10:58
            Fantastycznie!Szczególnie ,że wszystkie imiona które podajecie są na S!
            • kaligar Re: Żyrafina! :) 20.05.04, 12:17
              Gość portalu: kas napisał(a):

> Fantastycznie!Szczególnie ,że wszystkie imiona które podajecie są na S!
              A Żyrafina nie jest na S ???? No tak..... :))))
              To na Sympatkę zmieniam (poprawiam się!!!)
    • dziad_borowy Jak na "s" to: 20.05.04, 11:22
      Szczypiorek
      Dzierżbór albo Scypiorek w razie jakby co!
    • tuti Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 11:23
      syska
      satka
      semka
      stylka ( to od stylu :-) )
      setka ;-)
      sopelka
      sanka (to z angielskim SUn słońce kojarzyc)o!->
      słonka
    • gray może 'juwenalia'? :P [n/t] 20.05.04, 13:58

• Gość: marcel Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 20.05.04, 14:30
      Proponuję na cześć Pana Prezydenta nazwać żyrafiątko - SQRWIKROPKA.
      Nagrodę proszę przesłać do Rady Miejskiej na konto Klubu SLD lub przekazć dla
      PWiKOŁ / Pyka będzie wiedział gdzie ją ulkować.
      • pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 15:06
        noooooo, a może damy jej na imię SOCJALDEMOKRACJA POLSKA i Borówki będą żyrafkę
        sponsorowały przy okazji
        • Gość: lea Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 212.191.66.* 20.05.04, 17:56
          sAARDziątko
          • Gość: ooka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 195.116.185.* 20.05.04, 18:21
            serdelek
            • Gość: ooka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 195.116.185.* 20.05.04, 18:22
              albo Słoniątko
              • pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 18:26
                taaa, może od razu syrafa
                • aniapakero Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 19:39
                  Gdy jakiś czas temu wybierano imię żyrafiątka (płci męskiej) ale na "P", to
                  chciałam się dzielić moim nickiem ale nikt sie nie zachwycił:) Z drugiej
                  strony żyrafa o imieniu Pakero byłaby raczej obśmiewana przez inne żyrafy...
                  Biedaczka miałąby traumatyczne życie.
                  Moje propozycje:
                  Szagma
                  Syfilisa
                  Syndrom zatłuczonej żyrafy
                  Seksmisja
                  Sardynia:/
                  Sarna...
                  no dobra, wiem ,że widac że nie mam pomysłu:)
                  • aniapakero Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 19:59
                    Safari
                    Somalia
                    Syrena (pomysł mojej mamy:)
                    Sparta
                    ...
                    ....
                    .....
                    • blissy Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 21:41
                      a moze zeby nawiazywało do klimatu łodzi:
                      Syfia, Syfi(lis)...
                      albo jak już jest Peryskop to może Sonda(to te soki mogłyby ją zasponsorować)
                      albo na złość obcokrajowcom : Szczebrzeszynianka
                      albo (s)urrealistycznie: Salvadorka (to tak przy okazji rocznicy)
                      albo Szczotka, Siatka, Salwa, Sasanka, Sztaluga, Sukienka, Szparka, Szpulka...
                      ooooo a moze Sialalalala (o tak , zdecydowanie to musi być Sialalalala)
                      • Gość: jezyk7 Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 20.05.04, 22:00
                        Ja proponuję Szóstkę bądź Siódemkę jeżeli Szóstka nie. Albo Sinuska (uczę się matmy). Hmm... albo sŁODZIANKA albo ewentualnie sŁÓDKA. Smerfetka. Stawka (większa niż życie). Skakanka. Smoczyca. Staja. Sójka. Swatka.

Albo możemy ją nazwać SSSSSSSSSSsssssss.... i będą wszyswcy zadowoleni :P

pzdr.

jezyk7
    • Gość: jezyk7 Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 20.05.04, 22:03
      STÓJKA!!!!
    • neochuan na szy 21.05.04, 11:06
      Szyjita
    • Gość: Albert Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.04, 21:16
      Choć nie jestem taki stary, ale przypomniały mi się czasy "Głosu Robotniczego"
      i lata siedemdziesiąte/osiemdziesiąte, kiedy to takie konkursy były w prasie
      dniem powszednim...
    • Gość: yoolia Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 22.05.04, 23:37
      może Salwa?
      • Gość: fleurette Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 23.05.04, 21:51
        dla mnie bezkonkurencyjna jest sawanna:)
        • neochuan Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 24.05.04, 12:19
          a może coś TYPOWO ŁÓDZKIEGO (boć to w końcu taka żyrafa): Szaruga...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka