Gość: internauta IP: *.piotrkow.pilicka.pl 19.05.04, 19:39 Ja proponuje Tysia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 217.113.234.* 19.05.04, 19:39 ja myślę że nie powinno to być imię śmieszne ani zbyt poważne bo chyba jej nie nazwiecie pierdzimonka ani bolesła chrobra no nie ? ja to myślę że powinniśmy ją nazwać... n.p Kludja,Kasia,Natalka a nie barbara pierdzimonka. Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 19:50 wg mnie zwierzeta nie powinny miec ludzkich imion... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 20:12 a może jakaś panna-forumowiczka podzieli sie z szanowną żyrafą swoim nickiem? hę? co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 20:37 Jedyną osobą z tego wątku, któa może się podzielić swoim nickiem jesteś Ty. Imię żyrafy ma być na "s" więc jedynie "strzałka" :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 20:42 oj, qrcze, miało być imię żenskie, a strzałka wbrew pozorom jest rodzaju męskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 23:32 no co jest? mój pomysł się nie podoba? :( Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 19.05.04, 20:22 UTOPIA Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 00:52 Tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 08:19 Ekstradycja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropidełko Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.makolab.pl / *.proxy.makolab.pl 20.05.04, 08:45 proponuję"Antykropka" lub "Antykropeczka"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.04, 09:20 Żyroskop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Żyrafina! :) IP: *.toya.net.pl 20.05.04, 10:58 Fantastycznie!Szczególnie ,że wszystkie imiona które podajecie są na S! Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar Re: Żyrafina! :) 20.05.04, 12:17 Gość portalu: kas napisał(a): > Fantastycznie!Szczególnie ,że wszystkie imiona które podajecie są na S! A Żyrafina nie jest na S ???? No tak..... :)))) To na Sympatkę zmieniam (poprawiam się!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Jak na "s" to: 20.05.04, 11:22 Szczypiorek Dzierżbór albo Scypiorek w razie jakby co! Odpowiedz Link Zgłoś
tuti Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 11:23 syska satka semka stylka ( to od stylu :-) ) setka ;-) sopelka sanka (to z angielskim SUn słońce kojarzyc)o!-> słonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.lodz.mm.pl 20.05.04, 14:30 Proponuję na cześć Pana Prezydenta nazwać żyrafiątko - SQRWIKROPKA. Nagrodę proszę przesłać do Rady Miejskiej na konto Klubu SLD lub przekazć dla PWiKOŁ / Pyka będzie wiedział gdzie ją ulkować. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 15:06 noooooo, a może damy jej na imię SOCJALDEMOKRACJA POLSKA i Borówki będą żyrafkę sponsorowały przy okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 212.191.66.* 20.05.04, 17:56 sAARDziątko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 195.116.185.* 20.05.04, 18:21 serdelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 195.116.185.* 20.05.04, 18:22 albo Słoniątko Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 18:26 taaa, może od razu syrafa Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 19:39 Gdy jakiś czas temu wybierano imię żyrafiątka (płci męskiej) ale na "P", to chciałam się dzielić moim nickiem ale nikt sie nie zachwycił:) Z drugiej strony żyrafa o imieniu Pakero byłaby raczej obśmiewana przez inne żyrafy... Biedaczka miałąby traumatyczne życie. Moje propozycje: Szagma Syfilisa Syndrom zatłuczonej żyrafy Seksmisja Sardynia:/ Sarna... no dobra, wiem ,że widac że nie mam pomysłu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 19:59 Safari Somalia Syrena (pomysł mojej mamy:) Sparta ... .... ..... Odpowiedz Link Zgłoś
blissy Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 20.05.04, 21:41 a moze zeby nawiazywało do klimatu łodzi: Syfia, Syfi(lis)... albo jak już jest Peryskop to może Sonda(to te soki mogłyby ją zasponsorować) albo na złość obcokrajowcom : Szczebrzeszynianka albo (s)urrealistycznie: Salvadorka (to tak przy okazji rocznicy) albo Szczotka, Siatka, Salwa, Sasanka, Sztaluga, Sukienka, Szparka, Szpulka... ooooo a moze Sialalalala (o tak , zdecydowanie to musi być Sialalalala) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 20.05.04, 22:00 Ja proponuję Szóstkę bądź Siódemkę jeżeli Szóstka nie. Albo Sinuska (uczę się matmy). Hmm... albo sŁODZIANKA albo ewentualnie sŁÓDKA. Smerfetka. Stawka (większa niż życie). Skakanka. Smoczyca. Staja. Sójka. Swatka. Albo możemy ją nazwać SSSSSSSSSSsssssss.... i będą wszyswcy zadowoleni :P pzdr. jezyk7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezyk7 Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.retsat1.com.pl 20.05.04, 22:03 STÓJKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 21.05.04, 21:16 Choć nie jestem taki stary, ale przypomniały mi się czasy "Głosu Robotniczego" i lata siedemdziesiąte/osiemdziesiąte, kiedy to takie konkursy były w prasie dniem powszednim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoolia Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: *.toya.net.pl 22.05.04, 23:37 może Salwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi IP: 81.219.* / *.grs-3.g1.pl 23.05.04, 21:51 dla mnie bezkonkurencyjna jest sawanna:) Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: Wybieramy imię dla najmłodszej żyrafy w Łodzi 24.05.04, 12:19 a może coś TYPOWO ŁÓDZKIEGO (boć to w końcu taka żyrafa): Szaruga... Odpowiedz Link Zgłoś