Dodaj do ulubionych

Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem

IP: *.tktelekom.pl 13.09.11, 14:22
My wiemy! Ale nie powiemy!

W Uniontex-ie można np. robić żółte gumowe kaczuszki. I już cała łódzka młodzież miałaby zajęcie na lata...
Obserwuj wątek
    • Gość: fan Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.elkomtech.com.pl 13.09.11, 14:22
      Ale za ich rządów te zakłady też stały puste
    • Gość: bbb Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:24
      1. Którędy pan Kaczyński jechał do Łodzi? Trasą kolejową, która jest w remoncie? Ósemką, która jest w remoncie? Czy starą dwójką, która będzie odciążona przez budowaną A2?
      2. Czemu akurat teraz, gdy sytuacja Łodzi poprawiła się znacznie w porównaniu do poprzednich lat, prezes Kaczyński przypomina sobie o łódzkim przemyśle, który upadł? Czemu nie pamiętał o nim, kiedy przez 2 lata rządził PiS?
      • Gość: zx Re: Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jec IP: *.toya.net.pl 13.09.11, 14:28
        Ty gdzie ci sie polepszyło ostatnio. Fajnie byłoby wiedzieć...
        • Gość: bbb Re: Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:34
          Porównaj sobie choćby poziom bezrobocia w Łodzi sprzed 10 lat i obecnie. Porównaj sobie ilość inwestycji, ilość budowanych mieszkań, dostępności bieżącej wody i kanalizacji. I przede wszystkim porównaj wygląd miasta.
          • Gość: gfgf Re: Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jec IP: 95.175.3.* 13.09.11, 22:51
            i porównaj sobie ile mieszkańców jest teraz, ile było 10 lat temu a ile będzie za 10 lat. Niektóre elementy rzeczywiście się poprawiły ale generalnie to miasto jest w odwrócie!
    • Gość: zx spectrum Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.toya.net.pl 13.09.11, 14:27
      A dlaczego Pani Rosiak miałaby startować Przecież nie sprawdziła sie jako wiceprezydent Łodzi ani jako radna. I często wspiera PO w głosowaniach
    • Gość: d3iwoudnb Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:31
      W Łodzi była ziemia obiecana... Teraz smród, bród i ubustwo.
      A no i patolo!
      • Gość: bosman Re: Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jec IP: *.toya.net.pl 13.09.11, 21:00
        mówimy o mieście Łodzi, a nie o twoim kajaku
    • Gość: Michał To prowokacja widziłem jak stał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:33
      w MC'DRIVIE :):) wcale nie jechał tak długo a może już pęcherz nie ten i trzeba się częściej zatrzymywać ??? drogi jakie są każdy wie i do Łodzi się nie przyjeżdża koniec kropka mamy tu swój świat świetnych radnych co zbadają zęby dzieciom i gitara ciuś ciuś Panie Premierze
    • Gość: leonidas Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.130.rev.vline.pl 13.09.11, 14:36
      Zakłady, kurduplu, upadły 15 lat temu. Tusk jeszcze nie żądził. Właśnie dlatego Cie nikt nie chce, populisto, bo łape na wszystkim położysz.
    • Gość: Łodzianin Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:37
      Oczywiscie zupełnie przez przypadek zapomniał o prawie 10 latach w trakcie których u steru był p. Kropiwnicki i zatrzymał Łódź całkowicie ale o tym cicho sza bo to był przydupas kaczora. (nawet mi się zrymowało). miasto się powoli rozwija nie wymagajmy cudów w 5 min.
    • Gość: PIkuS Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.11, 14:40
      i dlatego też chciał żeby S8 była do Bełchatowa!!! Kaczyński jak zwykle w formie :-)
    • sander0 Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem 13.09.11, 14:43
      Była ziemia obiecana ... dla włókiennictwa jak Polska miała odpowiednie umowy podpisane ze straszną Rosją i bawełna była tania. Teraz Łódź już nie będzie przemysłowa tak jak w XIX i na początku XX wieku i czas to sobie uświadomić panie kłamczyński. Teraz tu jest czas na kulturę i rozrywkę, ŁSSE też się kłania. Jesteśmy w centrum Polski możemy stać się centrum logistycznym dla całego kraju. Ale pan, panie kłamczyński woli cofnąć nas w rozwoju o ponad 200 lat
    • Gość: KasiaKoz Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.retsat1.com.pl 13.09.11, 14:48
      panie prezesie, kierowca w końcu jechał zgodnie z przepisami drogowymi?
    • Gość: k.p Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:48
      Wszystko pięknie ale...
      -Ile zakładów (miejsc pracy) w Łodzi powstało za rządów PiS+Samoobrona+LPR ?
      -Ile zakładów upadło za czasów rządów PO+PSL (o których wspomina J.K) ?
      -Jeżeli upadek przemysłu Łódzkiego jest zasługą Tuska to Tusk obalił komunizm ? Oj chyba taki wniosek z jego wypowiedzi nie spodobał by się Kaczyńskiemu.

Nie mam zamiaru bronić PO ale pan Prezes za rządów PiS naprawdę "baardzo" interesował się Łodzią chyba wszyscy pamiętamy.
      Więc jak ma jakiś pomysł to niech powie jaki a nie gadki w stylu ja wiem ale nie powiem. Cytując Bałtroczyka z jego kawału o myszy "JAK DZIECI KUR... JAK DZIECI"
    • Gość: sopel Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.ip.amg.net.pl 13.09.11, 14:51
      może dlatego że kierowca jechał zgodnie z przepisami a nie 140 km/h
    • Gość: a Kaczyński ma rację IP: *.play-internet.pl 13.09.11, 14:56
      Gazeta jest smieszna z ta swoją moralnościa i ocenami. Pismaki, które na codzień nie znają etyki i uczciwości w pisaniu, które szkalują na zamówienie i pod dyktando.
    • 4jadwisin_pl Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem 13.09.11, 14:58
      Zgadzam się z Panem Kaczyńskim. Tylko ktoś tak glupi jak obecnie rządzący mógli rozkopać całą gierkówkę i co najgorzej od roku nic na niej praktycznie nie robić . Ale potem wciskaja Polakom, że Polska jest w budowie !!! Do Warszawy potrafie teraz jechać nawet 3 godziny !!!!
      • Gość: Kleks Taaaaa, IP: *.gdynia.asseco.pl 13.09.11, 15:11
        Jak PIS rządził to Kaczor miał Łódź głęboko, jedyne po co tu przyjeżdżał to po to żeby poprzeć Kropę. Jakoś wówczas nie miał pomysłu na puste zakłady, bezrobocie itd. Jedyne co go interesowało to afery, głównie te spreparowane. Wiec niech teraz nam bajek nie wciska że wie jak rządzić. Jemu tylko zależy na powrocie na szczyty a potem jak się rozsiądzie na tronie to będzie wszystkim tłumaczył że nic nie jest w stanie zrobić, naprawić ani zmienić gdyż poprzednia ekipa wszystko rozkradła.
        I wszyscy będa potakiwać ... tak, tak dobrze chciał ale co on może zrobić ...
        Dość obłudy, dość kaczystanu, WYNOCHA !

• zbig1113 Re: Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jec 13.09.11, 18:19
        "Od roku nic się nie robi"
        Ciekawe, przejedź się może owym odcinkiem "gierkówki" i zobacz co jest robione zamiast pieprzyć głupoty
    • Gość: looodzki Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.toya.net.pl 13.09.11, 15:06
      mam dosyc politykow , tylko konferencje prasowe a gdzie spotkania z wyborcami
    • Gość: Odyssey_2008 Jechał tak długo bo nie mógł łamać przepisów ruchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 15:14
      Jechał tak długo bo nie mógł łamać przepisów ruchu drogowego.
    • Gość: sławek__52 Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 15:18
      To wypad z Łodzi nikczemny, zakłamany człowieczku. Łódź wolna od pisobolszewii. ZROZUMIANO ?
    • Gość: żaba Prezio nic nie kuma IP: *.toya.net.pl 13.09.11, 15:19
      Niech ten pajac dowie się, że za rządów PISu było dokładnie tak samo - o ile nie gorzej.
      O autostradzie nikt nie myślał - ważne było CBA i podsłuchy.
      I radio biznesmena rydzyka.
      Ja się coś buduje to są utrudnienia - i każdy muł o tym wie.
      Tylko prezio nic nie kuma.
      • nandik Prezio kuma... 13.09.11, 15:39
        Gość portalu: żaba napisał(a):

> Niech ten pajac dowie się, że za rządów PISu było dokładnie tak samo - o ile ni
        > e gorzej.
        > O autostradzie nikt nie myślał - ważne było CBA i podsłuchy.
        > I radio biznesmena rydzyka.
        > Ja się coś buduje to są utrudnienia - i każdy muł o tym wie.
        > Tylko prezio nic nie kuma.

Jak na razie to dowiadujemy sie z mediów, ze to Tusk podsłuchiwał prezydenta L. Kaczyńskiego....

niezalezna.pl/15345-tusk-inwigilowal-prezydenta-lecha-kaczynskiego
    • 4jadwisin_pl Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem 13.09.11, 15:20
      Nie widzice jak za rządów Tuska Łódż się zmieniła ?? Stała się prawdziwą metropolią !!!! Ludzie przyjerzdzaja tu pracować . Jest to istny raj na ziemi !!!! Wszyscy nam zazdroszczą tak pieknego miasta, infrastruktury !!!!!! Dlatego będę głosował na Donka !!!! On napewno kocha nasze miasto !!!!!!!
    • Gość: gość Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: *.toya.net.pl 13.09.11, 15:22
      A za twojch rządów ,to co zrobileś dla Łodzi aby zlikwidować olbrzymie bezrobocie które wtedy było?
      Kompletnie nic.
    • Gość: Bruno Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem IP: 194.153.115.* 13.09.11, 15:23
      "Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem"
      Trzeba było zacząć budowę autostrady zgodnie z obietnicą, to by było szybciej.
      • kapitan_marchewa Re: Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jec 13.09.11, 15:24
        Pociąg spóźnił się do Buska – wina Tuska.
        Podupada kurort Ustka – wina Tuska.
        Groch się jakoś marnie łuska – wina Tuska.
        W Totku Ci nie wyszła szóstka – wina Tuska.
        Zaszkodziła Ci kapustka – wina Tuska.
        Cioci Zosi siadła trzustka – wina Tuska.
        W szczerym polu uschła brzózka – wina Tuska.
        W gardle Ci uwięzła kluska – wina Tuska.
        Dyszel złamał sie u wózka – wina Tuska.
        Waza stłukła się etruska – wina Tuska.
        Zimny deszczyk w oczy pluska – wina Tuska.
        Gorzkie łzy ociera chustka – wina Tuska.
        Połamała nóżki kózka – wina Tuska.
        Księdzu z głowy spadła piuska – wina Tuska.
        Polska to kolonia ruska – wina Tuska.
        Na stadionach rąbanina – Tuska wina.

Spytasz mnie publiko moja, a cóż to za paranoja?
        To katechizm jest prześliczny sporej partii politycznej.
        A dlaczego Panie święty ten mój wierszyk nie ma puenty?
        W miejsce puenty mgła i pustka – wina Tuska.
        (Wojciech Młynarski)
        • Gość: Hanys Re: Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 23:57
          Nie dała mi sekretarka
          Wina Jarka
    • 4jadwisin_pl Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jechałem 13.09.11, 15:33
      Kazik Staszewski ( Kult ) - Głosowałeś w ostatnich wyborach na PO.

- Głosowałem, ale z własnej ignorancji i z ulegania baraniej panice - ulegając panice antypisowskiej. Tego żałuję. Daleki jestem od tego, by w czambuł potępiać rządy PiS. Dla mnie i dla mojej kieszeni to był bardzo dobry czas. Znieśli podatek od darowizny, od spadku, zmniejszyli dochodowy. Niestety kompletnie nie umieli sobie poradzić z wizerunkiem w mediach, czego i ja jestem najlepszym dowodem, widząc w nich wcielone zło. Ale ja to głupek jestem.

• Gość: a Re: Kaczyński: Tak długo do Łodzi jeszcze nie jec IP: *.toya.net.pl 14.09.11, 00:20
        I co, ten przepity burak to ma być autorytet?
    • Gość: łodzianin faszystom mówimy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.11, 15:45
      a cóż zrobił dla Łodzi pan kaczyński - przez nieporozumienie będący premierem - przez 2 lata swojego urzędolenia? Dlaczego ten szkodnik i cham w ogóle śmie przyjeżdżać do naszego miasta? Może niektórzy już zapomnieli, ale z faszystami się nie rozmawia. Jeżeli POrażka wejdzie po wyborach w koalicję z PiSuarem, to społeczeństwo wyniesie ją na kopach.
    • Gość: mcguirre Spieprzaj dziadu ! IP: *.toya.net.pl 13.09.11, 15:48
      Ej tam panie Kłamczyński a co pan zrobił dla Łodzi za swoich rządów ? Nie przypominam sobie żadnych działań oprócz poprcia dla nieudacznika Kropiwnickiego, któremu zawdzięczmy zapaść miasta. A co pan zrobił w sprawie upadłych fabryk, przed którymi opawiadał pan o białej fladze ? Odpowiem panu - NIC. Co od podróży z Łodzi do Warszawy to faktycznie trwa ona długo ale wkrótce to się zmieni i to także nie będzie pana zasługą. Cytując klasyka "Spieprzej dziadu !"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka