Gość: roger IP: *.toya.net.pl 08.01.12, 17:19 Jak zwykle 90% atrakcji w Manu, a na Piotrkowskiej bieda. Urzędnicy - pobudka!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdrowy Re: WOŚP: Strażacy hitem orkiestry w łódzkiej Man IP: *.retsat1.com.pl 08.01.12, 19:44 Po co? Oni są od zwijania ochrony zdrowia a nie jej wspomagania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zombi Re: WOŚP: Strażacy hitem orkiestry w łódzkiej Man IP: *.xdsl.centertel.pl 09.01.12, 06:51 Oni są os zwijania wszystkiego czego nie da sie wykorzystac w PR. Teraz wzieli sie za szkoły specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petarda WOŚP: Strażacy hitem orkiestry w łódzkiej Manuf... IP: *.play-internet.pl 08.01.12, 22:16 a fajerwerki skonczyly sie przed 20sta a chyba miały byc o20, ze 3 lata temu byly 20 po 20stej wiec moje dzieci znowu niewiele zobaczyly bo o 19:55 wyszlismy z manuf przed i wtedy bylo 3minuty pokazu, żenua spęd ludzie wrzucą 5zł i na rok maja spokój choć idea szczytna to szkoda że państwo od 20lat nie potrafi rozwiazac problemu słuz by zdrowia i innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as a ile dała pijaczka Zdanowska i reszta bandy PO?:) IP: *.play-internet.pl 09.01.12, 02:18 bo że znów wykorzystali WOŚP do swoich celów mizdrzenia ryjów w TV to było widać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Rozwiązanie problemu Służby Zdrowia 09.01.12, 08:47 Mam, mam, już wiem, jak uzdrowić masy! Należy zacząć od deratyzacji Łodzi, wybicia szczurów, którym wszystko źle, nie pasuje, a chciałyby za darmo światło, gaz i lokaja. Jak proli zabraknie, klasy pracujące będą spokojnie zarabiać, wydawać, leczyć się i bawić za swoje pieniądze, a żaden cham złego słowa nie bałaknie... Za parę pokoleń, smród uryny z bram na Piotrkowskiej wywietrzeje, a z nim wspomnienie ludu ziemi, co przegrał bój swój ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko WOŚP: Strażacy hitem orkiestry w łódzkiej Manuf... 09.01.12, 10:00 Choć tak bardzo się starali, To podwyżki nie dostali, Nawet jeśli na łbach staną, To i tak jej nie dostaną! W porównaniu z policjantem, Strażak jest zwykłym palantem! A już tak zupełnie "nikiem"* W porównaniu z urzędnikiem! * litentia poetica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh WOŚP: Strażacy hitem orkiestry w łódzkiej Manuf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 17:24 za 2zł wrzucone do puszki mieli dawać monety serduszka i jakoś nie dawali dużo w internecie potrafią pisać i w telewizji gadać ale żeby puźniej dawać to juz jie raczą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh WOŚP: Strażacy hitem orkiestry w łódzkiej Manuf... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 19:43 to jednak były monety ale jak tam sało w h...jjjjjj ludu to nie było widac oby za rok tez były Odpowiedz Link Zgłoś