Dodaj do ulubionych

Zabiegi Spa w centrum Łodzi

27.01.12, 08:42
Witam!
Chciałabym się z Wami podzielić opinią na temat salonów Spa w Łodzi. Wydaje mi się, że nie ma ich zbyt wielu, jednak ja znalazłam swój, gdzie wykonują świetne zabiegi plus masaże i do tego cena nie jest zbyt wygórowana.

Salon Viviean w centrum Łodzi (przy ulicy Narutowicza 21) oferuje kilka bardzo ciekawych zabiegów np. devil detox - na oczyszczanie (czekoladowy peeling i masaż bańką chińską) lub też zabieg antycellulitowy, na który zresztą sama chodzę). Polecam też masaż relaksacyjny i świecowanie uszu - Pani Natalia jest świetna w tym co robi, i nie raz zdarzyło mi się zasnąć podczas jej zabiegu relaksacyjnego :):)

A wy znacie jakieś godne polecenia centrum spa?
Obserwuj wątek
    • Gość: SPAcer Re: Zabiegi Spa w centrum Łodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.12, 09:23
      SPA daj ;)
    • Gość: ula Re: Zabiegi Spa w centrum Łodzi IP: *.toya.net.pl 19.09.13, 15:40
      Też byłam w tym salonie, ale na kościuszki 101. Zgadzam się z Tobą, rewelacyjna atmosfera i relax pierwsza klasa;D
    • Gość: Motylka Re: Zabiegi Spa w centrum Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.13, 13:28
      Dzięki za info :)

Viviean wygrany ?
    • Gość: katarzynaz Re: Zabiegi Spa w centrum Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.14, 17:53
      Ja za to gorąco polecam Spa Bylinowa, które znajduje się na obrzeżach Łódzi. Bardzo miła obsługa, cudowna strefa relaksu przed kominkiem sprawuję się świetnie w zimowe dni, a do tego jeszcze cudowna herbatką malinowa z pomarańczą. Byłam na masażu relaksacyjny i musze powiedzieć, że było wspaniale, a nawet udało mi się przysnąć!
      Gorąco polecam!
      • Gość: Monika Re: Zabiegi Spa w centrum Łodzi IP: 212.180.156.* 19.04.15, 10:02
        Trochę dalej od centrum, bo na widzewie jest świetny salon spa - H&B Studio (www.hb-studio.pl). przemiła, ale też profesjonalna obsługa i intymna atmosfera podczas masażu. zawsze zapalone świece, miła dla ucha muzyka. byłam na zabiegu "kokosowe spa" z peelingiem i masażem całego ciała i polecam z czystym sumieniem każdemu kto na chwilę chcę się przenieść w czasie. można się zapomnieć :)
        • malinowskaagnieszka Re: Zabiegi Spa w centrum Łodzi 20.04.15, 02:46
          Nie mówcie, że w Łodzi jest mało takich usług. Gdybyście zajrzały na wyszukiwarkę zabiegów kosmetycznych i fryzjerskich ladytime.pl to pewnie zmieniłybyście zdanie. Ja trafiłam na LadyTime.pl szukając dobrych zabiegów wyszczuplających po obniżonej cenie (zabiegi w SPA są raczej drogie), zapisałam się na newsletter i dostaje informacje kiedy i w jakim gabinecie są zniżki na konkretne zabiegi.
    • agusiamamusia2 Re: Zabiegi Spa w centrum Łodzi 21.11.15, 09:29
      Ja korzystam z margaret-spa.pl Cena nie jest wygórowana, miła obsługa, szeroka oferta. Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Mam swoje ulubione zabiegi, ale często próbuję czegoś nowego. Lubię urozmaicać sobie takie seanse. Mój ulubiony to zabieg dla zmęczonej skóry. Świetnie odświeża, przywraca jej blask i promienność. :-) Antycellulitowy też lubię. Fajnie wygładza skórę.
    • carolla27 Re: Zabiegi Spa w centrum Łodzi 29.03.16, 11:10
      jesli szukasz miejsca w konkretnej lokalizacji z dana usługą to polecam wyszukiwarkę lokalizacyjną www.lodz.ipowiat.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka