Gość: ull IP: *.iwacom.net.pl 03.02.12, 09:11 Jest takie mądre, stare powiedzenie,że chytry dwa razy traci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waliz Re: Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes IP: *.play-internet.pl 03.02.12, 09:23 jak latwo chytrość pomylić z oszczędnością; nie każdy lubi wydac 300zł jak moze za to samo wydac 200zł BTW tez kupiłem z centr wyprz. po paru telefonach i obietnicach w końcu pani (moze ta sama o której napisano że nie ma już nic wspólnego - moze już zrezygnowała) oddała mi 10zł za koszt przesyłki i 149 z grupona na jej polecenie zwrócili - ojak dobrze że moich perfum nie mieli- nie zdazyli podróbki miec w magazynu; Oczywiscie grupon chyba kupowałem we wrzesniu z mozliwoscia realizacji po 4tygodniach! i do polowy listopada nic sie nie działao, w koncu zacząlem mailowac dzwonic straszyćale udało się wydostać swoje pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes? 03.02.12, 09:54 A co produkuje firma Grooper-Cooper? V. Dynger von Handel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.12, 10:38 moim zdaniem ryzyko trafienia na nieuczciwą firmę istnieje zawsze. najgorsze jest jednak to że tak naprawdę oberwało się i klientom i portalowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artus HappyDay IP: *.home.aster.pl 03.02.12, 11:40 Szkoda, że na końcu nie dodaliście, że dobre i sprawdzone oferty znajdziecie tylko na HappyDay... A tak btw. właśnie na HappyDay jest oferta na "termy" w Lądku Zdroju. Gdy się przyjrzeć bliżej, to ogarnia pusty śmiech. Te "termy" to jakieś tymczasowe namioty rozstawione na rynku w Lądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuti Re: HappyDay IP: *.wroclaw.mm.pl 29.05.12, 23:00 Kupiłem kupon w happyday i nie mogłem go wykorzystać, bo nie ma żadnego kontaktu z osobą oferującą. Happyday na wielokrotne skargi odpowiada, że robi wszystko żeby skontaktować się ze sklepem i że jeśli im się to nie uda to oddadzą mi pieniądze... I tak to trwa już 4 miesiące!! Happyday odpowiada tylko na co 3 mój mail i to z opóźnieniami po kilkanaście dni. Sprawa zostanie zgłoszona na policję choć nie wiem czy to przyniesie jakikolwiek skutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasowy**uj hej panienki chcecie grupo mi ******nąć? IP: *.aster.pl 03.02.12, 12:25 dwie płacą 3cia może gratis ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fazi Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes? IP: *.multimo.pl 03.02.12, 12:51 żeście barany. Złożyć zawiadomienie o oszustwie i po kłopocie. Do tego pozew za straty moralne jakieś 10 tysięcy złotych albo więcej. Sami was będą szukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SceptyQ Centra Wyprzedaży... IP: *.centertel.pl 03.02.12, 16:37 to dosyc podejrzane firmy ;) Ich zasoby towarowe pochodzę najczęściej z tzw. zarekwirowań kontrabandy (policja, straż graniczna, służba celna itp.) i dotyczą nie tylko rzekomo makrowych perfum, ale też rzekomo markowych alkoholi, rzekomo markowej odzieży, itp. itd. Nie dajmy się nabierac na takie pseudo-okazje!!! To my, klienci powinniśmy dyktowac warunki (jakośc, cena, zakup lub nie...), a nie jakieś "szemrane" firmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sssss Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes? IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.12, 02:30 w tym artykule rzecznik grupera wypowiada się, że rozesłali mailing. owszem zrobili to, ale dopiero w piątek - śmiech na sali. do grupera o oddanie pieniędzy dzwoniłam dwa razy, a drugim razem facet z infoliniii pow że zainterweniuje u tego gościa, który zajmuje sie ta sprawa i przyspieszy zwrot pieniedzy, jednak tak sie nie stalo. cierpliwie czekam, na 3 wyslane reklamacje gruper nie odpowiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babilon Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes? IP: *.toya.net.pl 23.02.12, 19:08 Dobrze, że zwracają kasę. Mało to takich po których śladu nie ma. Na dobrą sprawę mogliby powiedzieć żebyśmy się pocalowali w d... i skarżyli tego kto wstawił oferte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes IP: *.nordeabank.pl 25.05.12, 10:12 Skoro zabierają 50% od sprzedanych towarów/usług, to chyba jakieś minimum odpowiedzialnosci powinni ponosić i sprawdzic źródło- a nie oszukiwać nabywców, banda złodziei- NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes? IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.12, 18:08 Gruper pogrąża się na każdym kroku. Jakich oni starań dołożą? CW przed zamieszczeniem oferty na gruperze oszukało setki osób na all, w tym także mnie. Pisałam o tej sprawie do Grupera jeszcze w trakcie trwania oferty, więc mieli szansę coś z tym zrobić, nie zrobili, świadomie współpracowali z oszustami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmiasto Perfumy z Grupera ze zniżką - kiepski interes? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 23:32 LUDZIE, CZY WY JUŻ WSZYSCY NA ŁBY POUPADALIŚCIE I WIERZYCIE, ŻE W DZISIEJSZYCH CZASACH MOŻNA DOSTAĆ COŚ ZA DARMO LUB ZA PÓŁ CENY. OGŁUPILI WAS PROMOCJAMI I WYJĄTKOWYMI OKAZJAMI. CHWYTACIE TO BO WE ŁBACH ZAMIAST MÓZGU MACIE PARÓWKI. Odpowiedz Link Zgłoś