Dodaj do ulubionych

Nowy terminal we Wrocławiu

IP: 62.233.181.* 11.06.04, 11:38
Słyszałem że w 2006 roku ma ruszyć budowa nowego termnalu na wrocławskim
lotnisku. Czy ktoś z was coś o tym wie? Jeśli tak to piszcie. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: frankenstein Re: Nowy terminal we Wrocławiu IP: 195.143.166.* 11.06.04, 13:44
      Czas najwyzszy zeby Wroclaw mial terminal z prawdziwego zdarzenia a nie
      prowizorke. Mysle , ze to chyba prawda .
      • Gość: el matador Re: Nowy terminal we Wrocławiu IP: *.aster.pl 11.06.04, 15:28
        Wrocłąw ma elegancki terminal mizynarodowy ale jest on za mały jak na
        perspektywę przyjmowania blisko dwóch milionów pasażerów rocznie w perspektywie
        2010 roku;
        dlatego właśnie decyzja dalekosiężnych Rajców Miejskich rozbudowy lotniczego
        kolosa.
        • krzykowal Re: Nowy terminal we Wrocławiu 11.06.04, 16:49
          > dlatego właśnie decyzja dalekosiężnych Rajców Miejskich rozbudowy lotniczego
          > kolosa.

Nie no, po ostatnim zdaniu odpadłem... :)))))))))) Język jak z Polskiej Kroniki
          Filmowej :)))

pzdr
          Krzysiek
        • Gość: dobre znowu Re: Nowy terminal we Wrocławiu IP: *.arcor-ip.net 11.06.04, 21:14
          Matador chyba robisz sobie jaja znowu z lotniskowcow ktorzy mysla ,ze jak
          wydluza pas starowy i wybuduja terminal z hotelem 4* to juz wszystkie linie
          swiatowe interkontynentalne beda tam wlasnie ladowaly . A przeciez WAW ma
          takie ambicje ale nic z tego nie bedzie . Wystarczy zobaczyc jakie linie tym
          laduja i z jakich kierunkow i wszystko jasne . Zadnych B747 i A380 nigdy tam
          nie bedzie ( najwyzej sporadycznie)a przynajmniej w odledlosci swietlnej 20
          lat - a potem to juz jest mi obojetne .
          • Gość: erni Re: Nowy terminal we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 21:34
            Zgadza sie na razie polska jest daleko w tyle w aviacji.
    • Gość: erni Re: Nowy terminal we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 17:52
      Pare fotosów z Wrocławia

trylit.isp.pl/epwr/index1.html
    • Gość: erni RUSŁANY I INNE SAMOLOTY WE WROCŁAWIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 18:46
      Znalazłem jeszcze jedną fajną stronę z samolotami z Wrocławia.

lotnictwo.net/galselect.php?p=60&ui=133&ti=150&mi=223&quer=1=1&selectby=fotoID%20DESC&wpis=
    • Gość: jar Re: Nowy terminal we Wrocławiu IP: *.pai.net.pl / 212.191.172.* 21.06.04, 21:43
      Co tam Wrocław, abudowa nowego terminalu na Okęciu już ruszyła
      miasta.gazeta.pl/warszawa/2029020,34896,2097532.html i do tego nowy port
      musi powstać w woj.mazowieckim.
      • Gość: erni Re: Nowy terminal we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 21:49
        Tak. Co tam Wrocław, co tam jakaś Łódź. Warszawa jest najważniejsza i Mazowsze.
        Toz to centrum świata..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka