Gość: aard Re: Wieczne IP: 195.117.14.* 12.03.02, 09:01 miasto, co Bartuch, Ty stary Romowiczu? :-)) A swoją drogą świetny ponmysł na wątek, gratulacje. 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim ___________________________A nie wietrzne??? IP: *.pai.net.pl 11.03.02, 18:19 A czy przy tej pogodzie, to czasem nie wietrzne? Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: ___________________________A nie wietrzne??? 11.03.02, 18:45 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > A czy przy tej pogodzie, to czasem nie wietrzne? niestety nie, wietrzna to jest ospa :) da.ospa.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: ___________________________A nie wietrzne??? IP: *.pai.net.pl 11.03.02, 19:06 da.killa napisał(a): > niestety nie, wietrzna to jest ospa :) > A wcale bo nie- wietrzna ospa to wiatrówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim _________________________________Strzelba IP: *.pai.net.pl 11.03.02, 19:07 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > da.killa napisał(a): > niestety nie, wietrzna to jest ospa :)> > A wcale bo nie- wietrzna ospa to wiatrówka... A wiatrówka- to strzelba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: _________________________________Strzelba IP: *.pai.net.pl 11.03.02, 19:09 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > A wiatrówka- to strzelba... A strzelba - to dwururka... Hmmmm wieczna dwururka...ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: _________________________________Strzelba 11.03.02, 19:14 a dwururka to fuzja - czyli wieczna fuzja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim _________________________Fuzja IP: *.pai.net.pl 11.03.02, 19:16 A fuzja -to połaczenie...Hmmm , wieczne połaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: _________________________Fuzja IP: 195.117.14.* 12.03.02, 09:05 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > A fuzja -to połaczenie...Hmmm , wieczne połaczenie... A fuzja to też (bliskoznacznie choć nie synonimicznie) zjednoczenie, unia. Hm... wieczna Unia Europejska? Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: _________________________________Strzelba 11.03.02, 19:18 saper_ napisał(a): > a dwururka to fuzja - czyli wieczna fuzja? fuzja to polaczenia, polaczenie to to ''co ja wiem a wy sie domyslacie'' :) wieczne? o boze - kto to by przezyl!!!! :))))) da.fuzja.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim __________________________da.świntuch.killa IP: *.pai.net.pl 11.03.02, 19:22 Wieczna da.świntuch.killa... O'rany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: __________________________da.świntuch.killa 11.03.02, 19:24 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > Wieczna da.świntuch.killa... wieczny, moja droga, wieczny :))) > O'rany!!! jestes irlandka? :))) da.irish.killa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: __________________________da.świntuch.killa IP: *.pai.net.pl 11.03.02, 19:33 da.killa napisał(a): >Wieczna da.świntuch.killa...>wieczny, moja droga,wieczny:))) Przecie napisałam "Świntuch" a nie "Świnka" !!! Detale anatomiczne rozróżniam... > O'rany!!!> jestes irlandka? :)))da.irish.killa< Żeby tylko!!! La donna e mobile (jestem tez Włoszką...) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: __________________________da.świntuch.killa 11.03.02, 19:41 matka włoszka, ojciec irlandczyk. a dziadkowie?? o kurcze- wieczna europejka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim _____________________________Wieczny Bartuch IP: *.pai.net.pl 11.03.02, 19:50 geograf napisał(a):> matka włoszka, ojciec irlandczyk. a dziadkowie?? o kurcze- wieczna europejka.....< Czyli Rzymianka... No, to troche na okrągło, ale nam sie udało do Rzymu dotrzec, a zdaje sie- o to własnie Bartuchowi chodziło,gdy Mu się niefortunnie wysłał przed czasem przerwany wątek...(patrz - inne dzisiejsze wątki) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: _____________________________Wieczny Bartuch 11.03.02, 21:55 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > geograf napisał(a):> matka włoszka, ojciec irlandczyk. a dziadkowie?? o kur > cze- > wieczna europejka.....< > > Czyli Rzymianka... > No, to troche na okrągło, ale nam sie udało do Rzymu dotrzec, a zdaje sie- o to > > własnie Bartuchowi chodziło,gdy Mu się niefortunnie wysłał przed czasem przerwa > ny > wątek...(patrz - inne dzisiejsze wątki) > > Jasne, ze tak. Chociaz ten watek wyszedl w sumie ciekawszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Wieczne 12.03.02, 00:41 A to ja pesymistycznie. Wieczne męki :)))) peter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Wieczne IP: 195.117.14.* 12.03.02, 09:04 petter napisał(a): > A to ja pesymistycznie. > > Wieczne męki :)))) Wielkie dzięki! (a ja tak aliterując...) aard Odpowiedz Link Zgłoś