Dodaj do ulubionych

Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.12, 20:06
no i super, a nie jakieś udawane wynalazki -gronowalski
Obserwuj wątek
    • Gość: Miros Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.toya.net.pl 28.04.12, 21:06
      Byłem, jadłem. 20 pękły za żurek (pyszny) łososia grilowanego ziemniaki i marchewkę na ciepło plus picie za 3.
      Zaskakująco duży wybór dań i dodatków, mam nadzieję że nie tylko na otwarciu. Miejsce trochę oderwane od otoczenia ale faktycznie jest przyjemnie.
      Ceny? Drogo nie jest ale nie na kieszeń każdego studenta.
    • Gość: gig Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.toya.net.pl 28.04.12, 21:18
      Byłem dziś i nie polecam - dania zimne, frytki obrzydliwe i oczywiście przesuszone, curry z kurczaka bez ostrości, makaron smażony bez wyrazu, sałatka grecka była paćką. Z dobrych dań - smaczne samosy z idealnymi sosami, poprawny sznycel i super buraczki.
      Ale chyba każdy powinien ocenić samemu.
      • Gość: gag Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.toya.net.pl 28.04.12, 21:20
        Zapomniałem dodać, że mam gazy.
    • Gość: gapsztyn Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.toya.net.pl 28.04.12, 21:27
      "bo restauracja ma czerwono-żółte, widoczne logo."

Jak napis "promocja" i ceny w hipermarkecie. Cud miód.
    • Gość: sdadsa Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 21:44
      obok jest chinczyk gdzie mozna sie najesc za mniej niz 10zl. dziekuje postoje
      • Gość: d Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.toya.net.pl 28.04.12, 22:00
        > obok jest chinczyk gdzie mozna sie najesc za mniej niz 10zl. dziekuje postoje

Jak lubisz jeść gołębie to jesteś frajer, skoro płacisz dychę - możesz sobie sam nałapać i postać.
      • Gość: oz Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.zdnet.com.pl 29.04.12, 22:46
        ja mam szacunek do swojego żołądka i moich gustów smakowych i wolę wydać kilka zł więcej i zjeść coś normalnego a nie odpadki z produkcji.
    • Gość: leń _ujowa lokalizacja IP: *.pl 28.04.12, 22:08
      jak ktoś nie ma samochodu, nie będzie się specjalnie zapuszczał w tamte rejony by coś przekąsić
      • Gość: rożec Re: _ujowa lokalizacja IP: *.toya.net.pl 29.04.12, 08:38
        Jak kogoś nie stać na AUTO to nie będzie go też stać na takie obiadki codziennie tylko przynosi kanapki z domu
    • Gość: chłodnym okiem Foodmarket - znowu ta kretyńska nowomowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.12, 22:12
      Kiedyś na takie miejsca mówiło się po prostu jadłodajnia...
      • Gość: tak To typowo polska nazwa, nieprawdaż?! IP: *.toya.net.pl 29.04.12, 11:44
        I jakże łódzka!
        Idźmy tą drogą a daleko zajdziemy...
        • Gość: a Re: To typowo polska nazwa, nieprawdaż?! IP: *.toya.net.pl 29.04.12, 14:54
          Gość portalu: tak napisał(a):

> I jakże łódzka!
          > Idźmy tą drogą a daleko zajdziemy...

Oj tak tak. Bo gdyby to nazwać "śledzik u fabrykanta", "jadłodajnia", "karczma" albo inna "meta seta" to byśmy zaszli właśnie o wiele dalej.
    • Gość: gupek_wioskowy parkingi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 08:04
      czy ktoś wie, czy tam są duże bezpłatne parkingi bardzo w poblizu, bo jak nie ma, to krąg odbiorców się bardzo zawężą. Musi być albo dobra lokalizacja (a ta jest marna) albo duże parkingi.

Pomysł generalnie fajny - bardzo lubię tego typu restauracje. Są oczywiście różne lepsze i gorsze. ale generalnie OK. Tego typu jadłodalnie są nawet w absolutnie najlepszych lokaliacajach jak np. w Hamburgu "Essen und Trinken" przy Gęsim Targu czy w Wiedniu Rosenbergowie za operą. Fakt - te dwie to jest absolutny top jadlodajni (wystrój, munu), ale ceny jeszcze OK. Ciekawe jak tutaj
      • Gość: Mistrz kierownicy Re: parkingi ? IP: *.toya.net.pl 29.04.12, 08:37
        Gość portalu: gupek_wioskowy napisał(a):

> czy ktoś wie, czy tam są duże bezpłatne parkingi bardzo w poblizu

Tak, jest dwanaście. Na niektórych nawet dopłacają za parkowanie.
      • Gość: KIEROWNIKU Re: parkingi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.12, 10:52
        Parking /opłacany w parkomacie/ jest w sumie wzdłuż całej długości tego budynku a więc sporo miejsc postojowych...
      • Gość: ceo Re: parkingi ? IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 11:31
        Weź sobie zamieszkaj w tym swoim samochodzie.
    • Gość: gosc Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.toya.net.pl 29.04.12, 21:22
      Miejmy nadzieje ze to poczatek kolejnej ogólnopolskiej sieci majacej siedzibę w Łodzi.
    • Gość: a Kurczaka podaje sprzątaczka brudną ścierką IP: *.toya.net.pl 29.04.12, 21:40
    • Gość: oz Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.zdnet.com.pl 29.04.12, 22:44
      Bardzo fajnie, na pewno sie wybiore sprawdzic oferte.
      Niestety obawiam się, że będzie jak zawsze - miesiąc podziałają jak teraz, w następnym miesiącu podniosą ceny bo się nie kalkuluje, a potem zamkną bo zainteresowanie drastycznie spadnie.

Życzę temu lokalowi, żeby moja wizja się nie sprawdziła.
      • Gość: abrakapokus Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.toya.net.pl 29.04.12, 23:56
        WĄSY człowieku

WĄSY to jest to
    • Gość: kika Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.doplaty.gov.pl 30.04.12, 14:14
      jak dla mnie bomba - nawet z dzieckiem niejadkiem jest się czym uraczyć i pobawić na placyku zabaw. super!!!
    • Gość: kams Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.12, 14:15
      CO DO MIEJSC parkingowych to uprzedzam NIE MA !!! Może w sobotę i w niedzielę, ale w tygodniu NIE MA i jeszcze są PŁATNE :)) Obok jest urząd skarbowy, gdzie dziennie przyjeżdża pełno osoób, miejsc już nie było 1 rok temu, a co dopiero teraz?? sAMI sobie odpowiedzcie DNO!! Na całą restaurację, macie około 15 miejsc :D:D:D:D:D HI HI! A jeżdże obok tej restauracji CODZIENNIE więc dobrze wiem jak jest. Gdyby nie te miejsca to może może, jeszcze nie byłem, aha obok jadam często w OBIADKOWO 11 zł za pełen zestaw z zupą, z tym że 1/2 zup jest nie dobra Polecam grzybową i podobno pomidorową (chociaz mi nie smakowala).. 2gie dania ok.
      • Gość: jj Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.toya.net.pl 30.04.12, 18:11
        specjalnie do tej restauracji to sie nie bede wybieral raczej zwyczajnie bedac juz na miescie przed/po/w trakcie spotkania mozna wyskoczyc na male co nieco. na zachodzie takich barow jest masa i jest to bardzo wygodne.
      • Gość: xartys Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.12, 23:04
        byłem, spróbowałem i nie pójdę więcej.
        dania małe, zimne i dopiero przy kasie wiesz co ile kosztuje.
        chwalenie się 32 metrowym barem jest zbędne !!! dań w ofercie mało !!!
        stołówka Polibudy to bardzo podobny koncept. i jak wspomniał tutaj jeden z przedmówców brak miejsc postojowych !!!! polecam OBIADKOWO, taniej, większe porcje i mięso smażone przed podaniem. co do zup to polecam: grzybową, pomidorową, zalewajkę, pieczarkową i szczawiową !!!
        • Gość: gość Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.toya.net.pl 02.05.12, 23:33
          Doprawdy, nie ma cen? Ja byłam dzisiaj i przy KAŻDYM daniu, obok jego nazwy była cena. Mało dań w ofercie? Chyba jakiś żart. Ile według Pana miałoby ich być, żeby oferta była satysfakcjonująca?
          Wolnych miejsc postojowych też było dużo.
          A poza wszystkim, to po co te trzy wykrzykniki po każdym zdaniu?
          • Gość: bcdc Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.acn.waw.pl 06.05.12, 13:39
            > A poza wszystkim, to po co te trzy wykrzykniki po każdym zdaniu?

To objaw problemów emocjonalnych. Dość powszechnie spotykane w internecie ;)

W lokalu nie byłem, ale że lubię samemu sobie komponować dania, to na pewno tam zajrzę.
    • Gość: gb Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 15:29
      W końcu w Łodzi taki szybki bar z jedzeniem, byłem z rodziną, bardzo fajny wystrój do tego smacznie i niedrogo POLECAM
    • Gość: qaz Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz d... IP: *.play-internet.pl 06.05.12, 20:42
      Blacharze już się cieszą.Będą wypadki tak samo jak na wysokości Castorama-Kaufland.
      • Gość: miłosz Re: Foodmarket - nowa restauracja bufetowa. Zjedz IP: *.toya.net.pl 06.05.12, 20:49
        CO TY MUWISZ
    • Gość: mariuszek człowieku właśnie zbeczałem ci się do karczmy :| IP: *.toya.net.pl 06.05.12, 21:17
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka