p8 15.03.02, 18:24 Która z widocznych w TV gadących głów jest najmocniej smarowana miodem??? panBozia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: Smarowany miodem. 15.03.02, 20:05 nie wiem co masz na myśli, mówiac "smarowana miodem", ale moim zdaniem, mówiac to co skojarzenie przyniosło, to: Lepper i Pan Przewodniczacy LPR..(kurcze jak on się wabi...) ...Macierewicz i Gietrych!! (wiem, miał byc jeden, ale dwóch mi naszło na palce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Smarowany miodem. 15.03.02, 20:09 A od kiedy miodem smaruje się głowy? Dotąd słyszałam, że wręcz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Smarowany miodem. IP: *.pai.net.pl 15.03.02, 20:28 kropka. napisał(a): > A od kiedy miodem smaruje się głowy? Dotąd słyszałam, że wręcz przeciwnie To znaczy, ze głową smarować miód...? ŁoJezu, ja już ZgłupłamDoSzczetu, bo kolejnego posta nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
bruno11 Re: Smarowany miodem. 15.03.02, 20:34 A może chodzi o to, że ktoś ma smarowany modem. Czyli nowy i dzięki niemu może pisać na forum! Odpowiedz Link Zgłoś