Dodaj do ulubionych

FC Widzew w II lidze?

IP: *.toya.net.pl 29.06.04, 23:15
I kolejny jawny przekręt w wykonaniu działaczy Widzewa. Skończmy wreszcie z
tymi brudami. Piłka powinna być czysta. A nie że pan działacz kupi sobie maly
klubik połączy z nim inny i juz ma pralnie swoich brudnych pieniedzy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adi Tyle ile ci Pawelec obieca, to ci nikt nie da.!!!! IP: 193.109.115.* 29.06.04, 23:53
      Sorki ale spolka z Pawelcem, to juz bylo on nigdy nie placi i nie bedzie
      płacił. A juz miałem nadzieje ze moze byc pieknie bez panów AP i JAG.
      Zegnaj reformo.
    • Gość: stevens@gazeta.pl Re: FC Widzew w II lidze? IP: 195.245.213.* 30.06.04, 07:42
      Człowieku, jak teraz spojrzysz ludziom w oczy ?.Ludzie ci zaufali i przekazali
      swoje ostatnie grosze na STOWARZYSZENIE.Jeśli chcesz zeszmacić się - to proszę
      bardzo. Stevens
      • Gość: Na Zawsze Wierni Nie słuchajcie tego!!! IP: *.toya.net.pl 30.06.04, 14:07
        To tylko pismaki!!! Muszą zarabiać i coś pisać. Nie będzie Pawelca, bo kibice
        na to nie pozwolą. Niech sobie zakłada co chce i robi co chce, tylko nie w
        Widzewie.
    • Gość: szczegół Re: FC Widzew w II lidze? IP: 217.8.186.* 30.06.04, 08:48
      Proponuję pożyczyć brakujące 350 tys. od pana AG; zamieciemy klepisko i bawimy
      się dalej. Tragedia...
      • Gość: damian TO TYLKO WYBORCZA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:57
        poczekajcie do jutra -dzisiaj upływa termin złożenia dokumentów! Nawet jeśli
        Pawelec ruszy to i tak nic nie ugra na tym stadionie bo mu rozpędzą ten motłoch!

To tylko kilkanaście godzin - Pawelec sobie zdaje sprawę, że kibice go popędzą!

Zapisujcie się do Stowarzyszenia i później jako jego członkowie będziecie
        współdecydować o tym czy taki oszust jak AP może na Widzewie działać!

A na to co piszą pismaki bierzcie poprawkę! Marzą sięim wystawne bankiety -no
        bo przecież te miernoty słabo zarabiająi gdzieś jeść muszą!
    • Gość: ja DERDZIK TY PISMAKU! Beker mówi, że było inaczej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 13:29
      Andrzej Becker, członek zarządu RTS Widzew z ramienia kibiców, jest
      zdecydowanie przeciwny pomysłowi Andrzeja Pawelca, by powołać spółkę FC Widzew
      grającą w II lidze. "Myślę, że ten twór nie zyska także przychylności ze strony
      kibiców. Czas pana Pawelca, jak i innych ludzi działających w SPN w mojej
      opinii dobiegł końca" - stwierdził - "Lepiej zaczynać od IV ligi, ale bez tego
      wszystkiego co wiązało się ze spółką SPN" - dodał.

Zdaniem Beckera, w dobrą stronę idą prowadzone przez zarząd RTS w porozumieniu
      z kibicami, działania mające na celu powołanie nowego stowarzyszenia "Widzew
      Łódź", które miałoby przejąć prowadzenie drużyny piłkarskiej. "Pan Pawelec daje
      nam 150 tysięcy złotych i dług w wysokości... 1,6 miliona złotych. Tymczasem
      zgromadzone przez nas środki to już prawie 2 miliony złotych, a rozmowy z
      kolejnymi sponsorami trwają" - wyjaśnia Becker - "Poza tym, dotychczasowa
      działalność pana Pawelca nie zapewnia prawidłowego działania jakiejkolwiek
      spółki z jego udziałem. Powstanie takiego tworu byłoby niczym innym jak tylko
      kontynuowaniem degrengolady Widzewa" - dodaje - "Reasumując, ja jestem tej
      propozycji absolutnie przeciwny. Nie poprę jej! Nie poprze jej też część
      zarządu, zdania pozostałej części nie znam, ale wyjaśni się to na popołudniowym
      posiedzeniu" - podkreśla.

za www.Widzew.pl

Derdzik ja to bym Ci nawet nie pozwolił sprzątać u mnie w domu bo byś tę robotę
      spierniczył! Pismaku z koleżeńskiego powołania!
      • Gość: Rzaba NIE BEDZIE FC WIDZEW i NIE BEDZIE PAWELCA W WIDZEW IP: *.vline.pl / *.vline.pl 30.06.04, 23:37
        Zapraszam na strone widzew.home.pl/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=13921
        jest tam zeskanowana uchawla podjeta przez RTS Widzew w dniu 30.06.2004. WARTO!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka