hubar Re: Na oślą proponuję !!! 17.03.02, 21:30 A Ty podbijak to byś pewnie wszystkie wątki na oślą ławkę wysłał? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yavorius Re: Na oślą proponuję !!! IP: 212.191.66.* 18.03.02, 10:25 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Głupi wątek 18.03.02, 08:56 Hm... a włąściwie mmmh. Napisać co wiem nie trochę. Głupi być miał wątek. Jest to no. Bardziej będzie może. Będzie że przekonany jestem to właściwie. Głupszego coś na stać kogoś czy? Upadnie wątek fajny taki i lipa to nie jak przecież. Forumowicze sie ruszcie! maiwardzoP, draa P.S.Qrcze - ale brak weny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Głupi wątek IP: 195.117.14.* 18.03.02, 10:33 Hej!? Śpicie? Jak można ignorować TAAAKI wątek? Przecież toż sam miut. Czyżbyście zaliczali się do tych osób, które używają słowa "personel" i nie żartują? draa ,maiwardzoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostas Re: Głupi wątek IP: *.toya.net.pl / 10.0.212.* 18.03.02, 11:04 celem niniejszego postu, dalej zwanego (albo i nie, to zależy, czy wypadnie mi tak go nazwać czy nie) także moim postem, będzie wykazanie. że głupie wątki nie istnieją. pierwszym i niepodważalnym dowodem na udowodnienie mojej tezy, jest nieistnienie głupich wątków. w zasadzie, jest to jedyny dowód, który aktualnie przychodzi mi do głowy, ale ze względu na jego moc, uznaję iż jest on wystarczający do tego, aby uznać niegłupiość wszystkich wątków. w związku z powyższym, w imieniu swoim i wszystkich mój post, postuluję o zaprzestanie w trybie natychmiastowym używania określenia głupi w odniesieniu do wszelakiej maści wątków. co więcej, do furtki mojego przypominającego strukturą powierzchni kulę bilardową umysłu zastukała właśnie nowa idea ściśle powiązana z omawianym tematem. otóż, nie jest możliwym udowodnienie, że dany wątek jest głupi, jeśli choćby nie porozmawia się z nim przez chwilę w cztery oczy, celem dokonania oceny. taka indywidualna rozmowa nie jest jednak możliwa, gdyż wątek sam w sobie nie jest bytem niezależnym, ale tworzonym przez nie mniej niż kilku/a niezależnych forumowiczów/ek (coś jak casus WOLF'a z ostatniego odcinka "Stawki") pozdrawiam wszystkich, którzy zrozumieli o co chodzi w Mulholland Drive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aard Re: Głupi wątek IP: 195.117.14.* 18.03.02, 11:26 No i wreszcie kopyta stuknęły o szklaną powierzchnię samowaru. Cieszę się bardzo, że wreszcie jakiś Casanova słowa oczynił był wyłom w plechowatej nijakości postów na wątq tym przebywających. (Zwróćcie uwagę, że nie nazwałem go głupim). Niech wzlatują nietoperze wprost do słoni i wielkiego A'Tuina. co nie oznacza, że lecą W GÓRĘ. Jak w ogóle może ISTNIEĆ góra w płaskim świecie? Przecież jeśli jest płaskito i gór nie ma. Ale są rzeki. Bardzo płynne to zagadnienie. Okiej, spływam. draa ,maiwardzoP Odpowiedz Link Zgłoś