Dodaj do ulubionych

dyskoteka dla 30-40

12.12.12, 21:51
Gdzie w Łodzi klub z taką muzyką lat 80-90:) aby nie było zadużooo młodocianych :) gdzie bywacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: balcer ok Nigdzie IP: *.odrioo.com 12.12.12, 22:35
      Byli tacy, którzy próbowali, ale z tego nie da się wyżyć. Po prostu, ludzie wchodzący w starczy wiek(od 30-ki wzwyż), wpadają do takich knajp raz na jakiś czas, bo na co dzień obowiązki związane z pracą, wychowywaniem bachorów itp. Aby interes się kręcił, frekwencja musi cały czas trzymać przyzwoity poziom. Od czasu do czasu, niektóre lokale organizują imprezy dla takich ludzi, jednak nie ma reguły, gdzie i kiedy.
      • irminagizel o jezuuu 12.12.12, 22:37
        to tylko umrzeć :)
        • Gość: asia Re: o jezuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 13:57
          Dzięki ;-) Ja mam 36 i też bym się pobawiła przy 2Ultimitet (czy jakoś tam) czy dr Albanie o albo Snap. Za swoich czasów czasami bawiłam się w Dagorze jeszcze był Omen potem dyskoteka Studio no i dyski w szkole ;-)))))) Pozdro
          • irminagizel :):) 13.12.12, 14:24
            może gdzies ktoś chodzi czasem:) te teraźnijesze utwory też mogą być byle łupanki nie byłooo... bo tak to faktycznie po 30 jak ma sie dzieci to tylko Kino zostaje ... zebrać ekipe 30 latków i wpaść gdzieś na dyskotekek :)
            • Gość: asia Re: :):) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 16:25
              Mów gdzie i kiedy wezmę swoją ekipę (same ryczące czterdziestki)-żarcik.
    • irminagizel proponuje:) 13.12.12, 20:49
      proponuje 21 grudnia piątek w manufakturze Elektrowania.... Bo ja z Bałut-Radogoszcz i śródmiescie :) więdz najbliżej i Shorma jest i tańce też mogą być :) Zresztą my napewno będziemy tam bo już znajomi poustawiani na ten dzień.
    • irminagizel R:) 17.12.12, 17:54
      moze ktos sie jedank wybiera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka