Dodaj do ulubionych

Będzie graffiti!!!

20.08.01, 19:01
We wtorkowej Gazecie piszemy o tym, że olbrzymie graffiti na ścianie kamienicy przy ul. Piotrkowskiej 152 jednak
powstanie. Mimo różnych przeszkód oficjalna zgoda już jest, a twórcy przygotowują się do malowania. Cieszysz
się? Napisz.
Obserwuj wątek
    • Gość: deuce Re: Będzie graffiti!!! IP: *.toya.net.pl 20.08.01, 19:05
      bardzo sie ciesze. moze potem stopniowo wiecej szarych scian zostanie pokrytych
      ciekawymi pracami lodzkiej grupy Design Futura albo innych grup. to bardzo
      dobra inicjatywa.
    • Gość: Warszawa Re: Będzie graffiti!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 19:08
      Może jest to sposób na bazgrzących gdzie się da.A żeby się cieszyć to muszę
      zobaczyć co powstanie na tej ścianie.Może jeszcze bardziej jak sam coś wymaluję.
      Pozdr
      • Gość: pepe Re: Będzie graffiti!!! IP: 213.25.90.* 21.08.01, 15:16
        no może będą bazgrać trochę ładniej jak sobie poćwiczą.
    • gray Re: Będzie graffiti!!! 20.08.01, 19:19
      cieszę się jak cholera :)

pozdr. dla design futura.
      • Gość: geograf Re: Będzie graffiti!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 19:35
        niezmiernie sie ciesze, nie moge sie doczekac efektu!!!. Nareszcie bedzie cos
        czym na prawde zablysniemy (chociaz i tak mamy dozo takich rzeczy, ktorymi
        mozemy sie chwalic). Pokazemy ze Łódź to miasto rowniez mlodych ludzi i, ze oni
        tez robia cos dla swojego miasta. Mam nadziej, ze efekt bedzie tak samo
        oszalamiajacy jak idea tego graffiti
        • Gość: mac Re: Będzie graffiti!!! IP: *.toya.net.pl 20.08.01, 19:46
          Pomysł jest przedni!! Dobre graffiti nigdy nie jest złe :)) Byle tylko ściana
          ta nie stała się miejscem do prezentacji przez domorosłych grafficiarzy swoich
          wypocin.
          • jasam Re: Będzie graffiti!!! 29.09.01, 00:43
            Gość portalu: mac napisał(a):

> Pomysł jest przedni!! Dobre graffiti nigdy nie jest złe :))

pozdr.
        • Gość: Paweł Re: Będzie graffiti!!! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.08.01, 19:50
          Gość portalu: geograf napisał(a):

> niezmiernie sie ciesze, nie moge sie doczekac efektu!!!. Nareszcie bedzie cos
          > czym na prawde zablysniemy (chociaz i tak mamy dozo takich rzeczy, ktorymi
          > mozemy sie chwalic). Pokazemy ze Łódź to miasto rowniez mlodych ludzi i, ze oni
          >
          > tez robia cos dla swojego miasta. Mam nadziej, ze efekt bedzie tak samo
          > oszalamiajacy jak idea tego graffiti

ZGADZAM SIĘ.
    • Gość: zonk19 Re: Będzie graffiti!!! IP: *.toya.net.pl 20.08.01, 21:44
      Super!!!!!!!! :)))))))) Bardzo sie ciesze ! Teraz Lodz bedzie jeszcze
      piekniejsza. Pozdrowienia dla wszystkich ktorzy sa odpowiedzialni za powstanie
      projektu! :)))
    • hubar Re: Będzie graffiti!!! 21.08.01, 13:05
      Cieszyć się czy nie cieszyć? Dobre pytanie . Czy ja też mogę wymyślić sobie
      jakieś graffiti a miasto da mi jakąś duuuużą ścianę? Bo jeśli tak to ja się na
      to piszę.
      Ps szkoda że przeszegł wariant łodzi wikingów, co to ma wspólnego z Łodzią
      (oprócz nazwy)?
      Może następnym razem jakiś konkurs na projekt?

pozdrowy
    • Gość: Sasza Re: Będzie graffiti!!! IP: 213.25.169.* 21.08.01, 15:53
      Pomysł graffiti jest bardzo dobry. Ale to, które ma być na łódzkiej ścianie
      przypomina mi wprasowanki z lat 80- tych. Kicz, tandeta i żenada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka