Gość: Avangarda IP: *.arcor-ip.net 27.07.04, 14:52 Co myslicie o facetach w japonkach?Kto jest za,a kto przeciw?Czy facet moze wyjsc w japonkach na ulice?Jak juz zajzales to milo by bylo jakbys odpowiedzial :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marmiwal Re: Faceci w "JAPONKACH"... 27.07.04, 15:03 Gość portalu: Avangarda napisał(a): > Co myslicie o facetach w japonkach?Kto jest za,a kto przeciw?Czy facet moze > wyjsc w japonkach na ulice?Jak juz zajzales to milo by bylo jakbys > odpowiedzial :) A co to są japonki?Buty chyba,tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avangarda Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: *.arcor-ip.net 27.07.04, 15:25 Do-KOBY DAVIDOFF:Ja tez jestem facetem i mam 4 pary japonek.O ile wiem nasz narod jest bardzo nietolerancyjny i ja raczej mam problem z wyjsciem na miasto w japonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N. Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: *.zdnet.com.pl 27.07.04, 15:33 Przepraszam Co to są "JAPONKI"? S.N. Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Faceci w "JAPONKACH"... 27.07.04, 19:53 Japonki to takie klapki z paskiem pomiędzy dużym palcem:)A własciwie dwa paski schodzące się właśnie w szparze pomiedzy dużym palcem a resztą:))) Ale zabawne wyjaśnienie. Mnie się tam podobają faceci w japonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N. Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: *.zdnet.com.pl 27.07.04, 22:50 Dzięki za wyjaśnienie. Wcześniej myślałem o czymś w rodzaju butów Bruce Lee, szmacianych z miękką podeszwą, ale ni diabła nie mogłem dojść dlaczego miały być mało męskie. pozdrawiam S.N. Odpowiedz Link Zgłoś
kubako Re: Faceci w "JAPONKACH"... 28.07.04, 00:13 Gość portalu: Avangarda napisał(a): > Do-KOBY DAVIDOFF:Ja tez jestem facetem i mam 4 pary japonek.O ile wiem nasz > narod jest bardzo nietolerancyjny i ja raczej mam problem z wyjsciem na miasto > w japonkach. serio? a co sie dzieje? obrzucaja Cie kamieniami, czy co? ja jakos chodze po miescie, do szkoly, jezdze tramwajem i jakos nic dziewnego nie zauwazylem w zachowaniu ludzi... moze mialem fart... Odpowiedz Link Zgłoś
kubako Re: Faceci w "JAPONKACH"... 27.07.04, 15:04 o ile wiem to jestem facetem i mam kilka par japonek... nie widze w tym nic dziwnego... tym bardziej, ze kupuje meskie japonki a nie jakies duze modele damskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehehe Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: 217.207.133.* 27.07.04, 15:12 a czemu nie moze?? moze,ale to jego sprawa ze chce z siebie robic blazna...nie lepiej jakies fajne sandalki kupic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażka Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: *.toya.net.pl 27.07.04, 15:49 Dlaczego błazna? Ja uważam, że japonki to najwygodniejsze klapki... Moim zdaniem może - a nie jestem osobą awangardową ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubako Re: Faceci w "JAPONKACH"... 28.07.04, 00:19 Gość portalu: ehehe napisał(a): > a czemu nie moze?? moze,ale to jego sprawa ze chce z siebie robic blazna...nie > lepiej jakies fajne sandalki kupic... hehe... blazna to moze robisz Ty z siebie z takimi pogladami... sorry szefie, ale sandalki to nosza dzieci a Tobie zapewne chodzilo o sandaly, tak? a wiec kup sobie jakies fajne sandaly i nie rob z siebie blazna... Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek72 Re: Faceci w "JAPONKACH"... 27.07.04, 19:59 A czy facet w stringach nie jest facetem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzia Re: Faceci w "STRINGACH"... IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:54 NA ULICY ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Avangarda Re: Faceci w "STRINGACH"... IP: *.arcor-ip.net 27.07.04, 23:11 Ha!Ha!Ha!Faceci w stringach na ulicy ;););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) ;);););););););););););););););););););););););););););););););););););););););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzia Re: Faceci w "STRINGACH"... IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:19 Nie chciałem urazić dziadka72, ale...dobry żart tyfa...podobno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
orszulka.kochanowska Re: Faceci w "STRINGACH"... 21.12.04, 17:15 Dobry żart syfa wart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzia Re: Faceci w "STRINGACH"... IP: *.eventusnet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 23:32 Dlaczego w spodniach ??? Przecież tu mowa o "sprzęcie na jeden paluszek" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek72 Re: Faceci w "STRINGACH"... 28.07.04, 00:04 Ach ty... tylko jedno Ci w głowie...PALUSZEK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUCCI Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: *.arcor-ip.net 28.07.04, 12:36 Mysle,ze japonki sa calkiem COOOOOOOL!!!Na lato w sam raz! Odpowiedz Link Zgłoś
mspanc głos za 28.07.04, 12:48 Ja lubię być w Japonkach, mmmm to uczucie jak się w nie wchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś JAPONKI W STRINGACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:55 Ta opcja jest chyba najbardziej satysfakcjonująca;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: JAPONKI W STRINGACH 29.07.04, 00:27 Albo jestem niewyżyta seksualnie albo tu są podteksty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: 195.136.33.* 29.07.04, 14:03 Właśnie wróciłem z podróży po Hiszpanii i Portugalii i tam faceci prawie wyłącznie chodzą w japonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: 217.8.186.* 29.07.04, 14:57 dlaczego nie? Zależy jakie japonki i na jaką okazję założone. A jakie jest Twoje zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: *.arcor-ip.net 30.07.04, 17:55 Japonki sa dla gejow. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek72 Re: Faceci w "JAPONKACH"... 30.07.04, 18:32 I dla tych z IQ powyżej 80. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.04, 20:23 Japonki do eleganckiego garnituru jako wyznacznik nowego trendu i wyrazne zaznaczenie wlasnego "nie" wobec panujacej monotonii w modzie. Tak bym widzial siebie w Urzedzie Skarbowym lub na otwarciu wystawy Katarzyny Kobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadius Re: Faceci w "JAPONKACH"... IP: *.lublin.mm.pl 21.12.04, 21:31 - i to jest dobry trop. Cfancig polega na tym, aby facet będący w "japonkach" był ubrany, bądź choćby przysłonięty czymkolwiek w sposób wykluczający postawienie mu zarzutu siania zgorszenia (nie chodzi tu o niegustowny krawat). Reasumując - facet w "japonkach" może, ale nie wyłącznie. Odpowiedz Link Zgłoś