Dodaj do ulubionych

szkoła Zbaraska

IP: *.toya.net.pl 05.12.13, 17:14
proszę o opinie-zna ktoś tą szkole?
Obserwuj wątek
    • Gość: mistrz Re: szkoła Zbaraska IP: *.toya.net.pl 01.07.14, 10:25
      Jakie opinie mają państwo tej szkole, nauczycielach?
    • card74 Re: szkoła Zbaraska 10.12.17, 09:27
      Także bardzo serdecznie proszę o opinie o tej szkole
    • cameleon2018 Re: szkoła Zbaraska 26.01.18, 13:18
      Nie polecam szkoły przy ul. Zbarskiej 19. Moje zdanie, opinia o tej szkole poniżej.
      Deklaracje dyrekcji podczas rekrutacji nie mają wiele wspólnego z rzeczywistością.
      Od kilku lat szkoła miała problemy z nauczaniem jeżyka angielskiego w klasach 1-3, nie było nauczycilei, ciągle się zmieniali albo w ogóle nie było zajęć.
      Budynek bardzo stary, nie remontowany od lat. Okna nieszczelne, wieje. Dizeci niejednokrotnie siedziały w kurtkach na lekcjach. Klasy wyposażone tylko w kredę i tablice, brak jakiich kolwiek pomody dydaktycznych. Na zajęcia pratyczne z chemii i fizyki uczniowe muszą jeździć do innych szkół.
      Wiele lat temu szkoła słynęła z baardzo dobrego ucznia. Niestety dawna renoma idzie w zapomnienie. Zmiana dyrekcji nie przyniosła nic dobrego. Pani dyrektor nie reaguje ani na prośby ani sugestie i uwagi rodziców. Szkoda, bo jest kilku bardzo dobrych nauczycieli, jezyk niemiecki i historia - doskonale przekazywana wiedza, plastyka - wspaniały nauczyciel.
      O tym, że szkoła straciła swój dawny prestiż, świadczy ilość uczniów, którzy rezygnują z tej szkoły. Po klasach 1-3 połowa odchodzi, w trakcie nauki odchodzą kolejni uczniowe.
      NIE POLECAM
      • Gość: Gosia Re: szkoła Zbaraska IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.21, 00:11
        Nauczycielka języka angielskiego pracuje w szkole od 30 lat, druga od 4. Klasy wyposażone są w ekrany oraz posiadamy tablice interaktywną. Uczniowie zdobywają wiedzę dodatkową z chemii i fizyki od wykładowców politechniki - są to zajęcia obok stacjonarnych lekcji (2h. dodatkowo w tyg.), nikt nie szkoły nie rezygnuje, choć zdarza się rozwiązanie umowy - albo po stronie szkoły, albo rodziców.
    • Gość: Gosia Re: szkoła Zbaraska IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.21, 00:07
      Moja córka chodzi do 5 klasy - ta szkoła to mój najlepszy wybór. Pracują tam wspaniali pedagodzy, którzy uczą z powołania.
      Moja córka, jako mała dziewczynka sprawiała sporo kłopotów wychowawczych - to dzięki tej szkole jest teraz najlepszą córką na świecie.

Naczucyciele bardzo dużo rozmawiają z dziećmi, w końcu spędzają tam wiele czasu. Gdyby nie reakcja jednej z Pań, pewnie nie odkrylibyśmy tak szybko problemu córki - dzięki błyskawicznej reakcji uniknęliśmy wielu kłopotów.

Gorąco polecam - to drugi, dobry dom dla Waszych dzieci.
    • Gość: Rodzic Re: szkoła Zbaraska IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.21, 00:15
      Zdecydowanie polecam tę szkołę. Moje 3 córki do niej chodziły, każda z nich dostała się do wymarzonego liceum, a najstarsza na wyjątkowo trudne studia.

W każdej z nich szkoła zaszczepiła najlepsze wartości - ambicję, poczucie własnej wartości, tolerancję wobec inności a co najważniejsze dla mnie przynależność do narodowości, rodzinność oraz pozytywne nastawienie do życia.

Polecam każdemu rodzicowi tę szkołę - wydaje mi się, że poniższe opinie to zagrywki konkurencji
      • Gość: Elly_lii Re: szkoła Zbaraska IP: *.29.92.79.ipv4.supernova.orange.pl 25.01.22, 16:54
        Jakie jest czesne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka