Dodaj do ulubionych

BRAWO KIBICE!!!

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:26
Brawo kibice!!! Daliscie czadu! Pokazaliscie calemu swiatu jak kochamy naszych
pilkarzy i dbamy o ich dodatkowe doznania podczas nudnego meczu! REPREZENTACJA
POWINNA GRAC W LODZI. LODZCY KIBICE WZOREM DLA MASS!!!
Obserwuj wątek
    • p8 Re: BRAWO KIBICE!!! 28.03.02, 13:43
      Kurwa - mieliście swój mecz w Poznaniu??? Mieliście. Wszystkiego mieć nie
      będziecie. Warszawa nie pozwoli. Daruj sobie szyderczy ton. Daleko do Łodzi
      nie masz z Posen, trzab było zapakować kumpli i przyjechać. Wiem co chcesz
      powiedzieć - pracowałem, nie mogłem. Więc jak nie mogłeś to nie szczekaj.

panBozia
      • crazy Re: BRAWO KIBICE!!! 28.03.02, 15:27
        A ja ze Szczecina miałem trochę dalej, ale zgodzę się z poznaniakiem - daliście
        d... na całej linii... Brawo, taki numer Bońkowi odwaliliście - na poligon a
        nie na stadiony ;-))))

Następny mecz w Szczecinie....

POGOŃ FOREVER!!!!!!!

• Gość: Wiktor Re: BRAWO KIBICE!!! IP: *.stok.bial.pl 28.03.02, 17:03
          kurde do Szczecina troche daleko ale jak obiecasz taka aatmosfere jak na
          meczach Pogoni w ubiegłym sezonie to przyjezdzam:)
          pozdro Białystok
          • notarius Re: BRAWO KIBICE!!! 28.04.02, 16:08
            DAJCIE WRESZCIE SPOKÓJ, przynajmniej zadym wielkich nie było, cicho nie było...
            a że jakiś idiota rzucił petardę to cóż, pozostaje tylko przeprosić Jurka Dudka
            i cóż tego gościa powiesić za jądra... i wsadzić mu petardę w odbyt... A mecze
            niech się przynajmniej raz w roku odbywają w Łodzi, bo my tez jesteśmy kibicami
            reprezentacji i my też mamy prawo do jakiegoś widowiska... chociaż raz do
            roku... tak samo Poznań, Warszawa, Chorzów i Szczecin (tylko jedna wielka
            prośba do PZPN niech mecze młodzików też odbywają się w jakichś większych
            miastach na bardziej znanych i popularnych stadionach, bo oglądanie meczy
            młodzików też jest fajne i równie widowiskowe, ale jeżdzenie do Parzęczewa, czy
            innnyc Łękołodów jest ciut mniej przyjemne)
        • p8 Re: BRAWO KIBICE!!! 28.03.02, 21:21
          Najłatwiej powiedzeć - daliście dupy, myśmy byśmy lepiej zrobili. To trzeba
          było zrobić jak mieliscie okazję. Poznań miał i zrobił. Łódź miała i nie
          zrobiła. Szczecin może będzie miał i może zrobi. O czym ta gadka. Nie lubisz
          Łodzi, to powiedz to wprost, a nie zachodzisz od dupy strony...

greetz

panzBozia
          • gabi1 Re: BRAWO KIBICE!!! 28.03.02, 21:33
            Ale w siatkówce byliśmy najlepsi!
            • Gość: canemuto Re: BRAWO KIBICE!!! IP: *.icpnet.pl 28.03.02, 22:23
              ten numer z petarda... no bez komentarza. bo frekwencje moge jeszcze
              zrozumiec - czas meczu i cena biletow - ABSURD!!! ale to nie upowaznia do
              rzucania petardami w pilkarzy (niewazne naszych czy przeciwnikow). wstyd... i
              mowie to bez ZADNEJ ZLOSLIWOSCI - repra szybko wam nie "grozi". poznaniowi tez
              zreszta, nie o to sie tutaj rozchodzi. pozdro.
    • hubar Re: BRAWO KIBICE!!! 29.03.02, 01:07
      Mam takie ale: czemu nazywasz tego debila Kibicem? To idiota, chuligan, nie
      kibic!

pozdrowy
    • bartuch Re: BRAWO KIBICE!!! 29.03.02, 10:26
      Na razie niech Lech utzryma się po wejsciu do ekstrakalsy. Jak słyszę o
      pucharach, mam drgawki ze śmiechu. Owszem w Poznaniu ludzie chodza na mecze.
      Ale, po pierwsze, o 2-3 tysiące mniej, niż się piszę (wiadomość sprawdzona!!!),
      po drugie nawet na meczach Polski (np. Kamerun) dopingują głównie Lecha. Co do
      debila z petardą, wszystko juz napisałem.
      • Gość: mat2807 Re: BRAWO KIBICE!!! IP: 213.76.221.* 29.03.02, 11:16

> po drugie nawet na meczach Polski (np. Kamerun) dopingują głównie Lecha. Co do
        > debila z petardą, wszystko juz napisałem.

Gdzie ogladales mecz z KAMERUNEM???
        Slyszales tam jakis doping na KOLEJORZA??? Krzyczelismy tylko na Reprezentacje!
        Owszem, zdarzaly sie nam takie mecze, gdzie wiekszy doping otrzymala LAC (np.
        Finlandia), ale to juz przeszlosc, wiec nie pier... bzdur.

• bartuch Re: BRAWO KIBICE!!! 29.03.02, 11:24
          Grzeczniej, facet!!!Na meczu z Kamerunem akurat byłem, więc to Tym mnie nie
          wk....!!!
      • Gość: mat2807 Re: BRAWO KIBICE!!! IP: 213.76.221.* 29.03.02, 11:17
        Owszem w Poznaniu ludzie chodza na mecze.
        > Ale, po pierwsze, o 2-3 tysiące mniej, niż się piszę (wiadomość sprawdzona!!!),
        >
        > po drugie nawet na meczach Polski (np. Kamerun) dopingują głównie Lecha. Co do

Czy ty wogole widziales mecz z KAMERUNEM???
        Slyszales tam jakis doping na KOLEJORZA??? Krzyczelismy tylko na Reprezentacje!
        Owszem, zdarzaly sie nam takie mecze, gdzie wiekszy doping otrzymala LAC (np.
        Finlandia), ale to juz przeszlosc, wiec nie pier... bzdur.

• Gość: canemuto do bartucha... IP: *.icpnet.pl 29.03.02, 12:26
          bartuch - masz 10 lat??? po co teksty o pucharach Lecha? mowie o zachowaniu
          kibicow (kibica?) i oprawie meczu w Lodzi, a to chyba roznica. pomysl zanim
          napiszesz, bo poki co to belkot.

PS a jesli mowimy juz o lidze - czy to nie dziwne, ze ten slaby Lech podsyla
          wam goscia, ktory u nas nie miescil sie w skladzie a u was gra i strzela???
          troche pokory i powtarzam - NA TEMAT!!!
          • hubar Re: do bartucha... 29.03.02, 12:31
            Po pierwsze zapewniam Cię że nie ma on 10 lat
            Po drugie również zapewniam Cię że Bełkotem on nie jest!

Bartuch stwierdza fakty!

pozdrowy
          • bartuch Re: OD Bartucha 29.03.02, 20:13
            W kwestii zachowania debila wszyscy się zgadzamy, szkoda czasu na dalsze
            dywagacje. Pisałem tylko, ze w Poznaniu zawyża się liczbę widzów, co wcale nie
            zmienia faktu, że ludzie chodzą tam na mecze. Choć z drugiej strony, większość
            z tych ,,kibiców" powinna siedzieć w pace (wspomnijmy zachowanie ,,Vipów" na
            jednym z meczów na Widzewie....). Ja tam byłem, a Ty nie. Jeśi chodzi o Bartka,
            to jestem mile zaskoczony, ale przecież tematem nie były poznańskie talenty. W
            kwestii meczu z Kamerunem, pozostaje przy swoim zdaniu. Poznań powinien miec
            pierwsza ligę, ale przydałby się Wam kubeł zimnej wody. A w świecie znany jest
            Widzew, a nie Lech. Pozdrawiam.
            • Gość: canemuto ... IP: *.icpnet.pl 02.04.02, 23:45
              i o to od poczatku mi chodzilo. a teksty o Lechu i reprze w Poznaniu byly nie
              na temat - jesli chcesz reprezentowac, jako kibol, znanego w europie widzewa,
              to staraj sie nie najezdzac bez pomyslu na kogokolwiek... to pachnie
              kompleksami!!! czy widzew jest na swiecie znany bardziej niz Lech? no coz,
              niech swiat to oceni:))) wiekszosc kibicow Lecha powinna siedziec w
              wiezieniu??? bardzo inteligentna i wywazona opinia... obawiam sie bartuchu, ze
              Lech i Widzew podazaja z ta sama predkoscia w dwoch zupelnie roznych
              kierunkach. jestem pewien, ze dowcipnie odpowiesz w jakich, ale - po co
              bedziemy sie przekrzykiwac. odpowiedz sobie na kilka pytan, mozliwe odpowiedzi
              to Poznań lub Łódź:
              - w ktorym miescie na mecze przychodzi srednio po kikanascie tysiecy kibicow?
              - w ktorym miescie zarzad wzial sie powaznie za uporzadkowanie sytuacji,
              dziala w sposob rozwazny i nie brudzi sobie juz rak "wspolpraca"
              z "menadzerami" (np. panem ktory w Lechu juz kiedys smierdzial a teraz jest...
              tak, tak -znamy go chyba rownie dobrze)?
              - na meczach klubu z ktorego miasta oprawa ultrasowska jest nieustannnie
              udoskonalana, tworzy sie porzadna grupa ultrasowska, stowarzyszenie kibicow,
              dzialania kibicow maja "rece i nogi"?
              - klub z ktorego miasta nie przegral w lidze ponad 20 meczy?
              - klub z ktorego miasta zaszedl wyzej w PP i ciagle ma realne szanse na gre w
              polfinale PL?
              - klub z ktorego miasta jest regularnie pokazywany w canal+ (pomimo nizszej
              klasy rozgrywkowej, w ktorej wystepuje)?

jak sam widzisz Lech Poznań 5:0 Widzew Łódź. i to sa fakty, a nie teksty z
              serii "wiekszosc kibicow Lecha powinna siedziec w wiezieniu". chetnie
              podyskutuje jeszcze, ale prosze - konkrety, bez banialuk, kompleksow.
              pozdrawiam.

PS hubar - doceniam to, ze chcesz bronic kolegi, ale pomysl - nie napisalem,
              ze jest belkotem, tylko ze jego wypowiedz jest belkotliwa:) rozumiesz roznice?
              powtorzyc?:)))
              • p8 Re: ... 03.04.02, 00:15
                Hmmm - nie chciałem się wtrącać, ale spytam, gdzie byli Ci wszyscy kibice
                którzy teraz najgłośniej chwalą się Lechem wtedy gdy Lech ledwo ciągnął???
                kiedy przychodziło mniej niż tysiąc ludzi, Wtedy przychodzili na stadion Ci co
                byli z Lechem na dobre i na złe - tak samo jak ja jestem z Widzewem. Jesli na
                Widzew będą przychodzić 2 osoby to jedną z nich będę ja. Oczywiście cieszę
                się, że w Poznaniu wytyczono nową drogę dla kibicowania, to dobry wzór, ale
                jestem tylko ciekawy co będzię jak Leszek zacznie cienić. Jesli wtedy zostanie
                tyle kibiców to wtedy będę wiedział, że to wzór który warto nasladować. Nie
                ukrywam, że chciałbym aby na polskie stadiony - w Łodzi, Poznaniu, Warszawie,
                Krakowie, Śląsku, Trójmiescie, Szczecinie i wszędzie indziej - przychodziło
                chociaż po 15.000 osób, i jest to pwód do dumy dla Poznaniaków - ale nie jest
                to powód do wożenia się i wyszydzania innych. Los jest zajebiście złośliwy i
                różnie może być. Ja życzę jak najlepiej. A Widzew i tak będzie miał oparcie w
                nas, swoich kibicach.

Greetz

panBozia
                • Gość: canemuto Re: ... IP: *.icpnet.pl 03.04.02, 00:49
                  kiedy Lech spadal z ligi bylo po kilkanascie tysciecy widzow - jesli Lech mogl
                  narzekac na braki, to tylko z powodu niesmakow wokol klubu (prezesi kretacze).
                  czasy przeszle i mam nadzieje tak pozostanie. czy szydze z widzewa? jesli juz
                  to pozwalam sobie na mala ironie z bartucha (i spora z hubara - on prowadzi
                  audycje radiowa??? moj boze...;))). zaatakowal mnie na gruncie klubowym gdy
                  mowilem o reprze, gadal bzdety o zamykaniu kiboli Lecha, mowil o zawyzaniu
                  frekwencji (bywalem na meczach Lecha i frekwencje czasami...zanizano),
                  kibicowaniu na reprze dla Lecha (jednorazowa wpadka)... mnie tez boli, jak
                  ktos sie do Poznania lub Lecha "dokleja", ale staram sie wazyc slowa. ogolnie
                  podsumowaujac nie zycze zle polskiemu futbolowi. pozdrawiam.
              • bartuch Re: ...DO CANEMUTO 04.04.02, 16:14
                Gość portalu: canemuto napisał(a):

> i o to od poczatku mi chodzilo. a teksty o Lechu i reprze w Poznaniu byly nie
                > na temat - jesli chcesz reprezentowac, jako kibol, znanego w europie widzewa,
                > to staraj sie nie najezdzac bez pomyslu na kogokolwiek... to pachnie
                > kompleksami!!! czy widzew jest na swiecie znany bardziej niz Lech? no coz,
                > niech swiat to oceni:))) wiekszosc kibicow Lecha powinna siedziec w
                > wiezieniu??? bardzo inteligentna i wywazona opinia... obawiam sie bartuchu, ze
                > Lech i Widzew podazaja z ta sama predkoscia w dwoch zupelnie roznych
                > kierunkach. jestem pewien, ze dowcipnie odpowiesz w jakich, ale - po co
                > bedziemy sie przekrzykiwac. odpowiedz sobie na kilka pytan, mozliwe odpowiedzi
                > to Poznań lub Łódź:
                > - w ktorym miescie na mecze przychodzi srednio po kikanascie tysiecy kibicow?
                > - w ktorym miescie zarzad wzial sie powaznie za uporzadkowanie sytuacji,
                > dziala w sposob rozwazny i nie brudzi sobie juz rak "wspolpraca"
                > z "menadzerami" (np. panem ktory w Lechu juz kiedys smierdzial a teraz jest...
                > tak, tak -znamy go chyba rownie dobrze)?
                > - na meczach klubu z ktorego miasta oprawa ultrasowska jest nieustannnie
                > udoskonalana, tworzy sie porzadna grupa ultrasowska, stowarzyszenie kibicow,
                > dzialania kibicow maja "rece i nogi"?
                > - klub z ktorego miasta nie przegral w lidze ponad 20 meczy?
                > - klub z ktorego miasta zaszedl wyzej w PP i ciagle ma realne szanse na gre w
                > polfinale PL?
                > - klub z ktorego miasta jest regularnie pokazywany w canal+ (pomimo nizszej
                > klasy rozgrywkowej, w ktorej wystepuje)?
                >
                > jak sam widzisz Lech Poznań 5:0 Widzew Łódź. i to sa fakty, a nie teksty z
                > serii "wiekszosc kibicow Lecha powinna siedziec w wiezieniu". chetnie
                > podyskutuje jeszcze, ale prosze - konkrety, bez banialuk, kompleksow.
                > pozdrawiam.
                >
                > PS hubar - doceniam to, ze chcesz bronic kolegi, ale pomysl - nie napisalem,
                > ze jest belkotem, tylko ze jego wypowiedz jest belkotliwa:) rozumiesz roznice?
                > powtorzyc?:)))

Stary, rozbawiłeś mnie setnie. Zwłaszcza to 5:0 dla Lecha. Zaraz skończe śmiac
                się na dywanie i wstanę...Kibiców faktycznie więcej jest w Poznaniu, choć ich
                liczba jest zawyżana (tak się składa, ze wiem to od jednego z piłkarzy Lecha plus
                tamtejszych dziennikarzy). W sprawie zarządzania klubem w Widzewie jest coraz
                lepiej, nowy prezes Czesny odwala kupę dobrej roboty. Grupa Ultrasowska?Przestań,
                facet;-)))))))))Co do porażek w lidze. Nie zapominaj, misiaczku, że Lech jest
                wciąż klubem drugoligowym, czyżbyś o tym nie pamiętał???Jest pewna różnica.
                Puchary?Co to ma do rzeczy?Zwłaszca arcywazny Puchar Ligi???Canal Plus????Facet,
                jełśi będa Was pojazywać 6 razy dziennie, czy to oznacza, ze jesteście najlepsi w
                Europie???Chyba, ze tak uważasz, serdecznie współczuję...Ja mam miec kompleksy???
                Kibic Widzewa???Pozyczyć Ci kilka ksiązek, misiu???Nie licytujmy się, bo
                przegrasz, zanim zaczniesz...Utrzymajcie się w pierwszej lidze, to pogadamy.
                Jeśłi będziecie grali tak, jak zachowuja się poznanscy ,,działacze" na wyjazdach,
                nie wrózę Wam najlepiej. Pozdrawiam!!!
                • misza01 Re: .. 05.04.02, 10:08
                  z reguły nie uczestniczę w bezsensownych licytacjach w stylu :Ilu was bylo
                  jak...albo utrzymajcie się w lidze to..
                  tak się składa,że niedawno Lech zostawił w pokonanym polu Amikę Wronki
                  (wicelider ekstraklasy), Pogoń (grupa mistrzowska), a z Gieksą (grupa
                  mistrzowska)był zdecydowanie lepszy w każdym elemencie gry poza skutecznością i
                  przegrał po bramce z ewidentnego spalonego (udowadniają to wszystkie powtórki
                  Canal +).. Skąd więc ta troska o to, czy Lech się utrzyma? Oczywiście bzdety o
                  pucharach również pozostawie bez komentarza, ale ja z kolei pokładam się ze
                  śmiechu jak czytam i słyszę to nerwowe wyczekiwanie, kiedy tym "głupim
                  Pyrusom", którzy najwyraźniej nie mają co robić, znudzi się to bieganie na
                  mecze...Z pozytkiem dla polskiej piłki byłoby obrócić tą energię
                  na "ogłupienie" ludzi choćby w Łodzi i spowodowanie,żeby też zaczęli na mecze
                  chodzić niż pozostawanie w nerwowym wyczekiwaniu, kiedy to Poznań wyrówna w dół
                  do szeregu. To niezdrowe Zawsze ten sam tekst: A ilu was bylo sezonie
                  98/99 ..Śmiech. Teraz jest sezon 2001/2002 a co bylo a nie jest itp. Na tym
                  polega postęp - było źle jest dobrze....A zawyżanie frekwencji? Absurd Nie no
                  to się już robi śmieszne prawie tak samo jak wmawianie ,że na Kamerunie był
                  doping na Lecha... Bzdury klepiesz jeden z drugim.. Przeciez ten mecz można
                  łatwo zdobyć. Mam Cię zaprosic do siebie i odtworzyć z kasety???? Życzyłbym
                  sobie na każdym meczu repry takiej atmosfery jak w Poznaniu...Reasumując:
                  Wymyślacie coraz absurdalniejsze zarzuty nie wiadomo po co i na co...
                  Zazdrość???
                  • bartuch Re: .. 05.04.02, 12:29
                    Mam w Poznaniu przyjaciółkę i zawsze lubiłem to miasto. Ale jak Was czytam,
                    panowie, to powoli przestaję. Macie prawo mieć fioła na punkcie Lecha. Ale
                    stójcie na ziemi. Jeśli nie kupicie 7, 8 dobrej klasy ludzi, utrzymanie będzie
                    sukcesem. Juz pisałem, ze Poznań powinien mieć pierwsza ligę, podobnie jak nne
                    duże miasta z tradycjami. Reszty nie komentuje, szukacie jakiś niezdrowych
                    podtekstów. Wasz problem. Wrócicie do ligi, powalczycie, mozemy pogadać.Trochę
                    umiaru, panowie.Na Barcelonę w stolicy Wielkopolski trochę poczekacie.
                    PS. Moze też jesteście zdania, ze najlepszymi defensorami w Polsce sa niejacy
                    Tyrajski i Mowlik, a napastnikami Bugaj i wielka gwiazda Bundesligi, Piotrek
                    Reiss?Pozdrawiam i zyczę, by mecze Widzewa z Lechem były jak zwykle pełne
                    emocji.
                    • misza01 Re: .. 05.04.02, 13:48
                      Pożyjemy, zobaczymy. 4-5 dobrych ligowców wystarczy- konieczności wzmocnienia
                      składu nikt nie neguje. Zwróciłem uwagę na mecze z Amika czy ostatni z Gieksą ,
                      bo pokazały,że różnica między Lechem a średnimi ligowcami wcale nie jest tak
                      duża, a w Katowicach Kolejorz pokazał momentami naprawde solidną piłkę.
                      Podobnie w środę z Bełchatowem. Pożyjemy zobaczymy.
    • biker77 Re: BRAWO KIBICE!!! 27.04.02, 02:13
      Gość portalu: Zenon napisał(a):

> Brawo kibice!!! Daliscie czadu! Pokazaliscie calemu swiatu.
      LODZCY KIBICE WZOREM DLA MASS!!!

GRATULACJE ZA PAJACYKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka