Dodaj do ulubionych

Zebrania w Spółdzielni Mieszkaniowej z ul. Łąkowej

28.04.14, 14:56
Pod koniec czerwca 2013 r. odbyło się Walne Zgromadzenie Członków Spółdzielni Mieszkaniowej z ul Łąkowej w Żychlinie. W zebraniu uczestniczyło 36 członków z uprawnionych 1379 członków co stanowiło niecałe 3 proc.
Członkowie spółdzielni mieszkaniowych – milcząca większości,
obudźcie się i uczestniczcie w zebraniach ! Wyraźcie swoją opinię i wolę dotyczącą zmian, o których często rozmawiacie między sobą zamiast zgłaszać je w formie proponowanych wcześniej uchwał.

Obserwuj wątek
    • dinozaur2014 Re: Zebrania w Spółdzielni Mieszkaniowej z ul. Łą 09.06.14, 15:21
      ???
    • katarzyna-1966 Chodniki na traugutta 12.06.14, 08:00
      Skandal ! Ja niszczę buty. dwa razy się zaczepiłam o wystające krawędzie płytek, raz skreciłam nogę. Zgłaszałam wielokrotnie problem zrujnowanych chodników i przejśc w okolicy bloków 8, 9, 10 na naszym osiedlu traugutta. Nie tylko w tej okolicy ale na całym osiedlu poza kilkoma miejscami gdzie połozono kostkę, np. koło biura spółdzielni dla urzędników lub blokiem prezesa. tłumaczą sie ze nie ma funduszy a sobie to robią.
    • someone-2013 Re: Zebrania w Spółdzielni Mieszkaniowej z ul. Łą 09.07.14, 14:09
      Zebranie się odbyło, jak co roku o tej letniej porze. Fatalna i żałosna była dla mnie szczególnie ta część zebrania gdzie dawny prezes tejże spółdzielni jak lew walczył o zmniejszenie członków zarządu z 3 na 2. Nienawistnie i bezskutecznie próbuje od jakiegoś czasu porządkować stan osobowy zarządu . Wypadł wobec zebranych mówiąc ogólnie do du... I znów jak było tak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka