Gość: flip Re: Ulica im.Grzegorza Palki? IP: *.p.lodz.pl 02.04.02, 19:53 To ten, co skasowal - podobno - pas dla autobusow na Prochnika. To tak dla wiekszej jasnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
arturx2 Re: Ulica im.Grzegorza Palki? 02.04.02, 20:02 Jeśli tak, to słusznie. Bo na Próchnika jest JEDEN pas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Ulica im.Grzegorza Palki? IP: *.p.lodz.pl 02.04.02, 20:20 Moze. Chyba tylko tym sie wybil, ze odwarzyl sie przymknac Piotrkowska. Jak przymknal, tak przymknal - ale Cos zrobil. Ale zeby zaraz ulica?? Zreszta paszcze w kubel. My i tak uzywamy nazw, do ktorych sie przyzwyczailismy, a pola nas nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Ulica im.Grzegorza Palki? 02.04.02, 20:34 JEDEN pas jest, bo drugi zajmuje "parking" dla samochodów.. jeżeli to rpawda co mówi Flip- nie lubię już go ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Ulica im.Grzegorza Palki? 02.04.02, 23:59 To ten gościu, co pod Uniejowem zginął wyprzedzając na zakręcie z prędkością 170 km/h. Nie wiem, czy jeszcze kogoś przy okazji zabił, ale jeżeli ktoś chce mu sprezentować nazwę ulicy, to chyba się z głupim widział. Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator Przepraszam, ale za co? 03.04.02, 09:49 Przepraszam, ale za co? Czy nie dość już politycznych ulic? Czy nie dość "barokowych" nazw typu "ulica Świętej Pamięci Xięcia i Hrabiego Stanisława Jana Stefan Burczymuchy herbu Bździkózka de Chlewikos" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ulica im.Grzegorza Palki?DO ZAMEK 03.04.02, 11:05 Dokładniej koło Poddębic, znam ten kawałek drogi. Zabił, przy okazji, dla Twojej informacji. O zmarłych nie mówi się źle, więc przemilczę, co myslę o tym panu. Jeśłi powstanie taka ulica, to będzie prawdziwy skandal!!!Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Dzięki Bartuch :) 03.04.02, 11:10 bartuch napisał(a): > O zmarłych nie mówi się źle, więc przemilczę, co myslę o tym > > panu. Jeśłi powstanie taka ulica, to będzie prawdziwy skandal!!!Pozdrawiam Nic dodać, nic ująć, tylko się podpisać... Również pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dzięki Bartuch :) 03.04.02, 14:32 przez wiekszośc ludzi jest on jednak pozytywnie wspominany.,....nawet jako polityk... nie wiem, czy to może ja złych ludzi podsłuchujesz??;) hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Dzięki Bartuch :) 03.04.02, 23:19 geograf napisał(a): > przez wiekszośc ludzi jest on jednak pozytywnie wspominany.,....nawet jako polityk... nie wiem, czy to może ja złych ludzi podsłuchujesz??;) > hmmm.... Którą większość, Geo? Bo ja jej nie znam. Poza tym owczy pęd za większością to jeszcze nie probierz nieomylności. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
border ______________________________DWIE MATKI 03.04.02, 20:19 Zawsze jezdzil jak wariat. Potrafil - by nie stac w korku- uruchomic "koguta" i jako uprzywilejowany - przepchnąc sie do przodu. W tym wypadku nie tylko zabil swego syna, ale i syna pewnej lekarki, zas jej córka doznala tak silnych obrazen , ze dzis jest kaleką. Samotną matkę(kilka miesiecy przed wypadkiem owdowiała) nie stac na leczenie i rehabilitacje corki. Tymczasem Pani Palkowej zalatwiono nie tylko ciepla synekurkę- szefowanie łodzkiemu ZUS-owi, ale -o ile pamietam- owczesna Rada Miasta przyznała specjalna rente. Tu moge sie mylic- poprawcie mnie, jesli do tego nie doszlo, choc pamietam, ze dyskusja w Radzie trwala... Bolu nie da sie wymierzyc - wiem- ale gdzies jeszcze trzeba minimum przyzwoitosci... Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ulica im.Grzegorza Palki? 08.05.02, 16:01 Słyszałem dzisiaj od kolegi radnego, że znów pojawił sie taki pomysł. A KYSZ, A KYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Ulica im.Grzegorza Palki? 08.05.02, 17:15 No tak. Nie wrto byc dobrym i uczciwym, bo zrobią z ciebie diabła... ŚP Pan Grzegorz Palka był jedynym uczciwym i senownie myślącym prezydentem naszego miasta. I za to właśnie tak na nim jeździcie? Tylko jak jest ulica i rondo Waryńskiego Ludwika to jest superowo tak? Człowiek ten przyczynił sie do rozwoju Łodzi, to on odważył sie zamknąc Pietrynę i zrobic z niej reprezentacytjna ulice miasta. Życzę Łodzi sasmych takich prezydentów, bo jeszcze drugiego takiego nie było! Byli za to aferzyści, nieudacznicy a teraz jest jaskiniowiec - Fred Flintstone...! Pozdrawiam <Y>< Odpowiedz Link Zgłoś