p8 02.04.02, 20:47 To jest hit!!! Bartuch - serce rozdarte.. Ja - śpiewam jedno - HALA MADRID!!! panBozia A co Wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: canemuto Re: Bayern vs. Real IP: *.icpnet.pl 02.04.02, 23:19 mecz bylby miod-malina ale... pan Dallas wypaczyl wynik meczu - wypaczylby go jeszcze bardziej, gdyby paralita effenberg strzelil "karnego". dlaczego "karnego"? bo sedzia osmieszyl sie gwizdzac takiego "jezusa" (salihamidzic, o ile pamiec mnie nie myli wbiegl w pole karne, przebiegajac kolo obroncy podniosl troszku lewa noge, dotykajac nia golen tegoz obroncy i polozyl sie - KOMEDIA:))) poza tym druga bramka dla bayernu padla po tym, jak elber przyjal pilke reka (czyzby TA REKA tez nalezala do Boga;)???). poza tym zupelnie nie radzil sobie z wybrykami zawodnikow (z obydwu stron - carlos to prowokator pierwsza klasa... kufour czerwien za atak na bramkarza - lokiec itd. itp.). moze to i lepiej - dallas szybko sobie czegos powyzej meczow grupowych ms orlikow nie posedziuje a przynajmniej mecz w madrycie bedzie mial jak to sie mowi - odpowiednia dramaturgie. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Bayern vs. Real 04.04.02, 15:57 Niesamowity mecz. Wydawało się, ze Real wygra bez problemów, a tu nispodzianka. Bozia ma rację, miałem rozdarte serduchno, ale teraz kibicuję Bayernowi. W podzięce za pasję i walkę. Choc, oczywiście, jesli przejdzie Real, nic takiego się nie stanie;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: Bayern vs. Real 05.04.02, 10:50 Kibicowałem Realow. Szkoda że przegrał,ale liczę na rewanż i porażkę Bayenu. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Bayern vs. Real 05.04.02, 16:34 Ja nie oglądałem meczu aleeeee......... CIEEEEESZĘ SIĘ Z TAKIEGO WYNIKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś