dundee_girl 11.05.02, 11:41 gdzie jestes? brakuje mi tu Twoich postow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karelia Re: A27!!!! 11.05.02, 11:48 kobieta pracujaca, wyemancypowana, nie ma czasuuuuu)))))allooo America och Australia)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: A27!!!! 11.05.02, 11:55 No wiesz, ja tez sie moge za taka uwazac a jednak cos mnie ciagnie do tego Forum Pozdrowienia z deszczowego Oz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: A27!!!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 11.05.02, 23:09 tak, tak, Aniu gdzie sie podziewasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: A27!!!! 11.05.02, 23:16 to az tyle ma do adoptowania??? Jak ona da rade ?)))Ale mysmy ja adoptowaly tutaj, no to chyba majakies zobowiazania? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: A27!!!! 11.05.02, 23:15 a ja wiem i Wam powiem w tajemnicy, co ona podobno w NY, sztuke podziwia. ale psst, ja nic nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dundee_g Re: A27!!!! IP: *.prem.tmns.net.au 12.05.02, 02:28 No nic moze dzisiaj sie odezwie! Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: A27!!!! IP: *.proxy.aol.com 14.05.02, 02:38 Juz sie odzywam. Faktycznie weekend spedzilam z dala od domu. A na codzien to faktycznie adoptuje i adoptuje, a po przyjsciu do domu nie chce mi sie do netu podlaczac. A w godzinach pracy nie moge sie bawic na Forum, bo mamy tam tylko outlook e-mail. So....that's the way it crubmles...cookiewise. Strasznie mi milo, ze ktos o mnie jeszcze pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: A27!!!! 14.05.02, 02:43 To wszystko sa lewe tlumaczenia ;o) Przypomnij sobie, ze gdy dostalas te robote obiecano Ci, ze jak przestaniesz tu stukac, to napiszemy donos do twojego szefa , jaka ty niesolidna jestes ... tak wiec twoja praca zalezy od twojej obecnosci na forumie ;o) Pozdr. Baloo PS : jak tam wspolstazystka ??? Zyje jeszcze czy juz padla ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: A27!!!! IP: *.proxy.aol.com 14.05.02, 03:02 Wspolstazystka o pseudo Piggy ma sie dobrze i raczej to ja wylece pierwsza niz ona. Wszystkim nowo przyjetym do pracy mowie- warto byc stachanowcem!!! Zobaczymy 25 czerwca, gdy sie skonczy tzw. probation period. Odpowiedz Link Zgłoś