Gość: saida IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 06.04.02, 23:38 JWST LEPSZE OD BOGA GORSZE OD DIABŁA BIEDNY TO MA BOGATY POTRZEBUJE A JAK TO ZJESZ TO UMRZESZ... zycze miłego myslenia ...pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiaprim Odpowiedz, i to szybko , bo mnie zżera ciekawość ! IP: *.pai.net.pl 07.04.02, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Odpowiedz, i to szybko , bo mnie zżera ciekawość ! 07.04.02, 11:19 nie tylko Ciebie:)) Trza myslec Kasiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Odpowiedz, i to szybko , bo mnie zżera ciekawość ! IP: *.pai.net.pl 07.04.02, 11:38 Mysleć???????????? O tej porze??????????????????? W niedziele????????????????? Czy Ty nie masz za dużych wymagań, Geo??????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: ZAGADKA.... IP: *.mnc.pl 07.04.02, 12:29 vladip juz wie i unikorn tez ! wprawdzie unikorn poddał sie i dowiedzial sie odpowiedzi ode mnie, ale jest usprawiedliwiony-tyle miał w glowie cyferek przez geo,ze w pełni rozumiem brak checi do myslenia!!! czekam na odpowiedzi innych... kasiaprim tez niech mysli!!!! nie ma lekko... ...pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: ZAGADKA.... 07.04.02, 12:47 Wiem ze to moze niektorym wyda sie dziwne, ale moje pierwsze skojarzenie to WC...ale dlaczego to nie mam zielonego pojecia.............no powiedz co to jest...ja juz niedlugo nie bede mogla sie tu dostac i juz nigdy sie nie dowiem...no powiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaprim Re: ZAGADKA.... 07.04.02, 15:30 Ależ ty masz skojarzenia- zjeść WC...Też coś... Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: ZAGADKA.... 07.04.02, 15:25 Ja się nie zgadzam!!! jakto przeze mnie??? To ja tutaj pobudzam was do myslenia a wy.... ech.... niewesołe jest życie moje..... Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: ZAGADKA.... 07.04.02, 22:25 A ja już wiem, ale nie powiem :))))))))) A rozwiązanie jest na prawdę banalne, wystarczy dobrze się wczytać w treść zagadki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: ZAGADKA.... IP: *.p.lodz.pl 08.04.02, 10:09 Specjalnie dla GEO nowa zagadka: IDA SOBIE TZRY DZDZOWNICE... MAMA,TATA,DZIECKO... NAGLE NATRAFIAJA NA GÓRE ZIEMI... MYSLA SOBIE:" MUSIMY JA JAKOS PRZEJSC..." ZACZEŁY SIE WIEC PRZEKOPYWAC... KIEDY SIE JUZ PRZEKOPAŁY(KAZDA INNA DZIURKA!) DZIECKO ODWRÓCIŁO SIE I MÓWI:"MAMO!!! NAS JEST TROJE ,A DZIURKI SA DWIE,DLACZEGO?!" ...no własnie dlaczego? ...pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: ZAGADKA.... IP: *.uni.lodz.pl 08.04.02, 10:17 WIEM!!! dalczego to małe nie widziało trzeciej dziurki! Jak podrośnie to zobaczy trzecią! No nie, Saiduś? Pozdrawiam, Cumella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: ZAGADKA.... IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 08.04.02, 21:09 Cumelciu juz prawie prawie ,ale to jeszcze nie to... ...pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: ZAGADKA.... 08.04.02, 15:30 Bo dżdżownice to obojniaki, czy jakoś tak, czyli mama jest też tatą?? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: ZAGADKA.... 08.04.02, 15:36 Chyba jednak nie. Dżdżownice są obojnakami, ale mimo to do rozmnażania potrzebne są dwa osobniki ;-) Rozwiązanie musi byc inne... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: ZAGADKA.... 08.04.02, 15:40 Ach, nigdy za dobry z biologii w szkole nie byłem, co innego w życiu... , ale to chyba inna bajka :)))) Pomyślę nad innym rozwiązaniem, a swoją drogą co z poprzednią zagadką ??? Grover Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: ZAGADKA.... IP: *.uni.lodz.pl 08.04.02, 20:40 grover napisał(a): > Ach, nigdy za dobry z biologii w szkole nie byłem, co innego w życiu... , ale > to chyba inna bajka :)))) Rada: Zostaw biologię w spokoju i pomyśl o liczeniu do trzech! > Pomyślę nad innym rozwiązaniem, a swoją drogą co z poprzednią zagadką ??? Nie wiem. Myślę i nic! Cumi Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: ZAGADKA.... 08.04.02, 20:44 Gość portalu: cumella napisał(a): > Nie wiem. Myślę i nic! > > Cumi Myśl , a może coś wymyślisz :) A mnie przyszło do głowy takie rozwiązanie drugiej zagadki: może jedna dżdżownica poszła górą???? Pozdrawiam 8-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: ZAGADKA.... IP: *.uni.lodz.pl 08.04.02, 20:51 saper_ napisał(a): > Gość portalu: cumella napisał(a): > > > Nie wiem. Myślę i nic! > Myśl, a może coś wymyślisz :) Też mam taką nadzieję... > A mnie przyszło do głowy takie rozwiązanie drugiej zagadki: może jedna dżdżowni > ca > poszła górą???? Nic z tego! Kombinuj dalej! Cumella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim ____A masz zagadkę o pantofelkach i wciornastkach? IP: *.pai.net.pl 08.04.02, 16:01 A masz zagadkę o pantofelkach i wciornastkach? Moze tu bede lepsza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: ____A masz zagadkę o pantofelkach i wciornastkach? IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 08.04.02, 21:07 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > A masz zagadkę o pantofelkach i wciornastkach? > Moze tu bede lepsza... niestety nie ,ale postaram sie znalezc, zebys i Ty miala szanse ;)))) ..pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Do kasiprim IP: *.uni.lodz.pl 08.04.02, 22:03 Gość portalu: saida napisał(a): > Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > > > A masz zagadkę o pantofelkach i wciornastkach? > > Moze tu bede lepsza... A co to są wiciornastki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Do kasiprim IP: *.pai.net.pl 08.04.02, 22:11 Gość portalu: cumella napisał(a): > A co to są wiciornastki? WCIORNASTKI to odmiana SZPECIELI. Taka podstawowa wiedza, a fe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cumella Re: Do kasiprim IP: *.uni.lodz.pl 08.04.02, 22:44 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > Gość portalu: cumella napisał(a): > A co to są wiciornastki? > > > WCIORNASTKI to odmiana SZPECIELI. > Taka podstawowa wiedza, a fe... Bo jak Cię zaraz szczękoczułkami pogonię... Przylżeńce? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: Do kasiprim IP: *.pai.net.pl 08.04.02, 22:47 Gość portalu: cumella napisał(a): > Bo jak Cię zaraz szczękoczułkami pogonię... > > Przylżeńce? A skąd? Obleśniki twardojaje... Odpowiedz Link Zgłoś
yarro_ Re: Do kasiprim 08.04.02, 23:22 Z1. Nic <-odp ;) Z2. Zobaczyło tylko mame, bo tata wyszedł inną stroną i dlatego widziało dwie, wzglednie nie policvzyło swojej. Yarro Odpowiedz Link Zgłoś
aniapakero Re: Do kasiprim 10.04.02, 15:30 a ja mysle ze mama dżownica jest w ciaży i mala dżownica jeszcze sie nie urodzila.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: Czy będą w końcu odpowiedzi??? (n txt) IP: *.p.lodz.pl 10.04.02, 19:02 hm..jesli wiekszosc zadecyduje ,ze mam dac odpowiedzi(niektórzy całkiem niezle sobie poradzili beze mnie...) to podam ,a na razie kolejna zagadka: JEST SAMOCHÓD... W SAMOCHODZIE 4(sł. CZTERY )OSOBY ORAZ PARASOL (JEDEN!)... SAMOCHÓD SIE ZBUNTOWAŁ,A NA ZEWNĄTRZ ULEWA... W JAKI SPOSÓB TE CZTERY OSOBY MOGA DOSTAC SIE NA PRZYSTANEK SUCHE(!) W CIĄGU 17 MINUT JESLI: PIERWSZA OSOBA IDZIE 10 MIN., DRUGA 5 MIN.,TRZECIA 2 MIN., A CZWARTA 1 MIN.? czekam na odpowiedzi i decyzje w sprawie poprzednich łamigłówek... ...pzdr saida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: Czekam na odpowiedź (no txt) IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 11.04.02, 23:23 1. NIC.... 2. mała dzdzownica nie umie liczyc...... prosze bardzo...:)))) saida Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Czekam na odpowiedź (no txt) 12.04.02, 08:30 Gość portalu: saida napisał(a): > 2. mała dzdzownica nie umie liczyc...... No, tak. Najlepszy dowód, że jak coś jest zbyt proste, to robi się za trudne...;-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobik Re: Czekam na odpowiedź (no txt) IP: *.ic.net.pl 12.04.02, 10:32 Bez sensu . Jak zjesz Nic to umrzesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Czekam na odpowiedź (no txt) IP: *.toya.net.pl / 10.0.219.* 12.04.02, 10:53 jak zjesz NIC, to oznacza, ze NIC nie zjesz..... a jak nic nie będziesz jadł- umrzesz.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saida Re: przeciez mówiłam ,ze proste...:))(notxt) IP: 157.25.165.* 12.04.02, 11:28 Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Czekam na odpowiedź (no txt) 12.04.02, 15:52 Gość portalu: saida napisał(a): > 2. mała dzdzownica nie umie liczyc...... <wielokrotne odgłosy uderzania głową w biurko> Odpowiedz Link Zgłoś