yarro 07.09.04, 10:55 Co słychać u Balbinki :)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keridwen prajwat tu jaro! 09.09.04, 10:02 hm.... nie odpowiadalm na smsa, bo... no wlasnie. koty byly dwie [z dziewieciu jak wiesz]... balbina i zuzka. jedna dla ciebie, jedna dla mojego olra. jedna byla obzarta strasznie, a druga chudzinka... no i chudzince sie zeszlo. wiec zostala ino jedna kota. i mam dylemata. i o. olr sie upiera, ze kota do ciebie isc ma. mama keridwenowa sie upiera, ze kota do olra isc ma. a keridwen ma kola macieja. cholera. pfffff. Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: prajwat tu jaro! 09.09.04, 10:08 Hm. Ja kota mam już jednego, a pewnie Ółr nie. Więc może niech kota idzie do Ółra. Pytanie komu najpierw go obiecałaś, a podejrzewam że jemu :) Pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: prajwat tu jaro! 09.09.04, 10:17 koty byly dwie. wiec obiecalam i tobie i jemu. jak wyjde z pracy to przedyskutujemy to jeszcze. bo wiesz, jak sie zamieszkamy w koncu razem, to lacznie beda juz trzy :). chociaz male jest bardzo kuszace, bo zalotne takie... :))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś