asdzxcvfsrggxdfsd 09.10.24, 10:08 Zajrzyj na pocztę gazetową. System twierdzi tak: Komunikat forum Użytkownik "borsuczyca.klusek" zostanie powiadomiony pocztą. Forum zostanie przejęte po jego akceptacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borsuczyca.klusek Re: Priv do Borsi 09.10.24, 10:12 Taki komunikat mam. Ta funkcja chyba nie działa, bo ktoś ostatnio też bez skutku próbował Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Priv do Borsi 09.10.24, 10:27 Bo mam dość. Przez 19 miesięcy próbowałem zbudować fajną społeczność, ale zawsze komuś coś jest nie tak. Cóż, widocznie io stupido się nie nadaje. Teraz chcę być tylko szeregowym użytkownikiem. A jak się nie uda formalnie to oddam Ci lejce faktycznie. Odpowiedz Link
io_stupido Re: Priv do Borsi 09.10.24, 10:38 Czyli zrobione - masz w swoim ręku wszystkie chyba narzędzia. Podpisano: były asd. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Priv do Borsi 09.10.24, 11:14 Ok na kompie w domu popatrzę jak te opcje działają, bo na razie na komórce niewiele widzę Odpowiedz Link
io_stupido Re: Priv do Borsi 09.10.24, 11:18 Spoko, i tak już masz pełnię władzy z mojego punktu widzenia. Odpowiedz Link
io_stupido Re: Priv do Borsi 10.10.24, 09:47 borsuczyca.klusek napisała: > Ok na kompie w domu popatrzę jak te opcje działają, bo na razie na komórce niew > iele widzę > I co - próbowałaś ponownie? Odpowiedz Link
io_stupido Re: Priv do Borsi 10.10.24, 09:59 W takim razie nie likwiduję konta asd. Na wszelki wypadek - dopóki zarządzasz forum ja się z niego nie będę wtrącał. Odpowiedz Link