carte_blanche_2025 26.05.25, 20:16 Bo nie wiem co w końcu do Ciebie jakim kanałem dotarło. Widziałeś? Kołysanka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Lezio - priv 26.05.25, 20:25 Najpierw było, że jest na YT, teraz niby nie ma bo zostało usunięte. Teraz znowu jest? Pierwszy raz to widzę tak w ogóle. Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio - priv 26.05.25, 20:27 Ps. chrapanie jest takie, jakie być powinno...Tylko udusić. Może jakaś delikatna muzyczka w tle? Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Lezio - priv 26.05.25, 20:55 Czyli nie Ty chrapanie nagrywałeś, bo to na razie nie było dla mnie jasne O muzyczce rozmawiałem z Borsi i stwierdziła, że lepiej nie. I pewnie słusznie, bo w tak krótkim filmiku to by mogło być za dużo grzybów w barszcz. Wszystko przed nami Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Lezio - priv 26.05.25, 22:28 To jest oryginalne nagranie chrapania Starego Borsuka 🙄 Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio - priv 26.05.25, 22:35 borsuczyca.klusek napisała: > To jest oryginalne nagranie chrapania Starego Borsuka 🙄 > Dlatego pisałem gdzieś tam o zaletach spania osobno... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Lezio - priv 26.05.25, 22:37 Nie boisz sie , ze ktos za to pociagnie Cie do sadu albo AI uzyje chrapania w innym celu i Ty bedziesz musiala AI do sadu ? Odpowiedz Link
leziox Re: Lezio - priv 26.05.25, 22:39 To w tym przypadku nic, tylko udać się do innego AI, które zdąży już w tym czasie zdać egzaminy eksternistyczne i otworzy kancelarię adwokacką... Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Lezio - priv 26.05.25, 20:57 leziox napisał: > Najpierw było, że jest na YT, teraz niby nie ma bo zostało usunięte. Teraz znow > u jest? Ke?... Wczoraj opublikowane, są niby 23 wyświetlenia ale to wiadomo ściema - jak tam zaglądam to liczy kolejne. Odpowiedz Link
carte_blanche_2025 Re: Lezio - priv 26.05.25, 21:08 Wszystko jasne. Wcześniej wysyłałem link do wersji roboczej - niepublicznej. Taką na yt mogą zobaczyć tylko osoby co mają taki "tajny" link. Po publikacji wersji ostatecznej - tamtą usunąłem. Odpowiedz Link