Dodaj do ulubionych

Internet iTV media

26.11.14, 14:58
Witam. Rozważam w najbliższym czasie zmienić obecnego providera internetowego na innego.
Rozważam przejście do firmy, która od niedawna weszła na nasz lokalny rynek czyli iTV media.
Bardzo interesuję mnie Wasze opinie na temat tej firmy.
Proszę o nie podawanie mi linków do opinii ogólnych o tej firmie bo te bez problemu mogę znaleźć sama.
Interesują mnie opinie ludzi z Żychlina, którzy skusili się na ofertę tej firmy.
Jak działa Wam internet, czy prędkość internetu jaką zakupiliście jest stała czy też spada a jeśli tak to w jakich godzinach i czy często to się dzieje, czy mieliście już jakąś awarię a jeśli tak jak wygląda serwis - czy szybko jest owa usterka usuwana.
Jak wygląda sprawa pingów - słowem opinie ludzi, którzy zakupili usługę w tej firmie i ich rzeczywiste opinie.
Z góry dziękuję
Joanna
Obserwuj wątek
    • asiasunny Re: Internet iTV media 29.01.15, 15:09
      Witam,
      Korzystam z internetu ITV media od dwóch miesięcy i oceniam na 5. Nie miałam problemów technicznych, a prędkość działa bez zarzutów. No i ceny które proponują chyba są najlepsze na naszym rynku
      • bylyzychliniak Re: Internet iTV media 01.02.15, 16:50
        Musi być już naprawdę kiepsko hihihi
        • asiasunny Re: Internet iTV media 03.02.15, 11:57
          kiepsko nie jest, bo znalazł się w naszym mieście nowy operator, który zainwestował w technologie. biuro mają przy ul. Narutowicza 69, rzetelna i wiarygodna firma. polecam
    • angelus_2007 Re: Internet iTV media 23.06.15, 10:03
      Uzywam od kilku miesięcy i jest oki za ta kase to nawet super i nie ma stekania jak jest jakas awaria jeden telefo i mnaają do tąd az zacznie dzialac prawidłowo nawet dzwonią i się pytają czy wszystko oki jest te wszystkie szpaki Adamczyki i inne gady do śmietnika podłaczajcie naprawdę warto
      • duszek97 Re: Internet iTV media 04.07.15, 20:40
        Witam
        Jak internet działa w vectrze u nas ??
        Mają tanio pakiety TV z internetem
        • asiasunny Re: Internet iTV media 13.07.15, 13:10
          usługa internetu z telewizja za 29zł i to po światłowodzie
          vectra takiej oferty nigdy Wam nie da, nie wspominając o jakości
          • duszek97 Re: Internet iTV media 14.07.15, 13:49
            w itv internet 3MB/s i TV za 58zł
            w Vectrze internet 10mb/s i TV złota za 45zł
    • asiasunny Re: Internet iTV media 06.10.15, 14:50
      duszek97, chyba oferty nie znasz, ITV media ma w swojej ofercie od 20Mb/s do 100Mb/s
      a za pakiet dwóch usług zapłacisz śmieszne 30 PLN :)
    • zychliniak123 Re: Internet iTV media 09.10.15, 12:08
      Na daną chwilę iTV Media ma najlepszą ofertę ale tylko do końca umowy, a później będą już "normalne" ceny. Adamczyk ładnie się rozwinął świadczy usługi 3w1 i ma bardzo ciekawą ofertę programową, Vectra cyfrowa obraz tragiczny, prędkość internetu do 10Mbit dociera 6Mbit. Maciejewski i reszta gadów poza klasyfikacją bo nic nie oferują oprócz internetu.
    • starczad Re: Internet iTV media 04.11.15, 09:12
      Jestem z Łodzi, wszyscy moi znajomi mają internet i tv w toya a ja skusiłem się na ofertę netii, zamówiłem przez internet i się okazało, że 1 miesiąc mam za 2 zł ;) mam od dwóch tygodni i wszystko pięknie śmiga :) zobaczymy jak będzie po 2/3 miesiącach :P
    • starczad Re: Internet iTV media 28.12.15, 10:45
      jak ktoś szuka tv i netu w dobrej cenie to polecam netie, za 70 zł dają 50 mb i tv jak dla mnie wystarczy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka