fasolka92 26.02.15, 11:34 Hej, znacie może jakieś firmy w Łodzi lub okolicach korzystające z wózków widłowych zasilanych na gaz z butli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annkka Re: Wózki widłowe z gazem IP: *.icpnet.pl 23.03.15, 18:38 Hmmm... a sprawdzałeś na www.zeppelinpl.com/hyster/uzywane-wozki-widowe.html ? Wydaje mi się, że widziałam w ich ofercie wózki na gaz, sprawdź sobie jeszcze dokładnie. A chcesz kupić nowy czy używany wózek. Z tego co wiem zeppelin ma zarówno nowe jak i używane ale ja jestem bardziej za zakupem używanych głównie ze względu na cenę. jakościowo też nie odbiegają duzo od tych nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amfith Re: Wózki widłowe z gazem IP: *.static.gprs.plus.pl 28.04.15, 15:11 Nie taka bardzo bliska okolica, ale też nie daleko bardzo, bo w Warszawie jest firma elektro-complex.pl, która ma bardzo duży wybór wózków widłowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amarant Re: Wózki widłowe z gazem IP: *.centertel.pl 01.07.15, 01:10 Natomiast na pierwszym miejscu w produkcji opon do wózków widłowych jest Prestige Tyres. Mają opony w każdym rozmiarze, realizują zamówienie w 24h. Zajrzyj na ich stronę, tam masz specyfikację. Odpowiedz Link Zgłoś