terles2 11.05.15, 16:52 Orientujecie się może która firma w Łodzi specjalizuje się w przeprowadzaniu przeprowadzek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sl.wwk Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? 12.05.15, 17:13 Jest kilka firm. Moja znajoma korzystała z usług tej tutaj www.run.biz.pl/ Kilku panów, wszystko elegancko znieśli, bezpiecznie zapakowali. Z wniesieniem (na 3 piętro), też dosyć sprawnie się uporali. Cena do ustalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
biankowamama Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? 11.07.15, 00:32 Wiesz, na terenie Łodzi jest kilka firm od przeprowadzek chociaż ja słyszałam ze warto zgłosić się do firmy Fortis. Dla nich przeprowadzki w Łodzi są jak chleb powszedni.Jak dobrze się orientuje to nie mają wygórowanych cen a za to bardzo duże doświadczenie. Na twoim miejscu nawet bym się nie zastanawiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morria Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? IP: *.internetia.net.pl 24.11.15, 22:08 A odzywałeś się do Japy? Oni działają w paru miastach w Polsce, także warto się do nich zwrócić bo mają dobre ceny, no i spore doświadczenie w przeprowadzkach, także warto im zaufać. Tutaj masz ich stronę internetową: www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Znajdziesz tam numer telefonu do nich i maila. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak.89 Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? 26.11.15, 15:10 Moim zdaniem jak się już zgromadziło cały swój dobytek do przeprowadzki, to chyba nie ma innej rady, należy go odpowiednio zabezpieczyć, aby nie uszkodzony mógł dotrzeć do celu. Ja korzystałam z usług wielu firm transportowych, jednak pozytywnie wspominam tylko jedną. www.favore.pl/452029_przeprowadzki-transport-przewoz-osob-wynajem-samochodow-tanio-rybnik-slaskie.html. Możecie tu przeczytać parę słów więcej o tej firmie. Z mojej strony mogę dodać tylko tyle, że przeprowadzka przebiegła bardzo sprawne, obsługa była bardzo uprzejma, a ceny bardzo konkurencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komet Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.15, 16:38 AUTOR mają swoje kartony i plastykowe skrzynie, wszystko się taśmami zabezpiecza, pełen profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morria Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? IP: *.symetric24.net 28.12.15, 15:01 Również mogę polecić firmę Japa. Widać, że chłopaki znają się na rzeczy, no i nie zapłacisz nie wiadomo jakich pieniędzy. A zapewniać Cię, że wszystko dojedzie do celu w jednym kawałku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? IP: *.symetric24.net 13.01.16, 17:35 Japa wydaje mi się najrozsądniejszym wyborem. Pomagali w przeprowadzce nawet TVP, także z Twoją firmą na pewno też spokojnie sobie poradzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? IP: 78.8.207.* 18.01.16, 10:36 zdecydowanie autor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trojka Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 05.02.16, 19:12 szukajcie przez CLICKTRANS , wg mnie najwygodniej i najbezpieczniej clicktrans.pl/ choćby do spr ceny Odpowiedz Link Zgłoś
lejdis.7 Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? 25.11.16, 10:16 Jeśli mogę polecić firmę z Łodzi to Pana Krzysztofa i Roberta z "przeprowadzek nr1" to ich strona: przeprowadzki-nr1.pl Sama szukałam transportu..... wszędzie ceny dantejskie! A Panowie przyjechali zabezpieczyli mi cały mój dobytek pięknie opakowali, nic się nie zniszczyło nic się nie urwało, nic nie pękło, nic się nie porysowało. A do tego był duży samochód z winda i wszystko zabrano mi na raz. Całą przeprowadzkę Panowie zrobili mi z uśmiechem na ustach do tego pogadali chwile, pożartowali i ustawili wszystko tam gdzie chciałam. Do tego wnieśli moje pakuny na 4 piętro bez słowa ani bez dodatkowych kosztów "za piętro" jak inni. Byłam mega zadowolona!!! A że zaczynam zaraz remont to z panami się spotkam na pewno w następnym tygodniu by przewieźli mi lodówkę , płytki i płyty karton gips :) Przeszłam przez przeprowadzkę wiec wiem co to znaczy. Bałam się ze nie ogarne tego ale, ta firma pomogła mi i to bardzo- spowodowała że czułam jakiś komfort psychiczny i odwagę że "dam radę". Mogę jeszcze wspomnieć Panowie pracują chyba 7 dni w tygodniu i 24godz.na dobę - bo ja do nich dzwoniłam w Niedziele wieczorem a na następny dzień rano samochód już czekał pod moim domem. Praktycznie przeprowadzka na "już" lub jak kto woli "na wczoraj" :):) Wiec naprawdę mogę polecić tą firmę bo zadbała o mój komfort psychiczny a najbardziej o MÓJ PORTFEL. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwiqs Re: Jaka firma od przeprowadzek w Łodzi? 16.10.18, 14:59 Godna polecenia firmą działającą na terenie całego kraju to firma Japa & Co. Zespół fachowców dysponujących odpowiednią ilością różnego rodzaju aut, doświadczoną kadrą no i oferującą pudła, które bardzo często są poszukiwane, a tu mamy wszystko :) www.japa-przeprowadzki.com.pl/oferta.html Odpowiedz Link Zgłoś