olka0704 21.05.15, 16:17 HEJ! Zastanawiam się co to za szkoła WIED? Reklama jest na budynku Rawa Mode w Rawie. Podobno szkoła policealna zaoczna(zjazdy sob i niedz co dwa tygodnie) i BEZPŁATNA! Macie jakieś informacje? Czy ktoś coś słyszał.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malutka0987 Re: szkoła wied 22.05.15, 10:20 Tak, to są szkoły zaoczne. Ja chodziłam do niej, tyle że w Piotrkowie. Skończyłam technika administracji, i zrobiłam maturę. Ogólnie polecam, na zajęcia trzeba chodzić, ale nie robią problemu gdy ktoś nie może być na jakimś zjeździe np. z powodu pracy ( tak było w moim przypadku ), a i dostępne są też materiały przez internet. Szkoła jest bezpłatna, nie płaciłam za żadne wpisowe czy egzaminy. Ogólnie polecam. Ja jestem zadowolona. Mam nadzieję że pomogłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olka0704 Re: szkoła wied 25.05.15, 15:39 dzięki, byłam w sekretariacie i zapisałam się na technika rachunkowości (4 semestry) zajęcia co 2 tygodnie w sob i niedziela, więc zobaczymy;-) Odpowiedz Link Zgłoś