Dodaj do ulubionych

Najlepszy dentysta

IP: *.idea.pl 16.09.04, 18:55
Witam, jak chyba każdy facet strasznie boję się dentysty ... no może nie
boję - nie lubię a muszę. Podajcie same najlepsze gabinety, gdzie "robią"
bezboleśnie - będę wdzięczny ...
Obserwuj wątek
    • keridwen Re: Najlepszy dentysta 16.09.04, 20:00
      kurczaki 28
    • matulencja Re: Najlepszy dentysta 16.04.14, 16:51
      Bezboleśnie i w dodatku w miłej atmosferze leczę się zawsze tutaj: www.novadentica.com :)
      Idziesz bez strachu, zawsze dostajesz darmowe znieczulenie, a jak o coś zapytasz, otrzymasz szczegółową odpowiedź. Ja też bałam się dentystów, aż nie trafiłam na ten gabinet. Wierz mi, że nawet moja dwuletnia Córeczka chodzi tam z przyjemnością - także niczego się nie obawiaj :)
    • matulencja Re: Najlepszy dentysta 16.04.14, 16:52
      Bezboleśnie i w dodatku w miłej atmosferze leczę się zawsze tutaj: novadentica.com/ :)
      Idziesz bez strachu, zawsze dostajesz darmowe znieczulenie, a jak o coś zapytasz, otrzymasz szczegółową odpowiedź. Ja też bałam się dentystów, aż nie trafiłam na ten gabinet. Wierz mi, że nawet moja dwuletnia Córeczka chodzi tam z przyjemnością - także niczego się nie obawiaj :)
      • Gość: gość Re: Najlepszy dentysta IP: *.play-internet.pl 16.04.14, 23:18
        Śmieszy mnie jak ktoś pisze o darmowym znieczuleniu. Przecież jego cenę masz wliczoną w koszty zabiegu. Niby stomatolog dokłada ze swoich pieniędzy? Charytatywnie?
        Nie takich cudów nie ma.
        • gemmplus Re: Najlepszy dentysta 18.04.14, 06:38
          Koledze zapewne już zęby wypadły od tego czasu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka