Dodaj do ulubionych

Poszukiwany fachowiec od Linuxa, Ubuntu.

20.08.15, 13:47
Wszedłem w posiadanie starego laptopa Fujitsu Siemens. Ponieważ jestem całkowicie zielony jeżeli chodzi o Linuxa, nie potrafię prawidłowo skonfigurować laptopa.
Przy próbie aktualizacji programów, wtyczek zawsze jest komunikat o błędzie.
Na laptopie zainstalowany jest system Ubuntu 8.04 Hardy.
Poszukuję pasjonata, który pomógłby mi doprowadzić ten wiekowy sprzęt do stanu używalności. (oczywiście za wynagrodzeniem)
Leszek
Obserwuj wątek
    • Gość: Lkldz Re: Poszukiwany fachowiec od Linuxa, Ubuntu. IP: *.toya.net.pl 21.08.15, 04:14
      Jaki konkretnie komunikat?
      To jest wersja z kwietnia 2008, jak widać po nazwie i nie jest juz wspierana; mozna by sie zastanowić czy zainstalować najnowszy
      P
      • de_ent Re: Poszukiwany fachowiec od Linuxa, Ubuntu. 23.08.15, 04:03
        lepiej zainstalować zwykły windows bo linux jest jak komunizm, bohatersko walczysz w nim z problemami których żaden inny system nie ma a instalacja nowej drukarki czy choćby czytnika kart, modemu, to wszystko co na windowsie robi się automatycznie w ciągu kilku sekund na linuxie jest wyzwaniem na co najmniej dwa weekendy. Gdyby linux był równie dobry jak windows już byśmy go mieli wszyscy
        • Gość: kumacz bumacz Re: Poszukiwany fachowiec od Linuxa, Ubuntu. IP: *.toya.net.pl 23.08.15, 19:40
          Uuu, uważaj, bo zaraz ci będzie awantura, że linuks jest zajebisty i to wcale nieprawda, że jak się OpenOfficem/LibreOfficem otworzy pptx i go zapisze to zwykły Office go nie otworzy :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka