Gość: poszkodowany IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 16.09.04, 23:35 Wszystkie ubezpieczalnie mysla tylko o zysku.Mialem szkode to dotej pory ciagniemy sie po sadach.:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: literka m a wiesz dlaczego ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 09:01 bo o ile dobrze sie orientuje, Polska jest jedynym krajem (obok Niemiec) gdzie odszkodowania za stluczki wyplaca sie w gotowce. Totalna bzdura w kraju, gdzie oszustow i zlodziei jest tak samo duzo jak uczciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
aard A jak mieliby działać? 17.09.04, 09:28 Zawierać nieopłacalne umowy, dopłacać do interesu i w koncu zbankrutować? A co wtedy z innymi ubezpieczonymi? :-) To firma prywatna i działa WYŁĄCZNIE dla zysku swpoch akcjonariuszy. Pora wreszcie otworzyć oczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Przy Gdanskiej nie ma Oddzialu Uniqi IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 17.09.04, 18:02 tylko jest na Kopernika, wiec moglibyscie chociaz to sprawdzic przed pisaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukl2 Re: Uniqają sprowadzanych IP: *.toya.net.pl 17.09.04, 18:21 Woli ścisłości jest i na Kopernika i na Gdańskiej (centrala). Nie za bardzo rozumiem wydzwięku tego artykułu jako ubezpieczyciel mogę przyjmować takiej ryzyka jakie są dla mnie korzystne. Jeżeli uważam że ubezpieczeania AC dla samochodów sprowadzanych z zagranicy nie jest dla mnie zyskowne to ich nie ubezpieczam. Kto przy zdrowych zmysłach będzie sprzedał towar na którym się nie zarabia ja o takiej firmie nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Uniqają sprowadzanych IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 17.09.04, 19:35 na Gdankiej jak najbardziej jest Centrala i z tym sie zgadzam, ale z tego co wiem to tam Pan wymieniony w artukule raczej nie mial szans zeby ktokolwiek sprzedal mu ubezpieczenie Odpowiedz Link Zgłoś
aard Mylisz się 20.09.04, 11:12 Gość portalu: abc napisał(a): > na Gdankiej jak najbardziej jest Centrala i z tym sie zgadzam, ale z tego co > wiem to tam Pan wymieniony w artukule raczej nie mial szans zeby ktokolwiek > sprzedal mu ubezpieczenie Mylisz się. Na Gdanskiej 132 jak najbardziej mozna również zawrzeć ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Fajny artykuł. 17.09.04, 20:10 A jutro pewnie będzie następny - "Pomogliśmy w ubezpieczeniu auta". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz.. Papka dziennikarska IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 17.09.04, 20:47 Wezcie Wy sie wreszcie do roboty, co to za artykuly??!!! Lodzka Gazeta coraz bardziej staje sie paplanina byle zapchac numer... i Wam za to placa pieniadze???!!! Odpowiedz Link Zgłoś