Dodaj do ulubionych

Notariusz?

13.01.17, 10:04
Hej, tak wyszło, że będę potrzebował notariusza do sporządzenia jednej umowy. Mieliście styczność z notariuszami? Do kogo warto iść, jak zależy mi na czasie, cenie i wiadomo dobrze sporządzonej umowie?
Obserwuj wątek
    • armod Re: Notariusz? 16.01.17, 13:34
      Hmm no niestety musisz pochodzić chyba i popytać po notariuszach jak szybko CI to zrobią, bo pewnie zależy jakie mają obłożenie? Możesz zacząć od kancelarii Krakowińskiej, pamiętam, że pani co tam pracuje szybko napisała mojej siostrze jakiś tam akt. A ceny to chyba wszyscy notariusze mają takie same
    • Gość: polaOla34 Re: Notariusz? IP: *.centertel.pl 17.08.17, 12:37
      Ja kilka razy załatwiałam sprawy u Pani Grażyny Wróbel z www.notariusz-zabrze.com/ w sprawie zakupu nieruchomości i wszystko zostało załatwione bardzo profesjonalnie i sprawnie.
    • mosernet Re: Notariusz? 30.01.18, 11:34
      ja zawsze korzystam z usług p. Gawiora, zawsze jestem zadowolona i praktycznie z tym człowiekiem nie istnieją rzeczy niemożliwe, Polecam www.gawiornotariusz.pl/
    • pike-ty Re: Notariusz? 02.04.19, 20:22
      Ja byłam zadowolona z notariusz Katarzyny Wichrowskiej, za pierwszym razem trafiłam do niej jak sprzedawałam mieszkanie, bo kupujący ją wybrali. Wszystko poszło tak sprawnie, że jak sama kilka miesięcy później kupowałam dom, to też z niej skorzystałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka