carla.bruni Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:11 buszmen33 napisał: > więc zajrzałem:) no jestem;). zaraz powiedza, ze sobie prywatne forum robimy, ale co mamy zrobic jak w robotach nam sie nudzi a gg nie dziala;)? dobrze, ze na czaty nie wchodzimy, bo to by bylo nie ok dla mojego partnera;). Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:14 I myślisz, że jak randka przy świadkach to juz partner nie będzie się czepiał? Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:23 nawrocona5 napisała: > I myślisz, że jak randka przy świadkach to juz partner nie będzie się czepiał? a to nie randka. zwykla pogawedka. nikt tu nikogo nie podrywa. mozesz sie dolaczyc jesli chcesz. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:26 Oczywiście to rozmowa towarzyska...bez żadnych podtekstów Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:32 Żartowałam ale zapomniałam dopisać uśmieszku... I od razu inaczej zabrzmiało.. Robię to teraz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:35 nawrocona5 napisała: > Żartowałam ale zapomniałam dopisać uśmieszku... > I od razu inaczej zabrzmiało.. > Robię to teraz:))) spoko;). nic sie nie stalo. jak Ci dzien mija? mnie bardzo nudno. taka piekna pogoda, a ja siedze w pracy i sie nudze, bo klijentow nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 14:05 Nudno mi nie jest - mam co robić ale chciałabym na spacer:(( Mam przykre uczucie że następny taki piękny dzień będzie dopiero za kilka miesięcy i to mnie dołuje... Nie lubię listopada zwłaszcza... Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 14:12 nawrocona5 napisała: > Nudno mi nie jest - mam co robić ale chciałabym na spacer:(( > Mam przykre uczucie że następny taki piękny dzień będzie dopiero za kilka > miesięcy i to mnie dołuje... > Nie lubię listopada zwłaszcza... spoko. kilka dni ma byc takich ladnych ponoc;). a jak nastroj gorszy to deprimek w aptece sobie kup;). Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:18 No dobrze czaty są niebezpieczne:):) Zawsze mozemy podjąć jakiś temat dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:26 buszmen33 napisał: > No dobrze czaty są niebezpieczne:):) > Zawsze mozemy podjąć jakiś temat dla wszystkich... no wlasnie o to mi chodzi, bo juz tutaj zazucaja, ze na randke sie umowilismy;). czaty sa faktycznie niebezpieczne. kiedys przez czat zwiazek mi sie rozlecial. byla to wina faceta. jaki temat proponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:43 Całkiem dobry wydaje sie właśnie ten o czatach... Jak daleko można się posunąć czatując z kimś? Ile w takich czatach jest uczucia a ile blefu by kogoś zdobyć... Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 13:55 buszmen33 napisał: > Całkiem dobry wydaje sie właśnie ten o czatach... > Jak daleko można się posunąć czatując z kimś? > Ile w takich czatach jest uczucia a ile blefu by kogoś zdobyć... moi zdaniem czaty sa dobre, ale dla osob samotnych. w przeciwnym razie rozwalaja zwiazki. jestem tego przykladem. chyba, ze sa to czaty tematyczne, ale i nawet to jest troche ryzykowne, no ale coz. nasza klasa tez jest ryzykowna;). Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 14:22 Fakt trzeba mieć dość luźne podejście ... do takich portali.. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka1001 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 14:39 Az kim się tu umówiłeś? Z wszystkimi jak leci? Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 15:06 Umówiłem się z jedną osobą:)Ale mile widziane więcej osób:) Odpowiedz Link Zgłoś
mia.walles Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 15:13 To ta jedna napewno się ucieszy:D Odpowiedz Link Zgłoś
carla.bruni Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 15:20 mia.walles napisała: > To ta jedna napewno się ucieszy:D :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Umówiłem się tutaj.... 30.10.08, 21:38 hehe umówiłeś się na kobiecie <lol> Odpowiedz Link Zgłoś