Dodaj do ulubionych

Internet światłowodowy Blok Dobryszyce k. Radomska

11.07.19, 16:01
Od niedawna dostępne są łącza światłowodowe Airmax w miejscowości Blok Dobryszyce k. Radomska, taryfy 900 Mb, bez limitu danych, pakiety multimedialne, telewizja i telefon.
Wiem, że był problem z siecią tam, szukałem kiedyś długo dostawcy dla firmy. Więcej na stronie - > airmax.pl/internet/łódzkie/Blok+Dobryszyce/1416
Obserwuj wątek
    • drobelas Re: Internet światłowodowy Blok Dobryszyce k. Rad 19.06.20, 10:42
      Na pewno jeśli zależy wam na dobrym i stabilnym łączu internetowym warto będzie odwiedzić tę stronę www.multimedia.pl/ i sprawdzić ofertę takich usług w Multimedia. Moim zdaniem to świetna usługa i na pewno będziecie z niej zadowoleni jeśli ją wybierzecie
    • Gość: Misiek Re: Internet światłowodowy Blok Dobryszyce k. Rad IP: *.airmax.pl 25.06.21, 07:40
      Jeżeli chodzi o airamx.pl, dostawca ok, ciekawa oferta bo można korzystać z umową jak i bez - na przedpłaty . Zasadniczo usługi mają dobre, łącze stabilne i o dobrych parametrach. Cenowo tez jest dobrze.
    • vettinari818 Re: Internet światłowodowy Blok Dobryszyce k. Rad 23.07.21, 09:03
      Polecam, dowiedziałem sie ze jestem w ich zasiegu przez portal operatorzy.net.pl i jestem mega zadowolony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka