Gość: gjig IP: *.chello.pl 24.10.04, 22:26 lubita chodzita?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOYAnin Re: Narraganset IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 25.10.04, 22:32 A to jest "coś" do chodzenia...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Narraganset IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 23:59 jak czegos nie wiem to sprawdzam w Google. Tym razem tez nie zawiodlo. Ale nie, zebym byl specjalnie uradowany, widzac co to jest.... choc trzeba przyznac, ze ulice to sobie fachową wybrali na siedzibe... buhahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
el-042 Narraganset 26.10.04, 22:42 Bez zbędnej pruderii. Narraganset to całkiem duży klub gejowski. www.narraganset.pl Adres: ul.Tylna 6 Dobrze, że nie 69 ;) -- Odpłyń Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłylogowany Re: Narraganset IP: *.arise.pl / *.radogoszcz.arise.pl 26.10.04, 22:55 Całe szczęście, że Tylna, a nie Zadnia:) Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: Narraganset 27.10.04, 10:48 Oj chodzilo sie, chodzilo, za czasow wolnosci i czasu nieliczenia:) Jakies 3 lata temu chodzilam, poki niemaz i dziecie w domowych pieleszach nie uglaskali. Czasem chcialoby sie wrocic, ale za bardzo nie ma z kim, i czasu brakuje. MadameSascha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Narraganset IP: *.devs.futuro.pl 27.10.04, 14:07 Czasem chodzima, ino,że pieruńsko daleko ta Tylno-Zadnio od centrum i jak tam człek polezie to ugrzężnie na caluśką noc, chyba, ze jak go cosik w łeb nie pierdyknie od wody ognistej , to se pomyśli: co tam, ferajna, dajem z buta na Pietrynę tymi ciemno- głuchymi ulicami koło Zadnio -Tylnej do "Ganka". "Ganka "nie lubim, ale tam chodzima, coby Markowi i Waldkowi swoim przybyciem humor zepsować i zwarzyć kiej żentycę, hej, gej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgnieszkaCrossdres Re: Narraganset IP: *.toya.net.pl 03.03.18, 11:49 Mam pytanie, jak sie tam odnajdą osoby trans/crossdresserzy? Są w ogóle jacyś?:P I jak są postrzegani? Jestem właśnie CD i kusi mnie sie kiedys wybrac, potanczyc, ale sie troche cykam :P Jeśli ew ktoś chciałby potowarzyszyć , po wczensiejszym poznaniu sie, to chetnie :> :* agnieszkacd@tlen.pl czekam na odzew xD Odpowiedz Link Zgłoś