Gość: miłośnik :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:11 ... WSMiP =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barracuda7110 Re: najładniejsze studentki są na wydziale... 25.10.04, 00:16 Taaak? To świetnie. Dziękuję, że podzieliłeś się z nami tak zapewne bardzo poufnymi informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kromeczka Re: najładniejsze studentki są na wydziale... IP: *.introweb.nl 25.10.04, 14:55 ...ale czy sie maszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** V rok WSMiP IP: *.vline.pl 28.10.04, 14:45 hej to wlasnie o mnie piszesz ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Oczywiście, że o Tobie! :-) 29.10.04, 09:52 Odezwij się na aard@gazeta.pl - jestem ciekaw, czy się znamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: V rok WSMiP IP: *.bwl.de / *.bwl.de 30.10.04, 20:13 i o mnie tez :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Architektury w WSSiP IP: *.toya.net.pl 26.10.04, 23:40 Czy WSSiP to Wyższa SZkoła Samorządu i Pedagogiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Architektury w WSSiP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:55 WSSiP- Wyższa Szkoła Sztuki i Projektowania Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: najładniejsze studentki są na wydziale... 26.10.04, 22:20 na filozofii :P Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: ?? 28.10.04, 00:02 tak tak :D:D :P aard napisał: > Na zoofilii? ;) > > ab84 napisała: > > > na filozofii :P Odpowiedz Link Zgłoś
mikroprofesor !! 28.10.04, 09:36 > aard napisał: > > > Na zoofilii? ;) To chyba w Krakowie! Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: !! 29.10.04, 14:02 etam... w naszej pieknej lodzi :P:P mikroprofesor napisał: > > aard napisał: > > > > > Na zoofilii? ;) > > To chyba w Krakowie! Odpowiedz Link Zgłoś
aard OT - AB84 29.10.04, 15:34 A nie jedziesz czasem na długi weekend do Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
ab84 Re: OT - AB84 30.10.04, 01:03 nie... ja juz sie w tamte strony nie wybieram i wybierac nie zamierzam... no chyba ze w celu skopania komus porzadnie tylka... ale nie wart ten tylek tak dalekiej podrozy aard, ale w ogole skad Ty wiesz o wrocku i co Ci sie nagle te moje proby podrozy na slask przypomnialy??? aard napisał: > A nie jedziesz czasem na długi weekend do Wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
aard [PRV Ab84] Wyjaardśniam i przypominam 02.11.04, 11:17 ab84 napisała: > ale nie wart ten tylek tak dalekiej podrozy Szkoda, miałem wolne miejsce w aucie :-) > aard, ale w ogole skad Ty wiesz o wrocku i co Ci sie nagle te moje proby podrozy na slask przypomnialy??? A nie szukałaś kiedyś na forum kogoś, kto by tam jechał i mógł Cię zabrać...? :-) A przypomniały mi się, bo sam tam jechałem (to znaczy nie sam, ale meisjce by się znalazło) Odbierz maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: najładniejsze studentki są na wydziale... IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.10.04, 22:21 Najładniejsze to były na psychologii 2 lata temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
snowbirdie Re: najładniejsze studentki są na wydziale... 28.10.04, 03:10 i co sie z nimi stalo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: najuż nie są łądne, bo... 28.10.04, 09:28 skończyły studiować :) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
7eleven Re: najuż nie są łądne, bo... 28.10.04, 20:08 to w Lodzi psychologie studiuje sie tylko 2 lata? a co sie dzieje takiego strasznego z uroda po skonczeniu studiow? Odpowiedz Link Zgłoś
snowbirdie Re: Na psychologii... 29.10.04, 02:15 a gdzie mozna je spotkac bez naruszania suwerennosci wydzialu psychologii? nieraz ma sie ochote pogadac z mila i inteligentna osoba o psychologii ;) i tak ogolnie o zyciu mniej lub bardziej przyziemnym moze przy kawie, moze ciastko czekoladowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: Na psychologii... IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.10.04, 09:10 Te studentki, które były na psychologii 2 lata temu, teraz już nie są studentkami i pracują w swoim zawodzie:) Ale w dalszym ciągu są ładne:) Odpowiedz Link Zgłoś
snowbirdie Re: Na psychologii... 30.10.04, 02:31 to fajnie ;) jak bede w Lodzi to bede sie rozgladal, a gdzie pracuja byle studentki psychologii i co jeszcze wazniejsze gdzie mozna je spotkac przypadkowo po pracy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: Na psychologii... IP: *.tvsat364.lodz.pl 30.10.04, 17:38 Byłe studentki psychologii sa teraz psychologami (paniami psycholog? psycholożkami?:)) i pracują w różnych takich sobie instytucjach:) Często po pracy bywają w Rolling Stone na Moniuszki:) Lubią to miejsce:) i najczęściej piją herbatę z sokiem malinowym lub kawę Matyldę:) Pozdrawiam jesiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
snowbirdie Re: Na psychologii... 01.11.04, 01:12 hehe, "psycholozki" podoba mi sie najbardziej :)) ma coprawdaz troche obosieczne znaczenie, ale tym ciekawiej... widze, ze bede musial sie posluzyc moim ostatnim letnim i ulotnym wspomnieniem zapachu malin aby rozwiazac ta intrygujaca zagadke, z tyloma niedopowiedzianymi poddtekstami... jesienne pozdrowienia, hmm, co to moze znaczyc? pozdrawiam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
blissy Rzeczywiście... 30.10.04, 17:21 ... nie chodzimy z plakietkami "studiuję psychologię"... wolę sobie nie wyobrażać co by było jakbyśmy chodziły/li... Student psychologii najlepszym powiernikiem, doradcą itp. (np. "Co mam zrobić jak mi się dziecko moczy w nocy?"). Po prostu to uwielbiam...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz_k Re: najładniejsze studentki są na wydziale... 06.11.04, 13:32 Z tych najładniejszych studentek psychologii sprzed dwóch lat, jedna jest już od dawna usidlona przez pewnego Hodowcę Pieczarek, który już dużo wcześniej wiedział gdzie szukać. A warto było :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polianna Re: najładniejsze studentki są na wydziale... IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.11.04, 23:33 Pewnie, że warto. Studentki psychologii sprzed dwóch lat warte są najbardziej wymyślnych starań:) I nie wszystkie są jeszcze usidlone:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: najładniejsze studentki są na wydziale... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.10.04, 09:34 A mnie się podobają z Fiz-Chemu na U.Ł. i z Lekarskiego na U.M. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: najładniejsze studentki są ... 28.10.04, 11:54 na żadnym wydziale! Dla pracowników naukowych studentki nie są ani brzydkie ani łądne. Dzielimy je wyłącznie na przygotowane i nieprzygotowane do zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: najładniejsze studentki są ... 28.10.04, 11:59 zamek napisał: > na żadnym wydziale! > Dla pracowników naukowych studentki nie są ani brzydkie ani łądne. Dzielimy je > wyłącznie na przygotowane i nieprzygotowane do zajęć. a przynajmniej się staramy ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: najładniejsze studentki są ... 28.10.04, 14:50 > a przynajmniej się staramy ;-P ...a i tak są z reguły lepiej przygotowane niż ich koledzy ;-)) Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: najładniejsze studentki są ... 28.10.04, 21:39 Votum separatum. ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: najładniejsze studentki są na wydziale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:30 ... po odrobieniu siedmiu wuefów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nona Re: najładniejsze studentki są na wydziale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 12:32 za jednym zamachem, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WUJEK Nauk Geograficznych UŁ IP: *.devs.futuro.pl 28.10.04, 16:32 ...fantastyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ada77 Re: najładniejsze studentki są na wydziale... 28.10.04, 20:07 wychowania fizycznegoUŁ bo tam starzy nauczyciele akademiccy znajduja młode żony Odpowiedz Link Zgłoś
neochuan Re: najładniejsze studentki są na wydziale... 28.10.04, 20:09 kiedyś były na Finansach i Bankowości. kiedyś. -- po co mi plan skoro różę mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biolog Re: najładniejsze studentki są na wydziale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 21:12 OCZYWIŚCIE ŻE NA BIOLOGII!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś