Dodaj do ulubionych

Długopis ze ściągą

IP: 212.191.132.* 28.10.04, 22:10
I co w tym strasznego? Dzieciaki maja do wkucia takie ilosci niepotrzebnej
wiedzy w szkole, ze wcale sie im nie dziwie, ze sciagaja!!!
Obserwuj wątek
    • el-042 Sciąga 28.10.04, 23:14
      Niezła histeryczka z tej mamusi. Już widzę, jak dopadła córy, wyrwała jej
      długopis i rozerwała na strzępy, wymachując jęzorem.
      A co z innymi ściągami? Przecież już od dawna sprzedają ściągi w książeczkach,
      na kartkach i na zakładkach do książek.
      Ja nigdy nie ściągałem, bo szybciej się uczyłem niż pisałem, więc łatwiej mi
      było się nauczyć niż robić ściągi. Trenowanie mózgu na historii i biologii się
      przydało.

--
      Odpłyń Łodzią
    • Gość: ble Re: Długopis ze ściągą IP: *.toya.net.pl 29.10.04, 00:43
      Moze i histeryczka, mogla to spokojniej zlatwic, ale tez bym nie chciala, zeby
      moje dziecko dolaczylo do grona oszustow szkolnych. Ja wiem. Jestem
      nieprzystosowana i takie tam, ale przynajmniej moge patrzec n siebie do lustra.
      Czy musze dodawac, ze nigdy nie sciagalam?
      • Gość: mpg Re: Długopis ze ściągą IP: *.retsat1.com.pl 29.10.04, 16:55
        Ja jakoś nie czuję sie oszutem, bo ściągałam. Poprostu wymagania naszych
        pedagogów są za duże. Z resztą oni sami nie wiedzą tego wszystkiego czego od
        nas wymagają. wiedzą jedynie gdzie można znaleźć daną informację. A poza tym
        uczymy sie zbyt wielu rzeczy, które się szybko przedawniają i są niepotrzebne w
        dalszym życiu. A to co będzie nam potrzebne w przyszłej pracy to można nauczyć
        się w weekend. Zresztą zawsze można zajrzeć do książki.
    • amrita Re: Długopis ze ściągą 29.10.04, 19:05
      moze matka zazdrości dziecku ze ona nie miała w dziecinstwie takich mozliwosci
      (ściągania:D)...

a ja ciągle pamiętam jak w jeszcze pare lat temu drukowałam sobie i połowie
      klasy takie śliczne ściągi...to były takie małe dzieła sztuki :)
    • Gość: marcin Re: Długopis ze ściągą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:07
      ja pamiętam takie długopisy jeszcze z czasów jak kończyłem podstawówkę (a teraz
      się zbliżam powoli do końca studiów) więc nie wiem czy jest to taka nowość, że
      trzeba aż artykuł napisać ...
      • Gość: kowalik Re: Długopis ze ściągą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:29
        Duże wyrazy uznania za reklamę tych długopisów. Nie wiedziałem,że sa takie -
        kupię dzieciakom na Mikołajki.
    • teufel Re: Długopis ze ściągą 31.10.04, 08:21
      Pan Henryk jest obużony. Ups... to chyba nie ta gazeta:|
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka