Gość: Cobolt IP: 212.191.132.* 28.10.04, 22:10 I co w tym strasznego? Dzieciaki maja do wkucia takie ilosci niepotrzebnej wiedzy w szkole, ze wcale sie im nie dziwie, ze sciagaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el-042 Sciąga 28.10.04, 23:14 Niezła histeryczka z tej mamusi. Już widzę, jak dopadła córy, wyrwała jej długopis i rozerwała na strzępy, wymachując jęzorem. A co z innymi ściągami? Przecież już od dawna sprzedają ściągi w książeczkach, na kartkach i na zakładkach do książek. Ja nigdy nie ściągałem, bo szybciej się uczyłem niż pisałem, więc łatwiej mi było się nauczyć niż robić ściągi. Trenowanie mózgu na historii i biologii się przydało. -- Odpłyń Łodzią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Długopis ze ściągą IP: *.toya.net.pl 29.10.04, 00:43 Moze i histeryczka, mogla to spokojniej zlatwic, ale tez bym nie chciala, zeby moje dziecko dolaczylo do grona oszustow szkolnych. Ja wiem. Jestem nieprzystosowana i takie tam, ale przynajmniej moge patrzec n siebie do lustra. Czy musze dodawac, ze nigdy nie sciagalam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpg Re: Długopis ze ściągą IP: *.retsat1.com.pl 29.10.04, 16:55 Ja jakoś nie czuję sie oszutem, bo ściągałam. Poprostu wymagania naszych pedagogów są za duże. Z resztą oni sami nie wiedzą tego wszystkiego czego od nas wymagają. wiedzą jedynie gdzie można znaleźć daną informację. A poza tym uczymy sie zbyt wielu rzeczy, które się szybko przedawniają i są niepotrzebne w dalszym życiu. A to co będzie nam potrzebne w przyszłej pracy to można nauczyć się w weekend. Zresztą zawsze można zajrzeć do książki. Odpowiedz Link Zgłoś
amrita Re: Długopis ze ściągą 29.10.04, 19:05 moze matka zazdrości dziecku ze ona nie miała w dziecinstwie takich mozliwosci (ściągania:D)... a ja ciągle pamiętam jak w jeszcze pare lat temu drukowałam sobie i połowie klasy takie śliczne ściągi...to były takie małe dzieła sztuki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Długopis ze ściągą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:07 ja pamiętam takie długopisy jeszcze z czasów jak kończyłem podstawówkę (a teraz się zbliżam powoli do końca studiów) więc nie wiem czy jest to taka nowość, że trzeba aż artykuł napisać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowalik Re: Długopis ze ściągą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 23:29 Duże wyrazy uznania za reklamę tych długopisów. Nie wiedziałem,że sa takie - kupię dzieciakom na Mikołajki. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Długopis ze ściągą 31.10.04, 08:21 Pan Henryk jest obużony. Ups... to chyba nie ta gazeta:| Odpowiedz Link Zgłoś