Dodaj do ulubionych

Miasto Moje, a w nim: Flaga

IP: *.uvic.es 08.11.04, 09:46
nic dodac nic ujac..... :(
Obserwuj wątek
    • Gość: bullek szalik IP: 212.180.158.* 08.11.04, 09:47
      a co powie autor na temat spalenie szalika lks przez gnojka z widzewa i
      pozniej gaszenia go moczem? to bylo ok?
      • Gość: Kibic Re: szalik IP: 217.153.179.* 08.11.04, 11:31
        Jestem kibicem Widzewa i uważam, że zarówno spalenie flagi jak i spalenie
        szalika to kompletny debilizm. Nigdy nie wypierałem się, że wśród Widzewiaków
        nie ma półgłówków, ale i wśród kibiców ŁKSu ich nie brakuje.
        Może kiedyś ich usuniemy ze stadionów.
        • Gość: rwt Re: szalik IP: *.idea.pl 08.11.04, 21:16
          Nie porównujcie szalika z flagą. Nie bądźcie śmieszni...
      • Gość: fren Re: szalik IP: *.ericsson.net 08.11.04, 12:45
        Obawiam sie, ze nic nie zrozumiales z tego artykulu. Gnojki z LKS tez palili
        szaliki Widzewa (przy okazji - Widzew pisze sie z duzej litery, ignorancie) w
        wielkiej ilosci, choc nie wiem czy na nie pozniej sikali. A jednak to nie o to
        chodzi. Chodzilo o TA KONKRETNA flage, ktora byla symbolem.
      • Gość: mart Re: szalik IP: *.range217-43.btcentralplus.com 09.11.04, 00:41
        Wszyscy jestescie gnojkami, widac to na kazdym meczu.Kiedy bedzie mozna wybrac
        sie z rodzina na mecz zeby nie uslyszec przeklenstw.
        Pozdrawiam
        Kibic od dziecka
    • Gość: elgastar nowa flaga ... IP: *.tokoc.co.jp / *.tokoc.co.jp 08.11.04, 13:01
      jak bedzie projekt nowej flagi, to dajcie znac z kim mowic, bo chetnie sie doloze !!
      kibic WIDZEWA

pozdro
      • Gość: Kiju Re: nowa flaga ... IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:56
        Elgastar,nowa flaga będzie niedługo robiona.Bedzie ja robił Potar,bo to wlasnie
        on uszyl kiedyś "Robotnicze".
        Jezeli masz ochote ,to zarejestruj sie na kibicowskim forum Widzewa i
        zadeklaruj w jaki sposób mozesz pomóc.Oto adres naszego forum :
        www.widzew.infocentrum.com/forum
    • Gość: Stary Kibic Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: 212.51.205.* 08.11.04, 13:20
      Szkoda słów. Nie ważne czyja była flaga, ważne, że była łódzka, z historią,
      można rzec zabytkowa. Gnoje pokazali gdzie znajduje się ich umysł.
    • Gość: panti1982 Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 13:31
      Ta flaga miała więcej lat niż niektury debil co ją polił.Aż się łzy w oku
      kręciły jak na to patrzyłem.Ale oto tym debilom chodzło.
      • Gość: SSA Gdybyscie "inteligeńci" nie ukradli auta Papisa... IP: 81.168.185.* 08.11.04, 14:04
        Flaga nie była by spalona!!!!2 Powiedzcie mi Co to Jest RTS ???Przecież
        wyparliście sie RTSu !!!Bo nie chcieliscie spłacić gługów i przez to wybyliście
        sie swoich korzeni .Lecz zawsze i wszedzie bedziecie Robotniczym Komunistycznym
        Klubem historii sie nie zmieni .Zachwile zaraz pewnie usłysze że jestem
        zakompleksionym debilem NIE ja mówie prawde I prawdziwy kibic klubu RTS Widzew
        napeno mnie zrozumie(chociaż takich jest mało)
        • Gość: magxx Prawda o historii IP: *.butch.mm.com.pl 08.11.04, 14:20
          Coś się chyba koledze myli ale nie ważne. A co do wypierania się historii to wy
          jesteście w tym lepsi. Każdy kto interesuje sie poważnie klubami polskimi wie,
          ze ŁKS założyli Żydzi. I nie chodzi mi o obrażanie kogoś, bo to już zależy od
          podejścia do nich, tylko o fakt, że teraz się wypieracie i na dodatek innych
          wyzywacie od Żydów przez co tak naa prawdę i sobie ubliżacie. Tylko pewnie
          większość tych "kibiców co tak wykrzykuje nie zna historii swojego klubu.
          • matys1981 Re: Prawda o historii 08.11.04, 16:16
            Masz racje co do tego , ze wiekszosc kibiców nie ma pojecia tak naprawde co mowi
            , krzyczy , powielaja jakies hasła i tyle.Nie wazne czy korzenieklubu sa
            zydowskie , komunistyczne czy niemieckie .Niezaleznie od tego , kto był
            załozycielem klubu sportowego , nalezy sie im szacunek , a tym samym szacunek
            dla klubu. Ja jestem Widzewiakiem , kocham swój klub, wiem ze nigdy nie odwróce
            sie od niego .Nie mam absolutnie nic do klubu ŁKS , bo uwazam ze tez ma swoje
            zasługi , moze mniejsze w pilce noznej , ale przeciez sa inne sekcje sportowe ,
            ktore tez notowaly sukcesy . Nalzey to uszanowac. To nie kluby sie
            nienawidza!!!!! To kibice sami sobie wyszukuja preteksty do wszczecia nienawisci
            pomiedzy sobą .A przeciez tak naprawde ełkaesiacy jak i widzewiacy to łodzianie
            .Niestety niektorym brak piatej klepki i wciaz trwaja w przekonaniu ze jeden
            badz drugi klub jest cacy a inny nie . Szkoda , na pewno nie unikniemy
            antagonizmów pomiedzy kibicami , dalej beda sie nawzajem obrazac .Moze jednak
            wsrod czytelnikow znajda sie tacy , ktorzy po przeczytaniu tego dojda do wniosku
            ze ta nienawisc nie ma sensu
            • Gość: Pretorianin Re: Prawda o historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:39
              podzielam twoją rację kolego antagonizmy są totalnie do dupy ja dla przykładu
              jeździłem na widzew a w drugim klubie czyli ŁKS-ie trenowałem 3 lata sport.
              Na koniec powiem jeszcze jedno :JEDNO MIASTO,DWA KLUBY,JEDNA TOTALNA GŁUPOTA
          • Gość: kfas a was to kto założył w 1922roku?bo ukrywacie datę! IP: *.pai.net.pl 08.11.04, 18:41
            jak chcesz mówić o historii to najpierw przyznaj sie że widzew powstał w 1922
            roku i nie kradnij historii innym klubom!!
      • Gość: Frycek Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 01:22
        jak zaczęła płonąć to oczy mi sie zaszkliły. Ale jak zobaczyłem co zaczynamy
        rozwijać to wyślałem, ze wybuchnę z dumy i radości!
        Jeszcze lepsi, jeszcze więksi - WIDZEW ŁÓDŹ!!!
        • Gość: Ventyl Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.pai.net.pl 09.11.04, 14:35
          Tak - wiedzialem ze bedzie plonac i serce mi bedzie pekac i bylem gotowy wbiec
          na plyte... Ale gdy zobaczylem identycznom 30 razy wiekszom flage w sektorze
          Widzewa (patrzylem z trybuny bo zabraklo biletuf na sektor) to mi serce uroslo
          i bylem dumny z naszych ze rozumem pokonali glupote! Rozruba by dala nam zlom
          laurke a to zachowanie - i czarny "zalobny " transparent po tamtej
          nieodżalowanej.....
          Mośkuff z galery nigdy nie byloby stac na takie gesty!
          P.S.
          I jeszcze ta kompromitujaca rzecz o kturej nikt nie pisze - sfastyka na galerze
          utworzona z plonących rac! SKANDAL! I oni śpiewali hymn przed meczem?
    • Gość: kibic z lodzi Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: 195.69.80.* 08.11.04, 16:09
      Masz racje to bylo cos dla nas Amen
    • Gość: kfas A co z palonymi przez lata flagami ŁKSu? IP: *.pai.net.pl 08.11.04, 18:47
      przepraszam ale jak przez lata widzew palił flagi ŁKSu to nikt nic z GW nie
      mówił...jak widzew zapłacił ćpunowi aby wykradł w nocy flage z magazynu ŁKSu to
      tez nikt nic nie mówił!!
      Nie pochwalam bestialstwa i kretynizmu!!
      Ale jeszcze bardziej braku obiektywizmu panowie redaktorzy!!chcecie jednych
      piętnować to spójrzcie tez na drugich!!
      Bo nikt mi nie powie że gdyby w ręce widzewa wpadł symbol ŁKSu to by też nie
      spłonął...a kto tak mówi niech najpierw odpowie gdzie jest samochód pana
      Papisa??

Gazeto Wyborcza....zamiast oczerniac ŁKS zastanówcie się co robicie...bo do
      profesjonalizmu wam daleko!!
      • Gość: mimo Re: A co z palonymi przez lata flagami ŁKSu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:07
        stary po prostu nie rozumiesz co to była za flaga . to nie byla jakas tam zwykla
        flaga lecz HISTORIA i to HISTORIA całej Łodzi-można powiedzieć jeden z Symboli
        tego miasta-rozpoznawalna wszędzie, niemalże dwudziestoletnia. Te przygłupy
        które ją paliły nawet nie wiedzą że zniszczyli jeden z symboli swojego miasta,
        które podobno tak kochają....jestem dumny, że jestem Widzewiakiem - godnie
        pożegnaliśmy naszą Flagę, teraz stała się ONA Naszą Legendą.JESZCZE
        WIĘKSI-JESZCZE LEPSI-WIDZEW ŁÓDŹ !!!
      • Gość: Netka Re: A co z palonymi przez lata flagami ŁKSu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:58
        Moim zdaniem redaktorom wcale nie chodzilo o oczernianie kogos lecz o pokazanie
        poraz kolejny podlosci kibicow w stosunku do siebie a to wydarzenie bylo tylko
        pretekstem...nie jestem ani kibicem LKSu ani WIDZEWA Nie chodze na mecze bo w
        takiej formie ten sport przestal mnie interesowac wlasnie przez zachowania
        ludzkie...Gdy chce nacieszyc sie tym sportem to po prostu wlaczam radio...wiem
        ze ma to sie nijak w porownaniu do obserwowania na zywo spotkania ale tu mam
        czysty sport bez zbednych komentarzy plynacych w kierunku przeciwnika..nie
        rozumiem dlaczego dwa kluby z jednego miasta tak sie nienawidza...co takiego
        sie zdarzylo ze jedni oczerniaja drugich i nie rozumiem dlaczego slowo ZYD ma
        tak obrazliwe znaczenie...pewnie polowa z wykrzykujacych te slowa nie ma
        pojecia o kulturze zydowskiej...
      • Gość: papis? Re: A co z palonymi przez lata flagami ŁKSu? IP: *.pai.net.pl 09.11.04, 14:41
        Takiego pana jak papis to ja w rosporku nosze!
    • Gość: 60letni kibic Jaka cisza!Cała trybuna klaskała!!! IP: *.pai.net.pl 08.11.04, 18:56
      Ja byłem na trybunie i nie zauważyłem żeby tam ktoś zamilkł raczej ludzie
      klaskali a łzy były ale radości!!
      ale czemu się dziwić??

przez lata w łodzi rządził pzpr który wspierał tylko robotnicze tow. sportowe...
      przez lata rządziło tu sld i miller...którzy patrzyli tylko w strone widzewa...

ŁKS zawsze był niedoceniany...14lat starszy klub...z większymi tradycjami był
      uciskany i tłamszony...robiono wszystko aby go pogrążyć...
      nawet dzisiaj Wyborcza prowadzi antykampanie ŁKS opisują kibiców widzewa jako
      grzecznych baranków a ŁKSu jako chuliganów!!

nie ma się czemu dziwić ŁKS w końcu się odegrał za wszystkie te lata!!

tu poszło o obalenie pewnego symbolu...symbolu tego co narastało przez lata!!

troche pokory!!
      • Gość: MAurycy Re: Jaka cisza!Cała trybuna klaskała!!! IP: *.astral.lodz.pl 08.11.04, 19:08
        trybuna klaskała bo tam siedza takie same debile jak na galerze. łks odegral
        sie za wszystkie czasy!! hehe dobre . mysle ze spalenie flagi ktora byla
        symbolem dla NAS rozpoczelo nowy rozdzial pod tytulem "jeszcze większa
        nienawiść do ŻKS!!!
        • Gość: Ksiaze z West Ham Re: Jaka cisza!Cała trybuna klaskała!!! IP: *.range217-43.btcentralplus.com 09.11.04, 03:16
          Prawda jest taka ze nigdy nie cieszylem sie tak bardzo jak podczas piątkowego
          meczu, a dokładniej mowiac to podczas palenia flagi. A dlaczego. Bo cos co jest
          symbolem, duma trzeba pilnowac i powinno to byc najwazniejsze, a nie bylo skoro
          Wam ukradli. Widzew straciliscie najwazniejsza rzecz, najwiekszy symbol.....
          jestescie nikim. Jedno miasto, jeden klub LKS LODZ.
          • Gość: król jarzyn łks nie ma symboli.nie ma co palić ani kraść. IP: 62.233.181.* 09.11.04, 21:25
            dzięki temu kibiców widzewa jest teraz jeszcze więcej.
            a łksiacy to matoły,teraz jeszcze bardziej sie w tym utwierdziłem.
      • Gość: 6letni kibic Re: Jaka cisza!Cała trybuna klaskała!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:09
        przepraszam ale w moim podpisie poprzednio się pomyliłem : powinno być
        sześcioletni.
        • Gość: RTK Re: Jaka cisza!Cała trybuna klaskała!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 19:16
          ależ ten łks to żałosnych ma kibiców...60letni ? chyba 6letni :)))) ale cóż...to
          co trzyma tą bezmózgą zbieranine o nazwie "kibice łksu" to zakompleksiona
          nienawiść do Widzewa. Ale co tam WIDZEW WAS OLEWA. Juz za 4 lata znowu będziemy
          walczyć o Lige Mistrzów i już tradycyjnie będziemy rozsławiać imię Łodzi w
          Europie !!! Widzew jest Wielki !!!
      • Gość: gambit Re: Jaka cisza!Cała trybuna klaskała!!! IP: *.toya.net.pl 08.11.04, 21:13
        60letni baran i tyle.Jeśli Łks ma tylko takie bydło za kibiców to coraz
        bardziej utwierdzam się w przekonaniu że Wasze miejsce jest na dnie.Uciskany i
        tłamszony ??? Może Wy nie zasługujecie na cokolwiek innego - ułożenie swastyki
        z rac , spalenie flagi którą ukradliście ze stadionu , rzecznik prasowy mówiący
        o kibicach Widzewa-Żydzi (ograniczony umysł siejący nienawiść, ksenofob czy
        zwykły rasistowski śmieć ?).Taaak - przykłady można mnożyć.Wy sami robicie
        sobie antykampanie własnym postępowaniem.Oby tak dalej - z przyjemnością
        popatrzę na ten upadek.Trochę myślenia !!!
        • Gość: ZAGAJA ŁKS!! A jak widzewiacy ukradli flage ŁKS to było OK??!! IP: *.pai.net.pl 08.11.04, 22:04
          jak w 98 roku widzew zapłacił ćpunowi aby flage ukradł to było wszystko OK??

krótka pamięć kibice widzewa...ale czemu się dziwic w końcu nawet nie wiecie
          kiedy powstaliście!!
      • Gość: max Re: Jaka cisza!Cała trybuna klaskała!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 06:55
        6-letni przygłupie w okresieza największej komuny i teroru w latach 50-ych gdy
        ŁKS nazywał się przez pewien okres ŁKS Włókniarz Łódź twój klub święcił
        największe sukcesy puchar polski,mistrzostwo Polski i mecze w PKME (odpowiednik
        wspólczesnej Ligi Mistrzów 0-5 z mistrzem Luxemburga). Jeszcze przez 30
        kolejnych lat cała Łódź musiała (największe zakłady) łożyć na utrzymanie
        sportowców i sekcji ŁKS.
        Gdy padła komuna do upadku chyli się też ŁKS.Ja wierze że jednak nie upadnie bo
        ŁKS to jedna z historii mego miasta.JESZCZE WIĘKSI JESZCZE LEPSI WIDZEW
        ŁODŹ
    • Gość: mózgi se spalcie ! Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 08.11.04, 20:47
      Dresy zakompleksione.Tak naprawdę to mi was szkoda.....
      • deszczyk1 ŁKS ŁODZ 08.11.04, 21:07
        Nie ma o co rozdzierac szat ,i tak zmieniliscie nazwe stowarzyszenia na "Widzew
        ŁODZ". Powiem nawet wiecej obecnie nawet sie nie przyznajecie do nazwy RTS o
        czym wiekszosc tego stowarzyszenia zdecydowała w głosowaniu.Jakie były pobudki
        by sie wypierac własnej historii kazdy o tym dobrze wie.Stad nierozumie waszego
        zalu po tej fladze.
        • Gość: gambit Re: ŁKS ŁODZ IP: *.toya.net.pl 08.11.04, 21:22
          Mam pytanie do Ciebie - czy kiedy Wasz zespół sponsorował p.Ptak i jego
          formalna nazwa brzmiała ŁKS Ptak to też wyparliście się Waszej historii ?
          Przecież Wy też zmieniliście nazwę...i to z tych samych pobudek.Śpiewaliście
          może : "Naprzód ŁKS PTAK" ? Sorry ale Twoja argumentacja jest delikatnie mówiąc
          kiepska.
          • Gość: deszczyk Re: ŁKS ŁODZ IP: *.tpnets.com 09.11.04, 09:37
            Koledzy Z Widzewa nam zarzucaja ze kiedys bylismy ŁKS Ptak , ale jest istotna
            roznica całym ŁKS włada stowarzyszenie tak jak robił to RTS.TO jak sie nazywaja
            poszegolne sekcje decyzje zapadaja w tych sekcjach np ŁKS Lotto ŁODZ, ale
            stowarzyszenie ŁKS nie wypiera sie swojej historii by zatuszowac długi a
            napewno takie posiada.Wku..a mnie to ciagłe tłumaczenie gosci z Widzewa,
            ktorzy ciagle tak manipuluja faktami by zakryc to co zrobili czyli wyparli sie
            włanej historii dla $$$. Nie chce byc złosliwy ale jest taka grupa ludzi ktora
            dla pieniedzy zrobi wszystko.I jeszcze raz powtarzam nie chodzi tu spolke
            akcyjna kierowana przez Grajewskiego czy na zasadzie porownania ŁKS Ptak tylko
            o stowarzyszenie RTS WIDZEW , ktore zamkneło swa karte ,a od 2004 roku
            nazywacie poprostu Widzew ŁODZ.
        • Gość: Rzaba Re: ŁKS ŁODZ IP: *.vline.pl 08.11.04, 21:28
          Tak odrzegamy sie od przeszlosci normalnie caly czas, teraz myslimy nad zmiana
          barw oraz herbu klubowego bo w nim ciagle sa te trzy literki RTS- co za koles,
          choc lepszy jest ten od tlamszenia, ten to mnie dopiero rozbawil. Misiu kiedy
          LKS zdobyl MP, w ktorym to bylo roku? Czyzby przypadalo na czas najlepszej
          swietnosci ustroju komunistycznego w Plsce - ups chyba jednak cos nie dokonca
          tak z tym tłamszeniem bylo.
          • Gość: jozio O co w tym wszystkim chodzi?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 21:57
            ŁKS-iacy (lub pseudo Łksiacy0 spalili symbol Widzewa. Jego czasów świetności.
            Ale nie wiem czy mają się czym chwalić. Flaga sie suszyła na stadionie przyszło
            paru drechów i po chamsku nam ją zabrało. Noo jeśli was to podnieca drodzy
            łksieacy to gratuluje. Zorganizuje kumpli pójdziemy we 100 i zabierzemy flage
            jednemu czy dwóm łksiakom pilnującym swojej flagi. Ale czy o to chodzi??
            Chciałbym żeby kibice wreszcie sie szanowali, dopingowali swój zespół. Nie
            obrażali przeciwnika . Czy to coś daje? Chodze na Widzew.Doping jest
            fantastyczny. Podbudowała mnie flaga przy sektorze przyjezdnych "Kibice Widzewa
            nie rzucają kamieniami", ale jeśli za chwile cały stadion szczęsliwy śpiewa '
            J.. Łks" to mi sie smutno robi. Tak samo na derbach łksieacy
            chóralnie "Żydzew.. co ty ku..." Chciałbym żeby kibice przestali sie
            prześladować żeby zaczelo sie normalne kulturalne dopingowanie. Dochodzi nawet
            do ordowania kibiców tylko za to że są za innym klubem niż ty....
    • Gość: rodowity łodzianin widzew=ukradziona kasa+wymyślona historia!!tyle! IP: *.pai.net.pl 08.11.04, 22:13
      nic dodać nic ująć!!
    • Gość: michal_igor Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 22:37
      Mnie ujęła inna rzecz po momencie zadumy w chwili podpalenia wszyscy kibecie
      odspiewali Jeszcze więksi, Jeszcze silniejsci-Widzew Łódź. A propos flagi
      dziękuje za poświecenie uwagi, jednak dziennikarze także powinni się przyznać
      to stworzenia chorej atmosfery przed meczem niekoniecznie GW ale Ci z
      brukowcow, a mianowicie chodzi mi o rozpisywanie się o podpalaniu flagi, o niby
      to wbiegnięciu kibiców w czasie meczu, wojnie z policją, "łodzianie nie
      wychodźcie z domów", czy to ma być zachęta do przychodzenia na stadion, to
      gratuluję pomysłowosci na zapełnianie kolumn w gazetach. Jeszcze chcaiłbym
      pochwalic kibiców a przede wszystkim spikera zawodów, który zachęcał do dopingu
      nie szykanując przy tym kibiców Widzewa, oraz organizatorów za przedmeczową
      oprawę. Symapatyk Widzewa.
      • Gość: Maurycy Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.astral.lodz.pl 08.11.04, 23:21
        Jeszcze lepsi , jeszcze więksi - widzew lodz
        • Gość: q100 Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.Net 08.11.04, 23:43
          Flagi szkoda w koncu mogłaby wisieć w jakimś muzeum ruchu robotniczego, czy tam
          w jakimś innym miejscu matrylologi. Pamiętam czasy kiedy to "kibice" rtsu
          spalili flagi i kilka szalikow bo jakieś lebki w przerwie meczu je zdjeli z
          płotu, nikt wtedy nie krzyczał. No cóż teraz inne czasy, bardziej obiektywne :)
          Bunio, Madej a teraz jakis pismak z GW. Szkoda ze nikt nie opisuje gestu
          przechszty Pawlaka po strzeleniu bramki ale tego "pan" redaktor nie zauważył.

q100
          • Gość: Maurycy Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.astral.lodz.pl / 212.191.134.* 08.11.04, 23:51
            troche chyba przesadziles z tym gestem Pawlaka. co mial zrobic poplakac sie ze
            strzelil bramke?? ludzie myslcie troche
    • Gość: S3vSt3R Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.mn.client2.attbi.com 09.11.04, 05:30
      Osoby, ktorym flage skradziono powinny z Policja ustalic tozsamosc zbirow (na
      pewno byly na stadionie) i zlozyc pare pozwow do sadu. Pierwszy pozew o
      kradziez (wlasciciel flagi), a nastepne wszyscy widzewiacy o obraze uczuc. Z
      kamer latwo ustalic personalia tych zwierzat. Paru prawnikow na pewno chcialoby
      zarobic w Lodz pare groszy.....
    • Gość: max Re: Widzew płacze-cała Polska się śmieje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 07:06
      nowa identyczna flaga jest 30 razy większa od starej jej czerwień i biel bije
      łuną na cały świat a napisy są widoczne z każdego zakątka Polski.
      JESZCZE WIĘKSI JESZCZE LEPSI WIDZEW ŁÓDŹ
    • Gość: Pretorianin debilizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:26
      to sie nazywa kultura "europejska",nie ma to jak na swoim stadionie spalić
      flage albo jakiś tam szalik a później go moczem ugasić. I z czym wy do
      ludzi!!!!!Debile. A tak na marginesie do wszystkich kibiców ŁKS -gratulacje za
      antysemickie poglądy.Polecam wam książke "Na bruku łódzkim"w której sie
      dowiecie że w pierwszym zarządzie ŁKS-u było dwóch albo trzech przemysłowców
      żydowskich,a więc moi drodzy kibice racja nie jest po waszej stronie,a waszą
      inteligencje widać cały czas na murach łódzkich i słychac na stadionach.
    • Gość: Rudolf Re: Nie osmieszajcie sie juz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:55
      Jesteś niezłym idiotą skoro tak mówisz. Zdobyliścia flagę? ok ( i tak nie jak
      meżczyżni tylko po cwaniacku). Powiedz tylko co ci dało idioto jak ją
      spaliliście. Dla was powinno to być trofeum którym zawsze moglibyśćie się
      pochwalić. Jak widać wasz poziom inteligencji jest grubo poniżej zera. Za furę
      Papisa uszyjemy sobie następną. JESZCZE WIĘKSZY, JESZCZE LEPSZY - WIDZEW ŁÓDŹ!!!
    • Gość: Czarek Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.fic.uni.lodz.pl 09.11.04, 09:38
      Przeszł 45 lat chodzę na mecze ŁKS-u i jestem jego kibicem bez względu na to
      czy gra w I-szej czy też II-giej lidze. Oglądałem rózne wybryki na stadionie
      mojego Klubu: legendarne ściągnięcie majtek przez Trampisza i zamknięcie
      stadionu za późniejszą reakcję kibiców, szereg rozrób wywołanych przez naszych
      i przyjezdnych kibiców, ale tak idiotycznego zachowania bandy łobuzów palących
      czyjś symbol jeszcze nie widziałem. Siedzę od lat w tym samym miejscu na
      stadionie w otoczeniu tych samych kibiców, którzy podobnie jak ja nigdy nie
      kibicowali i nie będą kibicować Widzewowi. Ich reakcja po tym incydencie była
      podobna jak moja. Jest nam wstyd, że ktoś taki jak ta banda zdegenerowanych
      debili, posiadających mnieszą liczbę szarych komórek jak legendarna "blondynka"
      nazywana jest kibicem naszego Klubu.
    • Gość: Only ŁKS Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.toya.net.pl 09.11.04, 13:34
      Ale sie podmiejscy zbulwersowali... stracili symbol. A co nazwa RTS to nie był
      dla was symbol, czy poprostu wam sie opłacalo. I zaden symbol Łodzi to nie był,
      to był symbol podmiejskich służb komunalnych. Sprzedali się i dumę prawdziewgo
      stowarzyszenia RTS, a teraz buntują sie jak ktoś im pomaga pozbyć się wspomnień
      po ciężarze finansowym. Jedyne co zostało po RTSie to stadion, znaki, historia,
      pamiątki i kibice (którzy sprzedali klub i samych siebie)... a klubu takiego juz
      nie ma, w jego miejsce powstał widzew Łódź przejmując wszystkie atutu po RTSie.
      Panowie widzewiacy oszukujecie samych siebie, to nie była tylko zmiana nazwy...
      to było powstanie nowego klubu w miejscu starego z wszystkim jego przywilejami.
      I jest tak RTS Widzew Łódź 1908 (czy tam 1922) - 2004 i Widzew (podmiejscy) Łódź
      2004 - ...
      A co do ŁKS Ptak to tylko sekcja piłki nożnej zmienila nazwe, a nie cały klub i
      nie wiązała się z tym żadna zmiana poza nazwą.
    • sleepysheep :o( 09.11.04, 14:54
      Kiedy widziałam jak płonie nasza flaga łza pociekła mi po policzku bo coś się w
      tym momencie skończyło... fakt -flage mamy nową..Jeszcze Wiekszi, Jeszcze
      Mocniejsi, Tylko Widzew - ale to nie to samo :o( Tamta flaga miała 14 lat...gdy
      powstała ja miałam lat 4 i własnie zaczęłam chodzić na swoje pierwsze mecze
      Widzewa...od tamtego czasu, przez te 14 lat moja miłość do tego klubu nigdy nie
      osłabła. Mimo spalonej flagi, mimo zniszczenia symbolu wiem jedno...Widzew
      naprawde jest wiekszy i mocniejszy...w sercach tysięcy kibiców tej drużyny
      płonie miłość do Widzewa i tego nikt nie zniszczy...
      ...a ta flaga, jak dobrze zauwazono wiele znaczyła nie tylko dla sympatyków
      Widzewa...
    • sleepysheep Miasto Moje, a w nim: Flaga 09.11.04, 14:55
      Kiedy widziałam jak płonie nasza flaga łza pociekła mi po policzku bo coś się w
      tym momencie skończyło... fakt -flage mamy nową..Jeszcze Wiekszi, Jeszcze
      Mocniejsi, Tylko Widzew - ale to nie to samo :o( Tamta flaga miała 14 lat...gdy
      powstała ja miałam lat 4 i własnie zaczęłam chodzić na swoje pierwsze mecze
      Widzewa...od tamtego czasu, przez te 14 lat moja miłość do tego klubu nigdy nie
      osłabła....
    • Gość: B Re: Miasto Moje, a w nim: Flaga IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 09.11.04, 15:42
      www.lksfans.pl/video/2004.11.05/lks_widzew_01.avi

Polecam obejrzec ten filmik, aby zobaczyc ta cisze na stadionie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka