Gość: flip Re: Kopiec Kreta IP: *.p.lodz.pl 30.04.02, 19:03 Co za senzacja. Kazdy moze sobie zrobic kopiec. Kret tez. Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Kopiec Kreta 30.04.02, 23:01 Zaraz zaraz,czy czasem to nie chodzi o jakies nowe CIASTO doktora Etkera(nie wiem jak to sie pisze), ale wydaje mi sie ze dzisiaj cos takiego widzialem u mnie na ryneczku:-) pozd peter Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kopiec Kreta 30.04.02, 23:11 Dokładnie:) w tym samym czasie konsumowałem ostanti kawałek.. mówię wam...pycha!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Kopiec Kreta 02.05.02, 15:18 ja jeszcze nie jadłem... czy ciasto "kopiec kościuszki" byłoby obrazą jakichś uczuć ? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Kopiec Kreta 30.04.02, 23:12 nie wie czy nie byliśmy na tem samym ryneczku- bo tez coś takiego widziałam... A swoją drogą- będzie można sprwdzić ile osób ogląda reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Kopiec Kreta 30.04.02, 23:15 Widzialem kopiec kreta i wulkan Kilimandzaro:-) pozd peter ps.ixtlilto to bardzo mozliwe ze bywamy na tym samym ryneczku,bo ja mieszkam na Wuidzewie na ul Elsnera. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kopiec Kreta 30.04.02, 23:18 Ile jest ryneczków na Widzewie-Wschodzie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: nie na temat (petter) 30.04.02, 23:41 O co chodzi z tym nie na temat? Moze o ten wulkan Kilimandzaro? A to jest przeciez nastepny produkt firmy(Dr Etker) tak jak kopiec kreta :-))) peter Ps Tez witam sasiadke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Kopiec Kreta 30.04.02, 23:19 Ryneczków na Widzewie nie jest dużo, Przesladowco. Ale lubię je, mają swój charakter.... Odpowiedz Link Zgłoś
petter Re: Kopiec Kreta 30.04.02, 23:45 A ja mysle ze mianem ryneczkow mozna nazwac najwyzej trzy miejsca(na Widzewie) W tym jeden centralny i najwiekszy. peter Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto ryneczek :) 01.05.02, 21:38 Chyba mówimy o tym samym :) Nowy, duży, odnowiony, z budkami białymi :)) pozdroofka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELVIZ Re: Kopiec Kreta IP: *.makolab.pl / *.mipro.pl 02.05.02, 10:50 Geo, nie pracujesz czasem u oetkera??? Może mu robisz reklamę. Ale chyba działa, bo dzisiaj kupię to coś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Kopiec Kreta IP: *.toya.net.pl 02.05.02, 11:53 Wystarczyło spróbowac i Panu Oetkerowi mówię- za kilkanaście takich paczek moge pracowac u nich w reklamie:) pozdrawiam i podziel się wrażeniami:) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Kopiec Kreta 02.05.02, 12:32 Reklama na mnie nie działa. Na słowo "kret" dostaję ataku szału. To bezczelne zwierze co roku orze mi trawnik na działce i za żadne skarby nie chce dać się złapać w pułapkę, otruć lub wyprowadzić do sąsiada. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Kopiec Kreta 02.05.02, 15:13 a nie znasz sprawdzonych, domowych sposobów na odstraszenie kreta? U mnie na działce ZAWSZE działa! Do dziury po krecie wkładasz długi patyk, a na niego wkładasz dodatkowo szklana butelkę... Może to i nieestetyczne ale efekt murowany:))) Jeżeli nie lubisz Kopca Kreta (za nazwę)- nie wiesz co tracisz:) Polecam Kilimandżaro- dzisiaj kupiłem i.... :)))) Ja na prawdę nie robię tutaj reklamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś