lennon1 12.11.04, 11:50 W stylu "zaorać tą Łódź" coraz mniej mnie dziwią. Trudno nie mieć negatywnego odczucia, skoro z tego miasta wypełzał Miller, Pęczak, Kaniewski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał M. Re: komentarze na onecie IP: 80.51.227.* 12.11.04, 12:16 Nie rozumiem - z Łodzi wypełz Miller [1] i to jest przyczyna tego, że jakiś onetowicz pisze "tą" zamiast "tę"? ;-) Poważnie - robię to, co kiedyś doradził mi zamek - nie zaglądam na onet, nie czytam tekstów pisanych przez debili dla debili. Innym też doradzam! [1] Dla ścisłości - Miller jest z Żyrardowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: komentarze na onecie 12.11.04, 16:09 Gość portalu: Michał M. napisał(a): > Poważnie - robię to, co kiedyś doradził mi zamek - nie zaglądam na onet, nie > czytam tekstów pisanych przez debili dla debili. Innym też doradzam! ## Coś sugerujesz? Nie starasz się przypadkiem obrazić Lenona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: komentarze na onecie IP: 80.51.227.* 12.11.04, 22:35 Nie, nie chciałem obrazić Lennona ani nikogo na tym forum. Bardzo przepraszam jeśli zostałem tak odebrany. Chciałem po prostu odradzić wchodzenie na onet. Po prostu nie warto ;) Odpowiedz Link Zgłoś