Dodaj do ulubionych

No i??????????????

15.11.04, 15:06
Nikt nie opisuje wrażeń????? :))))

pzdr
topjes
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomas Re: No i?????????????? IP: 212.191.74.* 15.11.04, 15:14
      Może nie doleciał?

Piszcie ile osób? Jakie zainteresowanie na najlbliższe dni/tygodnie? Czy
      maszyny nadal stoją?
    • Gość: Spott Re: No i?????????????? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 15.11.04, 15:35
      No i byl ATR 72-200
      • Gość: Tomas Re: No i?????????????? IP: 212.191.74.* 15.11.04, 15:44
        Tyle to wiemy.. A coś więcej
        • Gość: Spottt Re: No i?????????????? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 15.11.04, 17:10
          Tzn co wiecej ??
    • Gość: michał_k Re: No i?????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 17:25
      Właśnie Toya podaje, że z Kopenhagi przyleciało 7 osób. Minimum opłacalności to
      20 pasażerów. Porozumienie o lotach podpisano na 3 miesiace. W przypadku braku
      pasażerów, lotnisko zapłaci liniom lotniczym karę - 150 tys. - nie usłyszałem
      ale chyba Euro?
      • geograf Re: No i?????????????? 15.11.04, 17:44
        to tłumaczy kampanię reklamową połączenia w Galerii:>
        Ile osób odleciało do Kopenhagi??
        • topjes Re: No i?????????????? 15.11.04, 18:07
          > Ile osób odleciało do Kopenhagi??

Ja słyszałem, że 7 + 1. Skoro siedmioro przyleciało to jedna odleciała? Choć
          wydaje mi się, że moje źródło podawało, że siedmioro odleciało :)))

To chyba i tak lepiej niż EAE na starcie?

Da się coś sensownego fotnąć zza siatki? Mam statyw i zoom - jest sens jechać?

pzdr
          topjes
          • Gość: adamco Re: No i?????????????? IP: *.farmakol.ku.dk 15.11.04, 18:10
            Odleciala 1 - tzn ja. Nie powiem zebym byl z tego powodu jakos nadmiernie
            szczesliwy, bo mimo iz nadal jestem dobrych mysli to taka sytuacja nie wrozy
            najlepiej na przyaszlosc. Mam tylko nadzieje ze juz od srody bedzie lepiej.
            • topjes Re: No i?????????????? 15.11.04, 18:37
              > Odleciala 1 - tzn ja.

Łaaaaaaaaa - widziałem Cię w TV :))) Dobrze mówiłeś.
              W TVP3 można też było usłyszeć:
              - Prezesa Lublinka - mówił, że w maju będzie pas
              - jakąś szychę z Cimber (czy też SAS?), która prawiła o tym, że to wyjątkowe by
              w takiej aglomeracji nie było regularnych połączeń (powoływał się na Gillette,
              Philips)
              - było info o tym, że to głównie od łódzkich biur podróży zależy sukces lotów i
              charterów (i słusznie)

A potem była mowa o lotnisku w Skierniewicach (tym międzynkontynentalnym). TVP3
              i Radio Łódź rozpoczęły jakąś akcję w stylu "Lotnisko dla Łodzi". Zobaczymy co
              przyniesie ta akcja. Sporo w sumie było o lotnictwie dziś. Jeden gościu z UŁ
              walnął jawnie, że jeśli uda się odrzucić względy polityczne to lotnisko
              ekonomicznie musi stanąć między Łodzią a Warszawą. I na koniec zachęcał
              dziennikarzy by głośno mówić o tych względach politycznych.

W środę konferencja... Ciekawe jaki będzie jej efekt. Choć fakt - w świadomosci
              Łodzian zaczyna się powoli budzić jakiś niby-patriotyzm i postawa "dlaczego
              lotnisko w Łodzi nie mogło by być prężniejsze?". Oby to dobrze wróżyło na
              przyszłość.

pzdr
              topjes
              • Gość: Spott Re: No i?????????????? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 15.11.04, 21:56
                A jak tam sie lecialo jaki serwis na pokladzie napisz cos.
                • adamco Re: No i?????????????? 16.11.04, 14:20
                  Lecialo sie normalnie, tzn fakt moglem siedzic gdzie chcialem mialem okazje z
                  pewnej odeglosci zobaczyc kokpit ;) Na pokladzie 2 stweardessy ktore chyba za
                  bardzo sie podczas lot nie napracowaly. Dostalem niezle jedzenie (malo ale
                  smaczne), dobra kawe i czerwone wino. Wprawdzie podczas ladowania troszke
                  rzucalo ale takie uroki latania.
    • topjes Środa 17.11 17.11.04, 13:18
      Dziś:
      - przyleciało: 8
      - odleciało: 2

Co bardzo cieszy to fakt, że tyle osób przylatuje tu z zagranicy. Jeśli taka
      liczba się utrzyma/wzrośnie to będzie to potwierdzenie tego, że sieciowe
      połączenia znanych linii są dużo skuteczniejsze i że EAE nie mógł być dobrym
      pomysłem - zobaczymy.

pzdr
      topjes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka