p8 12.05.02, 14:14 Karuzela, karuzela, świat się kręci i umiera, Słońce świeci, słoce gaśnie, będzię ciemniej albo jaśniej:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartuch Re: Karuzela... 12.05.02, 14:22 ,,Kiedy pije, pije szczerze, kiedy pije, Bog mnie strzeze" Pozdrawiam, Przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Karuzela... 12.05.02, 17:57 Społeczeństwo, społeczeństwo dyscyplina, posłuszeństwo psychopaci i zboczeńcy społeczeństwo, społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: Karuzela... 12.05.02, 18:02 hubar napisał(a): > Społeczeństwo, społeczeństwo > dyscyplina, posłuszeństwo > psychopaci i zboczeńcy > społeczeństwo, społeczeństwo. Telewizja, telewizja superwizja, schizowizja otumania i oglupia Telewizja, telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Karuzela... 12.05.02, 18:09 Popkultura, popkultura jedno kłamstwo, jedna bzdura nasze radio, fotografia wszystko w łapach trzyma mafia. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: Karuzela... 12.05.02, 18:13 Ambasada, ambasada Tutaj bombe sie podklada Czarna chuste sie zaklada Ambasada, ambasada Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Karuzela... 12.05.02, 18:28 Polityka, polityka tu wojenna gra muzyka jest makieta, ruch lotnika* polityka, polityka. *nie mam pojęcia co ten sepleniący tu śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: Karuzela... 12.05.02, 18:49 hubar napisał(a): > Polityka, polityka > tu wojenna gra muzyka > jest makieta, ruch lotnika* > polityka, polityka. > > *nie mam pojęcia co ten sepleniący tu śpiewa > Chyba raczej jest rakieta, a nie makieta Odpowiedz Link Zgłoś
mlody22 Re: Karuzela... 12.05.02, 18:53 Narkotyki, narkotyki Zloty strzal i sa wyniki Wydluzaja sie rubryki Narkotyki, narkotyki Odpowiedz Link Zgłoś