Dodaj do ulubionych

Jaguar do ślubu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 20:02
Kochani mam do was taką małą prośbę
czy może ktoś nie wie gdzie W Łodzi bądź w okolicach mogę znaleźć taki
samochodzik.
Mój skarb koniecznie uparł się na taki samochód jeśli ktoś ma jakies namiary
będzę bardzo wdzięczna(oczywiście najlepiej gdyby to był jakś nowszy model w
czarnym kolorze).Czekam z niecierpliwosćia i serdecznie dzięki za wszelką
pomoc

Obserwuj wątek
    • Gość: blq Re: Jaguar do ślubu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 22:07
      > będzę bardzo wdzięczna(oczywiście najlepiej gdyby to był jakś nowszy model w
      > czarnym kolorze).

Do ślubu? W czarnym kolorze? Czy to aby na pewno ślub???????
    • Gość: Ja jechałem Audi:) Re: Jaguar do ślubu IP: 212.51.205.* 17.12.04, 12:04
      Odradzam ludzi, którzy się ogłaszają Jaguarem, z ulicy Biegańskiego. Moi
      znajomi umówili się na jakąś tam kwotę a w trakcie "dowozu" do kościoła "Pan
      Szofer" stwierdził, że owszem podrzuci ich ale za kwotę 2 razy większą. Jak się
      nie podoba to wypad. ODRADZAM
    • Gość: helga Re: Jaguar do ślubu IP: 212.191.130.* 17.12.04, 15:41
      A lincoln nie może być ?
      • Gość: aga Re: Jaguar do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 17:24
        dzieki kochani za odpowiedzi,ale może ktos ma jakies adresy badz telefony
        ...a co do tego koloru to oczywiście nie musi byc czarny tylko jakis ciemny
        kolorek.
        czekam z niecierpliwościa na odpowidzi(to mój adres malinkaplus@interia.pl).
        z góry dziękuje
        aga
    • Gość: helga Re: Jaguar do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:36
      Lincolna podam w przyszłym tygodniu. Czy nie jesteś przypadkiem Agnieszką Z.
      która wychodzi za mąż za G.?
      • Gość: aga Re: Jaguar do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:09
        Nie niestety jestem Agnieszką która wychodzi za mąż w czerwcu i to za B.

...i co nikt nie chce mi pomóc :( z tym jaguarem
    • Gość: ooo Re: Jaguar do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:26
      A czy Twój skarb nie mógłby źnaleźć tego samochodu skoro to jemu tak na tym
      zależy?
    • Gość: caffee Re: Jaguar do ślubu IP: *.170-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 19.12.04, 12:31
      Hej Aga!
      A o jaki rocznik (mniej wiecej) Ci chodzi? Moja przyjaciolka jechala jaguarem,
      ale takim predwojennym. Mowie Ci cudo!!!!!!
      Jesli jestes dalej zaiteresowana poodesle Ci zdiecie i uruchomie kontak.
      Pozdrowionka Magdalenka
      • intruder Re: Jaguar do ślubu 19.12.04, 17:50
        Ja też bym chętnie podjechal Jaguarem, ale jeszcze NAM się tak nie spieszy:) W
        ogóle to bym chcial być posiadaczem takiego luksusu:D
        • Gość: aga Re: Jaguar do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:12
          dzięki kochani za odpowiedzi...a tak naprawde to nie tylko mojemu skarbku tak
          zależy na tym jaguarze, ja tez zawsze o takim marzyłam; a rocznik sama nie wiem
          jaki ale tak ok `99
          • Gość: aNONIMOWY Re: Jaguar do ślubu IP: *.toya.net.pl 21.12.04, 22:28
            A dwuletni jaguar może być?
            na czterech nogach...
            • Gość: aga Re: Jaguar do ślubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:43
              ...i nikt mi nie pomoże :(
              :(
              :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka