Dodaj do ulubionych

Kogo ŁKS może pozyskać z Lecha Poznań

IP: 195.69.80.* 19.12.04, 18:24
zaraz a dopiero co było mówione o madeju o reszcie...czuje ze coś tu
zdecydowanie jest nie tak jak być powinno!!czyżby działacze oddali Wachowicza
za bezcen??
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Przecież wiadomo że Madej nie będzie grał w 2 lidz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 18:55
      nie obraż sie ale jak mogłeś pomyśleć że Madej i reszta cwaniaków będzie chciał
      grać w 2 lidze grać. On nie chce grać w biednym Lechu a co dopiero w 2-ligowym
      i biednym Łks-ie
      • Gość: młody nie nie nie!!wiedziałem że nie przyjdzie!!ale... IP: 195.69.80.* 19.12.04, 20:59
        zastanawi mnie po co było to gadanie o madeju i innych całkiem dobrych
        zawodnikach...czy dzialacze ŁKSu chcieli jakoś ukryć to że wachowicza oddali za
        nic...no bo sorki ale ci z tej listy to raczej nie sa znaczące wzmocnienia!!!

• Gość: Bogdan Re: Kogo ŁKS może pozyskać z Lecha Poznań IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 19.12.04, 18:57
      Młody chyba rzeczywiscie jesteś b.młody jesli w ogóle myslałeś ze Wachowicza
      mozna wymienic na Madeja i jescze wziąc kasę.Człowieku gdzie Ty zyjesz?Nawet
      łeb za łeb nie wymienisz Madeja za Wachowicza.
      • Gość: młody źle mnie zrozumiałeś!wiem że madej tylko kasy chce IP: 195.69.80.* 19.12.04, 21:02
        ja patrze na aspekt tego czy działacze dali sie w jajo zrobić...czy może kogoś
        w jajo chcą zrobić!!
        • Gość: galera nie wiadomo... IP: 81.219.125.* 19.12.04, 21:11
          Lech ma zapłacić 200 tysięcy zł podobno i dorzucić któregoś z: Dariusza
          Stachowiaka, Marcina Pontusa (4 gole jesienią w rezerwach), Pawła Buzały (3),
          Jakuba Wilka (1), Krzysztofa Strugarka, Mirosława Golińskiego i Arkadiusza
          Czarneckiego. Podobno ten pierwszy to niezły piłkarz ale i tak za Wachowicza
          można było wziąć dużo więcej!
          • Gość: poznaniak Chyba jednak ktos tu ściemnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 23:45
            bo z tego co ja wiem to Pontusa juz w Lechu nie ma, a Stachowiak to nie
            napastnik a lewy pomocnik. Ze swojej strony polecil bym wam Wilka (b.obiecujacy
            rozgrywajacy, dobrze bije wolne) oraz Czarneckiego(śr.obronca).
            • Gość: KOLEJORZ Re: Chyba jednak ktos tu ściemnia... IP: *.icpnet.pl 20.12.04, 19:21
              Wezcie w rozliczeniu naszego prezesa,dobrze kiwa,prawie jak Mirek Okonski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka