zoe04 Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 21:19 w domu doła sobie zachoduje swierzego... bede sam z myslami :((( Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 21:49 Założę się, że zaraz tu pojawi się teufel. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprys Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:14 Mądry człowiek nie powinien wogóle spedzać sylwestra na zabawie. Czym się tu cieszyć, że jest się starszym o rok ? Mądry człowiek powinien wykorzystać ten moment na zadumę nad własnym i innych zbłądzonych ludzi losem. Odrobina alkoholu jest co prawda wskazana, ale tylko po to, by móc byc w 100% szczerym wobec własnej osoby - bo przecież bardzo trudno jest się przyznać (nawet przed samym sobą) do popełnionych błędów. Politowanie godni są ludzie, którzy w tych ważkich godzinach poddają się lubieżnej zabawie, gorszeniu innych, spożywaniu dużych ilości alkoholu, bądź zażywaniu groźnych substancji odurzających. Im trzeba współczuć. Ale najbardziej wstrętna jest dla mnie rozwiązłość seksualna panująca na tego typu przyjęciach. Czy ci "ludzie" wogóle nie myślą o konsekwancjach... Wszyscy przecież wiemy jak głębokie rany w psychice wywołują tego typu zachowania. Czasem nie mogę zrozumieć jak wiele bezmyślności jest w ludziach.... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 22:19 Nie pal więcej zielska, to przestaniesz mieć wizje patologicznych sylwestrów. :P Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 22:18 eee, Tojfel sie juz wszystkim pochwalił :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 22:20 I jak tu upilnować tego teufla. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 22:22 przerobić go na pantograf :D Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Nie da rady 26.12.04, 23:29 Sprawdzono empirycznie, że Teufel bardzo źle przewodzi. Ponadto powstają u niego zakłócenia elektrolityczne. Jedyne, co mu idealnie na Sylwestra wychodzi, to rekuperacja do sieci ;P <złośliwy_mode=on> Odpowiedz Link Zgłoś
hanya a może jednak ze słownikiem ortograficznym? :) 26.12.04, 23:22 bo można by połączyć przyjemne z pożytecznym... i przeglądając słownik wyhodować całkiem świeże spojrzenie na swiat :) pozdrawiam, hanya p.s. i naprawdę nie chciałam być złośliwa ;) tylko mam hopla na punkcie ortografii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fleurette Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 26.12.04, 22:34 w domu, organizując imprezę dosć spokojną na niewiadomą do końca liczbę osób. w każdym razie szykuje się niezła paczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
blenda04 Re: pozazdrosisc... hehe (nt) 26.12.04, 22:51 Ja będę spędzała sylwestra w towarzystwie mego nowego chłopaka i jego kolegów z drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 22:54 Ja się nie bede wypowiadał, bo ze skoro główny się nie odezwał to po co ja mam?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 27.12.04, 15:16 Podobno już się wypowiedziałeś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 28.12.04, 00:19 Wskaż mi gdzie:P:> Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 23:02 W Pradze, z nową Panią mego serca :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 23:04 skoro w Pradze, z Panią.... to pewnie Pani Prażynka???? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Strzałka, podejdź no do płota... 26.12.04, 23:07 ...za nabijanie się z Niej strzała chcesz?! NO! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka ach Zamku 26.12.04, 23:10 jam nie godzien nawet na księżniczkę z zamkowej wieży patrzeć a cóż tu dopiero o nabijaniu się wspominać :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Zamek jak to zamek... 26.12.04, 23:14 ...czci niewieściej broni jako Lew! (choć sam Koziorożec) A co do patrzenia - Ona decyduje, ja w tej kwestii głosu nie mam, zali wszakże demokrację mamy, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka ...zacina się w najmniej odpowiednim momencie:P 26.12.04, 23:24 ano prawdaż:] Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Oj nie, amigo Flecha... 26.12.04, 23:27 ..ja tam wcale błyskawiczny nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen i tak 27.12.04, 14:49 eee, dupa, niewazne, ide spac, za godzine do pracy, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 23:04 chyba at home, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 26.12.04, 23:08 u wuja w lesie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blissy Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? 28.12.04, 00:04 Jak to gdzie? Na imprezie :D No ten, Zakopiec nie wypalił więc... trza udawać ze w Łodzi też jest faaaajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat28 Re: a gdzie spedzają sylwestrową noc forumowicze? IP: *.profiline.com.pl 28.12.04, 08:58 Ja będę spędzał sylwestra i 10 następnych dni w Londynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
prawy w pracy 28.12.04, 12:24 Jak w temacie... Od 21.00 do 3.00 będę prowadził program... i jedno co mogę Wam zagwarantować - to będzie najlepsza impreza w mieście. Prawy Odpowiedz Link Zgłoś