Dodaj do ulubionych

Dziewczyny za kierownicą

IP: *.chl.asp.gda.pl 04.01.05, 12:13
Trzymam kciuki :) Bo to też jest moje,jeszcze niespełnione, marzenie.
Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: gnuś Wstrząsy są niezdrowe dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 14:04
      Wstrząsy są niezdrowe dla kobiety. Mogą później mieć komplikacje z urodzeniem
      kolejnych pokoleń rajdowców i pozostaną ich dziecim tylko monitory i dżojstiki.
      Zresztą może to i dobrze...
      • Gość: Boom Re: Wstrząsy są niezdrowe dla kobiety IP: *.vline.pl 05.01.05, 16:05
        Podejrzewam, że Twoja mama sporo czasu spedzała w aucie skoro teraz Ty siedzisz
        przy komputerze. Dziewczyny świetnie sobie radzą - sam je widziałem. Życzę im
        powodzenia i dalszych sukcesów.
    • lennon1 Re: Dziewczyny za kierownicą 04.01.05, 14:26
      Życzyłem redakcji żeby w tym roku lepiej czytała teksty przed publikacją.
      Te dziewczyny jeszcze nie zaczęły jeździć , a Wy już o nich piszecie.

"Dziewczyny jeżdżą ze sobą od marca tego roku."
      • barracuda7110 Re: Dziewczyny za kierownicą 04.01.05, 14:29
        Redakcja ma szklaną kulę, w której widzi przyszłość.
        • Gość: Al_ Re: Dziewczyny za kierownicą IP: *.toya.net.pl 04.01.05, 18:47
          A czas to przecież pojęcie tak względne ;)
    • Gość: Lila cos do siebie IP: *.toya.net.pl 05.01.05, 17:01
      Z przykrościa musze stwierdzic ze artykul nie jest rzetelny i wiele faktow jest
      poprzekrecanych a nawet tak kluczowe sprawy jak to czym KJS jest!!! Nie jest to
      bowiem jezdzenie wzdłuz jakiegos toru na placu na czas !!! Jest to kilka prób
      zręcznościowych zlokalizowanych w różnych częściach miasta, które pokonuj sie
      na czas. Wywiad przeprowadzony byl jeszcze w zeszlym roku stad ta niescisłość
      ze startami.No i nigdy żadna z Nas nie powiedziała ze chcemy startować z
      PZMotach. Tyle ode mnie. Pozdrawiam Lila.
      • lennon1 Re: cos do siebie 05.01.05, 17:22
        Niestety rzetelność dziennikarzy GW ostatnio pozostawia wiele do życzenia.
        Piszą co im się podoba.
    • Gość: bse Re: Dziewczyny za kierownicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:23
      Dziewczyny jak maliny! Znam te dziewczyny z EK-SOCu i musze przyznać, że sam
      bym się z nimi pościgał i nie tylko-hehehe. Narazie moge się z nimi ścignąć
      tylko tramwajem ;). Nie zgadzam sie z opinią na temat liczby godzin na kursach
      na prawojazdy to jakaś przesada drogie panie. Myśle że nasze kursy na prawko to
      ewenement na skale światową jak wiele rzeczy w tym kraju :(. Może takie kursy
      przeprowadza się w Korei Pn. tam miałoby to jeszcze jakis sens bo nikt nie ma
      tam samochodu poza Kim Jong-il`em.
      • Gość: Kari Re: Dziewczyny za kierownicą IP: *.vline.pl 08.01.05, 22:04
        Drogi BSE. Jak masz ochotę się pościgać - zapraszamy;) Zwłaszcza teraz gdy
        podobno kupujesz auto:) Może być niezła zabawa. Najlepiej na najbliższym
        rajdzie w Łodzi - nie wiem jeszcze kiedy ale dam Ci znać:) A co do tego "i nie
        tylko" to przedyskutujemy to na osobności;) Pozdrawiam.
    • Gość: res Kiedy w Lodzi jakis KJS?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:44
      czy wiadomo kiedy w Lodzi odbedzie sie jakis KJS?chetnie popatrze na zmagania
      dzielnych kobitek ;)powodzenia dziewczyny!
      • Gość: Lila Re: Kiedy w Lodzi jakis KJS?? IP: *.toya.net.pl 10.01.05, 14:25
        narazie dostepny jest jedynie kalendarz imprez w Tomaszowie Mazowieckim.
        Na łodzki jeszcze trzeba troche poczekac ( jak zwykle) ale bedzie napewno
        dostepny na stonie internetowej automobilklubu łodzkiego
        jesli sobie zyczysz to podaj mi e mail to napisze na priva kiedy bedzie mozna
        nas zobaczyc
        pozdrawiam
        Lila
      • Gość: Lila KJS 24 kwietnia 2005 Łódź IP: *.toya.net.pl 15.04.05, 10:25
        Witam !
        Jak w temacie, serdecznie zapraszam zarówno kibicow jak i zawodnikow.
        Informacje : www.autoklublodz.pl
        Pozdrawiam
        Lidia
    • Gość: kanu Re: Dziewczyny za kierownicą IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 19:59
      bravo, pokażcie na co Was kobietki stać...

hehe pozdrowionka Mloda :)
      • Gość: lavinka Re: Dziewczyny za kierownicą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:14
        Biorąc pod uwage moje dokonania w zakresie dwukułówek(wycieczki na dno
        strumienia, spotkania 3st z drzewami i kilka niegroźnych kontuzji tych co na
        mnie wjechali-mnie nic się niestało) doszłam do wniosku,że jestem zagrożeniem
        na drodze i nigdy nie zrobię prawka. Z poczucia odpowiedzialności za swoje
        możliwe czyny.
        Nie każdy ma talent.

lav

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka