Dodaj do ulubionych

Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już:

IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.05.02, 21:26
Forumowy bar uważam za otwarty!
(Skoro jedni świętują na Juwenaliach, to pozostali mogą świętować na forum!)

Dziś polecamy:
piwo 0,5-> gratis
piwo 1,0-> gratis!
piwo 1,5-> dwa gratisy!

a nasz "forum-Band" śpiewa:
"piwa, najelcie piwa, dobrego piwa, ze starej beczki... aaaa..
od piwa, głowa się kiwa, od tego piwa, ze starej beczki od barmana..."

pozdroofka, Ixtlilto
Obserwuj wątek
    • grover Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 21:30
      Hehe, przypomniała mi się stara imprezka na forum. To ja dwa gratisy poproszę i
      trzeci na wynos :)))))
      Grover
      Ps. A pani co podać?
    • geograf Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 21:30
      Ktos chce??
      HOP HOP!!
      a może z sokiem?? tylko za jeden usmiech;)
    • saper_ Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 21:36
      To ja już staję w kolejce, żebym potem nie musiał doganiać towarzystwa
      karniakami ;)
      A już za półtorej godzinki..... :)))))
      W górę szklanki!!!
      • grover Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 21:38
        To ja stawiam PIWO Saperowi, za stare dobre czasy (na spotkaniu trzeba będzie
        realnie coś chlapnąć)
        • saper_ Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 21:40
          Dobrze mówisz Grover, dobrze mówisz :))))))) Wielkie dzięki za PIWO - gul gul
          gul gul gul aaaaaaach , ale pychota, dokładnie takie jak lubię - ZIMNE!!! To ja
          w rewanżu też stawiam browca. Barman!! dla wszystkich po zimnym browarku!!
          • grover Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 21:42
            Dobrze mówi, nalać mu i wszystkim innym też :))
            Za uczących się, pracujących i muszących siedzieć w domu...
            Grover
            • geograf Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 21:47
              które piwo??
              ciemne, jasne?
              w jakiej szklance??:))
              • Gość: emem Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.05.02, 21:55
                Geo , bądż facetem : tylko kufel !!!
                • geograf Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 21:59
                  Ok,
                  proszę
                  do pełna

• Gość: emem Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 18.05.02, 22:02
                    :) !!!!!!!!!!!!
                    • geograf Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 22:03
                      czy tkoś chce paluszki do tego?

a może coś innego??

czy nikt iunny juz nie chce pywa??
                      • Gość: kasiaprim Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.pai.net.pl 18.05.02, 22:21
                        ...i slone orzeszki...
                        O'żesz! Ki diabeł...
                        • petter Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 22:26
                          To i dla mnie jedno poprosze :-)))

peter
                          • Gość: simisola Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: 2.4.STABLE* / 10.120.21.* 18.05.02, 22:44
                            A ja poproszę jedno z sokiem, baaardzo proszę.
                            I orzeszki. Obowiązkowo.
                            A do 29 maja juz blisko...:))))))))))))))))
    • kirka1 Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 18.05.02, 23:13
      ojej, że też dopiero teraz tu trafiam
      chyba mam sporo do nadrobienia, dlatego PIWA, nalejcie PIWA

i małe pytanko, czy ktoś mógłby zaserwowac tu martini:)))))))byłoby wtedy
      bardzo miło
    • Gość: Do. Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.bluewin.ch 19.05.02, 00:24
      Ja wiem, ze to bar piwny, ale czy nie maci emoze dobrego bialego winka?
      Chetnie sie przylacze :-)))
      Do.
    • hubar Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 04:02
      eeeee tam piwa... ja tam wolę barmankę ;-)
      • Gość: Ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.02, 09:01
        Barmanek nie sprzedajemy!

Przepraszam, są jeszcze amatorzy złocistego trunku- czy na dziś FORUM BAR
        zamienia się w BAR MLECZNY? :))

MENU na dziś:
        kerir; witaminka C (tyko proszę mi tu nie śpiewać: "najwięcej witaminy mają
        Polskie dziewczyny"); małe Tyskie; beczka Tyskiego; plussssz z magnezem; kawa;
        surowe jajko; rosołek; praca...

Co komu podać?

(menu zaczerpnięte z wątku: "Lekarstwo na kaca"
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=LODZ&wid=166755&aid=166755
        jeśli ktoś ma inne propozycje do dzisiejszego menu- to chętnie podamy w naszym
        BARZE MLECZNYM)

Ixtlilto
        • grover Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 10:31
          To ja jedną pracę na wynos poproszę :(
          • Gość: Ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.02, 10:36
            ależ proszę bardzo! Jaką? wypracowanko napisać? zadanie rozwiącać? magisterkę?
            doktorat?
            Czas oczekiwania na zamówienie uzależniony od trudności pracy jakiej wykonanie
            zamawia klient!
        • zamek Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ 19.05.02, 12:00
          To ponieważ mnie wczoraj nie było, to na zaś beczułkę
          Tyszczaka poproszę... :)
          pozdrowionka
        • hubar Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 13:32
          A kto mówi o kupowaniu?
          Coś mi się zdaje że dziś ja tylko dla towarzystwa wpadłem do baru... kaca nie
          mam (a powinien być), a jakiegoś piwka nie mogę nawet spić bo dziś autkim będę
          jeździł:-)
          Ale napiwek ptysiowy mogę rzucić

pozdrowy
          • Gość: Ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.02, 14:04
            Dla Pana więc soczek pomarańczowy i pogawędka z barmanką :)
            (napiwki mile widziane)
            • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odw DO IXIK 19.05.02, 14:06
              Gość portalu: Ixtlilto napisał(a):

> Dla Pana więc soczek pomarańczowy i pogawędka z barmanką :)
              > (napiwki mile widziane)

Nie licz na napiwki. Brzydal to straszny skapiec:-
              ))))Pozdrawiam
            • hubar Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 14:09
              Soczek nie zabardzo jest lubiany... ale rozmowa z barmanką..hmmmm no no no
              może ;-) pewnie, a ptysia to już na sam początek dam!

pozdrowy
    • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 10:39
      Litrowy kufelek poprosze, Jestem w pracy, ale
      zaryzykuje:-))))
      • Gość: Ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.02, 10:44
        płatne: jednego ptysia!
        dzisiaj tylko lekarstwa na kaca sa gratis! :)
        • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_barDO IXIKA 19.05.02, 10:55

> płatne: jednego ptysia!
          > dzisiaj tylko lekarstwa na kaca sa gratis! :)

EEEEE, myslalem, ze po znajomosci....No dobra, przy
          najblizszej okazji dostaniesz 3 ptysie.
    • tulka Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 11:01
      No proszę bardzo, kaca nie mam, a i tak pracuję. Całkowicie gratis...
      Ech, życie...
    • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 14:45
      Jeszcze kufel, prosze!!!!!Jest tam ktos:-
      )????Hm......Barmanka czyms zajeta??????
      • Gość: Ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.02, 14:55
        no co? ja mam pracować 24/dobę?
        No ale ok- specjalnie dla pana Bartucha: kufelek 1.0l

a nasz FORUM-BAND śpiewa:
        "szklana pogoda, szyby niebieskie od telewizoru..."

(ps. proszę o zastępstwo do jutra!)
    • tica Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 14:48
      a ja też się chętnie napiję... może to mi w koncentracji pomoże i zajmę się
      konkretniej nauką :)

pozdrrr
      • saper_ Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 16:26
        No dotarłem w końcu do tego baru... mogę prosić o jakiegoś zimnego browarka?
        • ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 16:31
          Alez oczywiście, tyle tylko, że dziś browarek płatny! Forma płatności do
          ustalenia z barmanem, obowiązuje waluta forumowa: "ptyś"

No to ile tego piwka?

z głośników: "zróbmy więc prywatkę jakiej nieprzeżył nikt,
          niech sąsiedzi walą, walą, walą, walą do drzwi,
          sztuczne ognieniech się palą, palą, palą a Ty, tańcz i..."

Ech... byle do 29 :)
          • Gość: mch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.pai.net.pl 19.05.02, 18:40
            ixtlilto napisał(a):

> Alez oczywiście, tyle tylko, że dziś browarek płatny! Forma płatności do
            > ustalenia z barmanem, obowiązuje waluta forumowa: "ptyś"

Eh te ptysie. Ja płacę już walutą europejską: "bułka francuska". :)

> No to ile tego piwka?

Hurtowo pięć beczek. :)

> z głośników: "zróbmy więc prywatkę jakiej nieprzeżył nikt,
            > niech sąsiedzi walą, walą, walą, walą do drzwi,
            > sztuczne ognie niech się palą, palą, palą a Ty, tańcz i..."

GÓÓÓÓÓÓRAAAAALUUUUUU! CZY CIIIIIII NIEEEEE ŻAAAAAL...? itd. :)

• geograf Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 19:52
              Gość portalu: mch napisał(a):

>
              > Eh te ptysie. Ja płacę już walutą europejską: "bułka francuska". :)
              >

Czy to przypadkiem ANGIELKA nie zwiemy w naszym rejonie??
    • p8 Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 16:31
      Czy to jest bar przed zakrętem???

Proszę szklankę mleka, setkę i duże piwo i dobre słowo:)
    • yavorius Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 17:07
      Wchodzę!
      • Gość: mch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.pai.net.pl 19.05.02, 18:37
        Drzwi otwarte :)
    • Gość: mch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.pai.net.pl 19.05.02, 18:36
      Dzieńdobry. Posterunkowy mch, Wydział Przestępstw Gospodarczych.

Czy macie zezwolenie na prowadzenie usług gastronomicznych?
      • Gość: Ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 19.05.02, 19:11
        eeee....yyyy....mmm...ey... hmmmm.... Może piwka?! :)P
        • Gość: Do. Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.bluewin.ch 19.05.02, 19:31
          Poprosze cos na zalanie robaka.. tego ktory toczy nasze forum (znowu...)
          Do.
        • kropka. Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 19:34
          No to już świat sie kończy, jak Ixtlilto bar otworzyła!!! Mała, kto Cie tego
          nauczył??? W jakim towarzystwie Ty ostatnio bywasz???? Yeeeeeeeeeezu!!!
          Z sokiem poproszę i pianka na palec :-)
          • gabi1 Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 21:52
            Przepraszam czy mogę się przysiąść do Pani :-))
          • ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 22:37
            To ja tu dbam, żeby towarzystwo się dobrze bawiło a jeszcze miotłą od Kropki
            dostaję :(

Kropka albo bije, albo gani, albo karci, albo krzyczy, albo.... albo... :)))

pozdroofka, Kropeczko: piwko z sokiem + pianka na palec!
    • grover Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 19.05.02, 22:22
      Piwko na dobranoc dla mnie, proszę RAZ...
    • jasam Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 20.05.02, 11:34
      Czy w poniedziałek od rana to bar będzie czynny.
      Właśnie powracam świadomościowo po dłuuuugim rozrywkowym weekendzie.
      Mała czkawka. Piwko by sie przydało.
      Może być ......, jakiekolwiek. aby było.
      pozdr.
      • Gość: kirka1 Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.05.02, 12:18
        no to na miły poczatek dnia- jeden kufelek bursztynowego napoju, hej!!!:-)))))

ale juz teraz czekam na to obiecane, 29.05;)))i pozdrawiam barmana:)))hej
        • yaa Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 20.05.02, 12:25
          Kufelek poproszę - tak gdzieś wielkości wiadra ;-)
          Pozdrawiam
          Yaa
    • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 20.05.02, 16:57
      4 poproszę!!!!!!!A co mi tam:-)))))))))))
      • hubar Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 20.05.02, 17:01
        A czemu właśnie cztery? Oj to okazja, ale to na koszt barmanki! hehe a jak
        właśnie, jakoś tak milczy, gdzie ona?

pozdrowy
        • ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 20.05.02, 20:32
          barmanka mówiła, że prosi o zastępstwo... a przed pracą posiedziała na zapleczu
          i wypiła gorącą czekoladę :)

Dziś proponuję właśnie wyroby czekoladowe:
          czekolada na gorąco
          czekolada na zimno
          czekoladowy budyń
          czekolada w tabliczce
          czekoladowe lody
          "grzanka"

Co podać?
          • p8 Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 20.05.02, 20:35
            ixtlilto napisał(a):

> barmanka mówiła, że prosi o zastępstwo... a przed pracą posiedziała na zapleczu
            >
            > i wypiła gorącą czekoladę :)
            >
            > Dziś proponuję właśnie wyroby czekoladowe:
            > czekolada na gorąco
            > czekolada na zimno
            > czekoladowy budyń
            > czekolada w tabliczce
            > czekoladowe lody
            > "grzanka"
            >
            > Co podać?

Hmmm - ja poproszę rodzynki w czekoladzie, włażą w zęby ale co mi tam!!!
    • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 10:42
      Halo!!!!Pani Barmanko!!!!Czy tu jest samoobsługa:-)))???????
      • hubar Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 14:34
        Barmanka ma urlop i proszę na nią nie krzyczeć!
        A Ty Zlewie lepiej się pojaw w szkole, bo widzę że znów się po melinach
        toczysz! :-)

pozdrowy
        • saper_ Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 17:52
          To nasz uroczy bar zyskał teraz miano "meliny"? A co na to urocza barmanka?
      • ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 15:13
        samoobsługa jak samoobsługa, piwa poszłam szukać :)

dziś w menu napoje chłodzące.
        • kx Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 15:20
          eee, to chyba jakaś parodia, a nie bar :(
          • ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 15:28
            KX!
            bo zaraz dostaniesz miotłę i będziesz sprzątać bo żaden zapis, że obsługa ma
            być miła w tym barze nie istnieje!

Więc o szanownej pani podać?
            Piffko?
            Soczek?
            Drinka?
            ...?
        • hubar Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 15:20
          Dobrze że nie Samoobrona...
        • yaa Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 15:24
          ixtlilto napisał(a):

> samoobsługa jak samoobsługa, piwa poszłam szukać :)
          >
          > dziś w menu napoje chłodzące.

To yaa poproszę o kufelek napoju chłodzącego ;-)
          Pozdrawiam
          Yaa
          • saper_ Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 17:46
            To zacznijmy od zupy chmielowej :)
    • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumo_ już: DO BRZYDAL 06.06.02, 17:48
      Czy ja mówię do Ciebie, Brzydalu Paskudny????Zwracałem się do Barmanki, więc
      się uspokój!!!!
    • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_ już: DO SAPER 06.06.02, 17:54
      Barmanka da sobie radę, Przyjacielu:-))))))Rrzecz w tym, by nie wpuszczać do
      Baru Brzydali:-)))))))))))
      • saper_ Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_ już: DO BARTUCH 06.06.02, 17:56
        Masz rację Przyjacielu, zapomniałem o wałku :))))))
        • Gość: Ixtlilto Re: Piwa, nalejcie piwa IP: *.widzew.net / 10.14.3.* 06.06.02, 18:00
          panowie sobie pogaduchy urządzają przy barze? prosze bardo, proszę mi tylko
          innych gości nie denerwować!
          • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa Do IXIK 06.06.02, 18:01

> panowie sobie pogaduchy urządzają przy barze? prosze bardo, proszę mi tylko
            > innych gości nie denerwować!
            Tak jest, pani Barmanko!!!!!!!!!!!!

• saper_ Re: Piwa, nalejcie piwa 06.06.02, 18:03

> panowie sobie pogaduchy urządzają przy barze? prosze bardo, proszę mi tylko
            > innych gości nie denerwować!

Tak jest, pani Barmanko!!!!!!!!!!!!
            • kx Re: Piwa, nalejcie piwa 06.06.02, 18:47
              Barmanka w klientki rzuca miotłą, a klienci siedzą cicho jak trusie, jedynie od
              czasu do czasu recytując zgodnym chórem "tak jest Pani Barmanko!!!"
              Gdzie ten bar- na Alternatywy 4???
              • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa DO KX 06.06.02, 19:04
                kx napisał(a):

> Barmanka w klientki rzuca miotłą, a klienci siedzą cicho jak trusie, jedynie od
                >
                > czasu do czasu recytując zgodnym chórem "tak jest Pani Barmanko!!!"
                > Gdzie ten bar- na Alternatywy 4???
                Jak ja lubię ten serial.......Szkoda, że Wilhelmi juz w Piekiełku. Chyba go tam
                spotkamy, nie sadzisz????

• do_gory litra -raz ! 06.06.02, 21:19
    • kirka1 Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 06.06.02, 21:24
      jak już napisałam w jakimś wątku- przerzucam sie na Krwawą MAry, a raczej
      MARYchewkę;-)))))

soczek owocowy poproszę, raz;-) bez dodatków, ale z podwójną słomką, plasterek
      cytrynki też mile widziany. Drink ma cieszyć smakiem i estetyką podania:-)))))))
    • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 07.06.02, 17:14
      Ale dzień!!!BRRRRRRRR. Proszę Absoluta z sokiem porzeczkowym. I może coś do
      przegryzienia????
      • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 07.06.02, 17:17
        I jeszcze jednego!!!!!!!!!
        • bartuch Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 07.06.02, 17:29
          Cholera, wychodzi na to, ze jestem sam i pije do lustra....Ale. trudno. Na
          trzecia nóżkę!!!!!!!!!!!
          • saper_ Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 07.06.02, 17:31
            Ja się chętnie przyłączę, ale poproszę o dobrego grzańca - bo gardło mi
            wysiadło :(
    • balonus Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: 15.06.02, 23:47
      Ach napił bym się dobrego grzańca z jajcem.
      Takiego co to go podaje Łukasz w schronisku pod Jaworcem w Bieszczadach.
      • Gość: kx Re: Piwa, nalejcie piwa!(forumowy_bar_odwiedziło_ już: IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 16.06.02, 02:04
        grzańca w taki ciepły wieczór???
        ja bym poprosiła o schłodzone wino, ale barmanka chyba gdzieś usnęła w kąciku...
    • tulka Dziewczyny, idźcie na piwo!!! 16.06.02, 09:31
      Słuchając wczoraj radia dowiedziałam się, że różne dobroczynne składaniki
      zawarte w piwie (okazuje się, ze są i takie ;-)) są znacznie lepiej przyswajane
      przez organizm kobiety niż mężczyzny. Ponadto piwo wcale nie jest tak bardzo
      kaloryczne, za jakie uchodzi.
      W związku z powyższym, jako że na zdrową żywnośc nigdy nie jest za wcześnie,
      chyba się skuszę na kufelek :-)
      • ninna Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! 17.06.02, 19:08
        W piwie jest duuuuzo wityaminy B

I do tego jest swietne jako plukanka do wlosow :o)
        • tulka Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! 17.06.02, 19:10
          No i właśnie te witaminę B (między innymi) przyswajamy podobno lepiej niż
          mężczyźni :-)
          • ninna Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! 17.06.02, 19:15
            No to prosze. Oto starodawne sniadanie (w szczegolnosci pan). Pojawialo sie na
            polskich stolach, zanim nie ustapila miejsca kawie:

Zupa piwna ze smietana i twarogiem:

W emaliowym rondlu zagotowujemy 3/4 l jasnego piwa, a gdy sie raz zagotuje,
            dodajemy 1/4 l gestej, niezbyt kwasnej smietany. Goraca zupe zaciagamy
            natychmiast 3 surowymi zoltkami utartymi "na puch" z 8-10 dkg cukru. Na kazdy
            talerz kladziemy nieco pokruszonego (lub pokrajanego w kostke) niekwasnego
            twarogu i zalewamy goraca zupa. Oddzielnie mozna podac lekko przyrumienione na
            mazle grzanki z chleba.
            • tulka Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! 17.06.02, 19:18
              Brzmi smakowicie, ale to już chyba jest dość kaloryczne... Ale może kiedyś
              wypróbuję. Dzięki :-)
              Na śniadanie jednak pozostanę przy herbacie ;-)
              • ninna Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! 17.06.02, 19:24
                Ja nie probowalam jeszcze....

Za to jadlam kielbase w sosie polskim (znaczy sie zrobionym z piwa) :o)
          • kropka. Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! 17.06.02, 19:23
            poproszę małą witaminę B z podwójnym sokiem malinowym. Trzeba dbać o zdrowie!
            • ixtlilto Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! (wróciłam) 17.06.02, 19:47
              Ależ już podaję!

<witaminkaB> + <sok><sok> dla szanownej Pani!

I mam od razu pytano! Nie było mnie kilka dni i od razu jakiś klient wywiesił
              obok baru taką oto kartkę:

"Uwaga - piwo zawiera żeńskie hormony!

Ostatnie badania naukowe ujawniły, ze piwo zawiera żeńskie hormony. Jeśli
              chcecie zachować męskość przeczytajcie poniższy artykuł opublikowany w
              Scientific American przez dr Flowera 29.02.99.
              Eksperyment przeprowadzono na reprezentatywnej grupie 100 mężczyzn. Aby
              sprawdzić, czy rzeczywiście piwo zawiera żeńskie hormony, każdy z nich dostał
              11 litrowych butelek celem wprowadzenia ich zawartości do organizmu, czas
              badania wynosił ok 3 godzin.
              Oto wyniki eksperymentu:
              - u 75% stwierdzono zaburzenia myślenia i mowy
              - 100% nie potrafiło prowadzić samochodu
              - u 90% zauważono tendencje do tycia
              - 80% wpadło w melancholię i wybuchało płaczem o byle głupstwo
              - 80% chciało wydać pieniądze na byle co
              - 75% trudno było zrozumieć
              - 90% nie było świadome, że opowiada głupoty
              - 85% nie było w stanie przyznać się do własnych błędów
              I jak tu powiedzieć, ze w piwie nie ma żeńskich hormonów?"

Aby naszym kochanym panom udowodnić, że jedna są w błędzie: dziś dla wszystkich
              jedna "witaminka B" GRATIS!

pozdroofka, Ixtlilto
              • tulka Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! (wróciłam) 17.06.02, 20:14
                Dobry seksistowski kawał nie jest zły... ;-)))))))
                • Gość: Ixtlilto Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! (wróciłam) IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.06.02, 20:37
                  witaminka B dla Ciebie Tuleczko!
                  • tulka Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! (wróciłam) 17.06.02, 21:32
                    Dzięki, Ixiku. Potrzebna mi jest niezmiernie :-)))))))))))
                    • saper_ Re: Dziewczyny, idźcie na piwo!!! (wróciłam) 17.06.02, 21:47
                      Panie dzisiaj tak we własnym gronie się bawią? To ja tylko porwę porcję
                      witaminki i zmykam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka