Dodaj do ulubionych

Do "obiektywnej" Gazety

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:34
witam, kupuje GW czesto jednak coraz bardziej denerwują mnie dziennikarze
sportowi Gazety Łódzkiej. Ludzie udawajcie chociaz ze jestescie obiektywni bo
mnie krew zalewa!! Codziennie połowa miejsca w dziale sportowym dla Widzewa a
reszta dla innych. O ŁKSie czesto nie ma nic. Jestem kibicem ŁKSu i chcialbym
zeby w takiej gazecie znalazly sie rzetelne informacje o obydwu łódzkich
klubach. Mam nadzieje że sie ockniecie i nie bedziecie juz dluzej w tak
idiotyczny sposób podgrzewać atmosfery...
Obserwuj wątek
    • Gość: Dziennikarz Gazety Re: Do "obiektywnej" Gazety IP: *.toya.net.pl 05.01.05, 21:13
      Drogi Czytelniku

ŁKS to klub, którego losy mało kogo obchodzą. Poza tym kibicują mu w większości
      debile.
      W przypadku Widzewa jest odwrotnie, to klub wielki i znaczący, z wielkimi i
      licznymi kibicami.
      Oprócz tego porównaj, proszę, frekwencję Widzewa i ŁKS (szczególnie wyjazdową)
      i uzyskasz odpowiedź na pytanie, które Cię dręczy.
      łączę wyrazy szacunku i mam nadzieję, że nie odwrócisz się jednak od naszego
      tytułu.

• Gość: fan ŁKS Łódź Wyborcza śmiechu warta..... IP: *.eu.org / *.monitorek.eu.org 06.01.05, 00:48
      Panowie.....wyborcza i obiektywizm? wolne żarty ! przecież ich dział sportowy
      wygląda jak sklepik na widzewie.po prostu przestaniemy czytać wypociny pana
      Walczyka( jak tam redaktorze Jędraszek dalej pana zlewa?) i nerwy się uspokoją.
      ps: ja już wysłałem e-maila do Warszawy i napisałem co myślę o dziale sportowym
      łódzkiej? wyborczej.
      PS: odszedł Sarzało i zostały same miernoty...........no bo jak można na liście
      antybohaterów 2004 roku umieścić Sieranta a nie wspomnieć o Kapsie? tego by się
      w "Na Żywo" nie powstydzili !!!!!!! I podejrzewam że w rundzie wiosennej
      wysłannicy wyborczej będą po stadionie przemykać niczym duchy........
      • Gość: śródmieście Wyborcza Na Gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 08:59
        staczacie sie..."bulwarowka" i "szmata" to określenia ktore mi przychodza do
        glowy kiedy mysle o stopniu profesjonalizmu w gazecie łódzkiej w dziale sport.
        No a z tym Sierantem to już w ogole przegieliscie. Ludzie zastanowcie sie co
        robicie i co chccecie tym osiagnac. Macie jakies kompleksy na punkcie rywala
        zza miedzy? Hehe, nie wiem ale to doprawdy żałosne. Proponuję zmiane tytułu,
        może na taki jak w temacie postu. Dziwne w tym wszystkim tez jest to że wszyscy
        to widzą ale nikt nie potrafi czegoś z tym zrobić. Pozdrawiam kibiców ŁKSu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka