Gość: marcin_ IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 18:26 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_ Re: co myslicie o artystach ? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 18:30 ogolnie... o takich co w praktyce zajmuja sie sztuka ... ale moze byc o "artystach" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: co myslicie o artystach ? 19.05.02, 18:32 a może o *artystach* :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: co myslicie o artystach ? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 18:35 moze byc :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: co myslicie o artystach ? IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 19:02 a co ty o nich myślisz? jak się pytasz wypadało by zaprezentować też własne poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: co myslicie o artystach ? 19.05.02, 19:03 To się chłopak do nas zniechęci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: co myslicie o artystach ? IP: *.lodz-teofilow.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 19:28 nudno bylo by bez nich :----) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: co myslicie o artystach ? IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 19.05.02, 22:41 Gość portalu: marcin_ napisał(a): > nudno bylo by bez nich :----) A to miło wiedzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: co myslicie o artystach ? IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 19.05.02, 22:42 Gość portalu: zamek napisał(a): > Gość portalu: marcin_ napisał(a): > > > nudno bylo by bez nich :----) Owszem, z kim ja bym chodziła na piwo??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: co myslicie o artystach ? 19.05.02, 22:41 o jakich artystów chodzi? Z zawodu, czy z charakteru? Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: co myslicie o artystach ? 20.05.02, 13:14 długo by o tym pisać, ale z doświadczenia wiem, że są to najnormalniejsi ludzie w świecie!! czy znaz jakis artystów i dlatego pytasz, czy może wręcz przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: co myslicie o artystach ? 20.05.02, 13:22 zresztą to zależy od konkretnej jednostki, tak jak w życiu jeżeli chodzi o prawdziwych artstów( chociaż na ten temat mogłaby się rozwinąć dyskusja) to często widzą, czują świat po swojemu i nie pozwalają na obrócenie się go w bezduszne bagno!!!!! czasami otwierają ludziom oczy na różne sprawy, czasmi dają im piękno......długo bym mogła o tym pisac, jak zbiorę myśli to może dokończę... a teraz pozdrawiam- ArtYStkA...(może) pozdrawiam-artystka;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: co myslicie o artystach ? IP: *.s102.com.pl 20.05.02, 13:30 jestem grafikiem :-_)) Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: co myslicie o artystach ? 20.05.02, 13:37 miło mi, jakaś bratnia dusza :-)) ale wiesz różni są dziś graficy:-)) czujesz się artystą, czy rzemieślnikiem( przepraszam za sformułowanie, ale chyba wszyscy będą wiedzieć o co chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_ Re: co myslicie o artystach ? IP: *.s102.com.pl 20.05.02, 13:52 grafik jestem, ale z wyksztalcenia plakacista :-). Nie jestem wiec artysta, stricto :-) Moja praca polega na tworzeniu w oparciu nie o intuicje , wyczucie itp... lecz o koncepcje i logike. pzdr:-) Odpowiedz Link Zgłoś